Ai nostri, ca brazii! ian-feb 05 (46)
Raspunsuri - Pagina 9
lavinia345 spune:
Ana-Maria,nu era cumva si blondina si cu o coada de cal?Aia ma enerveaza cel mai mult.Eu la aia buna si dragutza am nimerit de vreo 2 ori doar.A fost singura care nu mi-a dat injectii din prima.De celelate m-am rugat sa-mi dea antibiotic si nu injectii si nu au vrut.Ce sa zic,ca am bafta cu Natalia ca se imbolnaveste doar la Mangalia.In Bucuresti nu are nimic si nici aici,suntem de peste 2 luni si so far so good.
V. Erica spune:
quote:
Originally posted by PatriciaArdeleanu
Erica, am fost al metro din voluntari. daca vrei o sa fac diseara o poza sa iti arat costumul. aveau mai mult modele dragute.
cit despre gradi, nu cred ca putem scapa de spagi din pacate.
cred ca da, trebuie sa aiba 3 ani impliniti sau sa ii implineasca in luna aia. rebe pt ca implineste 3 ani abia la anu, se incadreaza la cresa pina vara viitoare, adica pina la 1 aug 2008. dupa care, mai vedem, sa ma apuc din timp sa ii caut gradi.
Cresa noastra are vacanta intre 1 aug-1 sept, ceea ce pica perfect, ea va merge pina plecam in vacanta daca nu intervine ceva.
ps. iti pot imprumuta legitimiatie daca vrei.Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Patricia, nu-mi trimite poza ca-mi fac sange rau
Multumesc pt raspunsul ref. la gradi si pt oferta cu legitimatia.
Liviana, la Gerakini mergem.
Crinuta, n-am mai trecut pe la tine pe la birou pt ca am fost intr-o mare criza de timp, le-am rezolvat la o prietena care sta mai aproape.
Fetelor, va pup. Ne "revedem" peste o saptamana.
Doamne ajuta sa fie bine, ca am mari emotii.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
crinuta spune:
Te referi la harti?
Eu ma refeream la materiale.
Cand te intorci din vacanta, treci pe la mine si le iei. Wow, abia astept masajul. Numar zilele ;)
Drum bun, vacanta placuta si sa va distrati.
Pupici de la Rayan pentru Ruxi.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
lbelciug spune:
Merci frumos pt informatii, Shobo.
Nu stiu care e hotelul Marshal, dar o sa incerc sa-l localizez. Bafta multa cu obtinerea programului redus. Mie dr de familie mi-a spus ca nu se da decat din sapt 16, insa nu mi-a indicat si baza legislativa...
Erica, vacanta placuta!
Ia uitati-i aici pe baietii mei.![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze
monalac spune:
fetelor,noi suntem bine,va citesc mereu,dar nu prea scriu ca n am noutati.se pare ca anul asta n o sa avem parte de concediu,pt ca s au scos posturi la pompieri si sotul meu vrea sa dea ex direct la bucuresti,pt ca la noi in oras sunt cumparate toate posturile...si exact acum,cand terminase cu bacul si capacitatea,pt ca a fost la supraveghere si la capacitate si la bac,plus in comisia de ed fizica la bac,hotaraseram sa mergem cu cris la mare....dar acum are de umblat f mult,tb sa si faca fisa medicala la bucuresti,plus tot felul de hartii,pt ca pe 20 iulie e ultima zi in care se mai depune dosarul.sper sa il accepte aia,ca tb sa aiba minimum 1,65 si el are 1,64.vrea sa plece din invatamantul asta de rahat,unde salariile sunt de mizerie.cris ma uimeste pe zi ce trece cu ceea ce spune,intr o zi eram in parc si a luat o frunza si a inceput sa ma pieptene cu ea,spunandu mi//mami,fac fumoasa,eti uata//sau cand imi cere guma de mestecat//mami,pomit,n o ghit//adica//mami,promit ca n o inghit//intr o zi a vazut o mamica in parc care si alapta copilul si acasa mi a cerut sa i dau si lui tatica.eu i am spus ca el e mare acum,dar ca poate o sa mai fac un bebe si lui o sa i dau tatica.la care,el a spus..//mami,eu pap tatica,bebe papa bibeon//am ramas masca...
ana maria spune:
Lavinia exact aia era. Cu parul lung si vopsit blond
, cu coada. Deci nu sunt eu nebuna, chiar nu era in regula femeia. merci ca mi-ai zis ca m-am mai linistit.
crinuta spune:
Monalac, pai nu pot decat sa-l sustin pe sotul tau. Exact asta am facut si eu, am iesit din invatamant, si eram foarte buna in ceea ce faceam, ba mai mult, imi placea enorm, dar cine poate trai din asemenea salarii?
Niciodata n-am sa inteleg cum unii se mai duc la examenul de titularizare, care pe langa faptul ca e total irelevant, e si extraordinar de stresant, si totul pt. ce?
Adica, mai dai si examen frate ca sa fi prost platit. De tot rasul...
Ce nu inteleg este de ce nu mergi tu la mare cu Cris? Lasa-l pe sotul tau sa isi vada de examen si voi mergeti la mare, care e problema?
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
lavinia345 spune:
Ana-Maria,nu esti nebuna deloc,aia e de departe cea mai scarboasa dintre doctoritele de la Urgente pediatrie din Mangalia.
Cu mine se poarta o idee mai frumos(adica cam cum s-a purtat cu tine) doar pt ca Natalia e nascuta in Bucuresti si deci ma dau drept turista,in vizita la parinti(ca ma intreaba ce caut in Mangalia).Daca era nascuta in Mangalia,era vai si amar de mine ca am ajuns cu copilul bolnav la spital.
Shobo spune:
Liviana, m-au emotionat pozele tale cu baietii
. ma uit la Matei si visez sa fie asa bucuros si Codrin de surioara/fratiorul lui... Doamne ajuta! sunt constienta ca vor fi si clipe mai grele, de gelozie, mai ales cand o sa-l pun pe cel mic la san. insa una peste alta bucuria sa-i vezi pe ambii asa unul langa altul e MARE! felicitari, mami! ai 2 copii minunati!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si
in 8 sapt
Shobo spune:
fetele,
astept sfaturile voastre caci ati trecut multe deja prin operatiunea olita
. Codrin a implinit 2 ani si 4 luni si mie mi se pare ca e pregatit de asta, alterneaza picioarele pe trepte si alte semne..
noi am demarat-o de vineri si l-am lasat fara pampers prin casa, are chilotei pe el si tricou. si cam face in ei si una si alta.. ii tot zicem ca olita e toaleta lui, si il mai punem noi asa pe ea la cam o ora, insa nu chiar mereu face in ea. de anuntat inca nimic!
kk nu face inca deloc la olita, doar in chilotei..
ii place sa mearga cu noi sa aruncam la wc si sa spuna paaa!![]()
ii mai punem pampers doar la nani de zi si somnul de noapte.
am astfel intrebari la voi:
1. odata facut in chiloti trebuie lasat ceva timp asa ud sa simta ca e nasol? noi nu l-am lasat si il spalam/schimbam imediat de chiloti.
2. tb sa-l recompensez dupa fiecare pipi la olita? de exp a venit azi mama pe la noi si am vazut ca ei i-a mers mai bine dc ii promitea ca-l da utza spre exp.
monalac, BAFTA sotului tau!!!
tks a lot!
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si
in 8 sapt

Patricia si
Rebecca (05.02.05)