Ai nostri, ca brazii! ian-feb 05 (46)
Raspunsuri - Pagina 25
Shobo spune:
vai ixxi, ce simpatica poate fi!!! cred ca as lesina de ras sa-l aud pe Codrin asa
crinuta, ce frumos arata! sa-ti fie de bine cu excursia!
monalac si Alina, bafta cu bb2!!!
eu am fost la dr si l-am vazut pe bb, dadea din picioare si manutze, era ok. mai merg luna viitoare la echo morfologica. seara ma ia si pe mine cate o stare de zici ca pic si abia ma tarasc sa-i fac papa lui Codrin si sa-l culcam, cred ca e pe fond de oboseala si de la caldura mai ales... mi-am luat si progr redus de la dr.
eu nu mai pot sta afara deloc.. nu merg decat unde stiu ca e AC ca altfel nu rezist. ieri am fost in vizita la niste prieteni care au AC si i-am luat olita pt prima data cu noi lui Codrin. a facut ca si acasa fara pb caci nu mai poarta pampers decat noaptea si s-a invatat asa deja. cu kk inca face in chilotei insa nu stiu dc mai e vorba de rusine cat despre faptul ca nu cred ca stie sa se screama stand in sezut... pe bune, mi-a trecut acum prin cap cand am ctiti undeva pe net asta.. el s-s scremut pana acum din picioare si cred ca il sperie sa o faca de jos... asa ca plecam in vizita doar dupa ce a facut kk acasa , caci face doar o data/zi de regula.
cred ca am sa cumpar inca o olita identica si o s-o lasam in portbagaj special pt vizite .
va pup
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 10 sapt
crinuta spune:
Shobo, nici Rayan nu mai face ziua in pat, dar noaptea inca ii punem pampers.
I-am cumparat ghiozdanel pentru gradinita. Asa m-am emotionat gandindu-ma ca din septembrie merge la gradi. Are mama baiat mare.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Shobo spune:
fetele,
stie cineva un medic de familie serios in zona sectorului 6, care sa nu pretinda spaga mai mult sau mai putin pe fata?
tocmai am schimbat medicul vechi cu unul nou si azi dim sa-mi vina rau in cabinet cand o alta pacienta a intrat cu o sarsana plina cu cadouri pt d-ra si eu am ramas super mirata... si la 5 minute dupa aceea ma intreaba direct ce salariu am??? ... si cred ca hormonii mei sunt de vina ca m-am blocat si i-am zis si apoi am intrebat dar ce conteaza??? si a facut o fatzaaaaaaa.. off, ce am putut sa ma enervez din chestia asta nu va zic, mi-a stricat toata ziua .
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 11 sapt
crinuta spune:
Da, ti-o recomand pe dr. mea, dar e in sector 1, la cabinetele de la Ministerul Transporturilor.
Nu numai ca nu cere/accepta spaga, dar vine acasa pentru orice vaccin sau ori de cate ori este nevoie.
Este tanara si foarte sufletista.
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
quote:
Originally posted by Shobo
fetele,
stie cineva un medic de familie serios in zona sectorului 6, care sa nu pretinda spaga mai mult sau mai putin pe fata?
tocmai am schimbat medicul vechi cu unul nou si azi dim sa-mi vina rau in cabinet cand o alta pacienta a intrat cu o sarsana plina cu cadouri pt d-ra si eu am ramas super mirata... si la 5 minute dupa aceea ma intreaba direct ce salariu am??? ... si cred ca hormonii mei sunt de vina ca m-am blocat si i-am zis si apoi am intrebat dar ce conteaza??? si a facut o fatzaaaaaaa.. off, ce am putut sa ma enervez din chestia asta nu va zic, mi-a stricat toata ziua .
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Cum adica i-ai spus ce salariu ai????????????? Pai eu ii spuneam ca nu e treaba ei si ca asta e obraznicie, iar dupa asta i-as fi spus " salut ardeal, ma lipsesc de asemenea medic".
Crinuta si Rayan
dandusa spune:
Fetelor,va rog din suflet ,faceti ceva...,s-o ajutati pe micuta www.sonia.as.ro/" target="_blank"> Sonia...
Daca doriti sa flati mai multe detalii,ca invit sa cititi aici...
Micuta are nevoie de 90.000$,pentru singura operatie posibila din lume...,singura sansa care i-ar reda linistea si bucuria de a trai...,va rog mult trimiteti mai departe pagina micutei,prin e-mail,fax...,vorbiti cunoscutilor de ea...,ajutati-o cum puteti...,oricit de putin...,va rog tare...
Sonia,este "capsunica de 2007"...,transmiteti macar un gind bun mamici ei Kay...,rugati-va la d-zeu sa o ajute...,va rog mult...
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta
sirimie spune:
Beatrice are nevoie de putin ajutor aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104461
Ma intristeaza mult problema Soniei
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
Shobo spune:
da, crinuta, m-am blocat asa de tare ca mi-au iesit cifrele pe gura si asta e... insa nu cred ca mai calc pe acolo decat sa-mi iau negatia pt a merge la altul. multumesc de idee, ma voi gandi daca merg pana la sect 1, mie imi tb unul cat mai aproape de casa.
fetele, vrem si noi sa mergem la munte cateva zile, cine avea o pensiune BUNA pt mers cu copiii (curata, papa bun si loc de joaca prin curte), una unde sa avem acces la bucatarie pt ca merg cu noi si niste prieteni cu bb de 5 luni caruia ii tb papa pasata.
multumim!
monalac spune:
shobo,noi am fost la moeciu,langa bran,la vila andrei,4 stele.noi am avut cu cabina de dus,90ron camera,dar puteai sa iei camera cu cada sau cu jacuzzi,putin mai scump.era curat in camera,iar la cerere puteai comanda ce vrei de mancare.cat despre mancare pasata,de ce nu si ia blenderul cu ea,sunt prize acolo.daca te intereseaza m multe detalii,spune mi.oricum,poti intra pe google sa vezi cum arata pensiunea.ce mi a placut mie e ca aveau o curte f f mare,cu gazon,cu sezlonguri,cu hamac,cu casuta cu tobogan si leagane pt copii.
Shobo spune:
monalac, multumesc mult. acum le spun si prietenilor si caut sa vad dc vila are site -poate gasim niste poze pe net.
normal ca mamica isi ia blenderul cu ea insa ea vrea acces la bucatarie sa fiarba ea supa fetitei de 5 luni. adica nu-i da ce se gateste pe acolo ci ce isi ia ea de ac, cam asta e.