Ai nostri, ca brazii! ian-feb 05 (46)
Raspunsuri - Pagina 13
crinuta spune:
Cu siguranta voi avea grija de acum incolo.
Culmea e ca a muscat de vreo 3 ori, deci nici nu a mancat mult.
Ma gandesc sa nu fi fost rancede alunele alea.
Daca as sti pe cineva la un laborator, as duce restul de la Snickers, si atunci sa te tii cu reclamatii.
Ceva e putred, deoarece Rayan a mai mancat Snickers ( rar de tot ) si nu a avut nimic, iar acum a avut chestia asta.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
ana maria spune:
Crinuta la noi situatia a fost putin diferita. A inceput sa vomite cam la 12 orte dupa ce a mancat (mancase seara intr-o vizita si abia la pranz a doua zi a inceput minunea). Eu m-am panicat si l-am dus la dr, pt ca el nu mai vomase pana atunci. Mi-a zis sa nu-i dau nimic sa manance ca precis a facut staza in intestin de la alune. El mancase mai multe nu doar 2-3, si greseala a fost a mea pt ca l-am scapat din vedere si fetita gazdei l-a alimentat din plin cu alune.
Marti adica la 36 de ore dupa ce le ingerase vomase deja foarte mult, nu avea scaun si voma tot ce lua in gura. ca sa nu-ti spun ca zacea de te gandeai la ce e mai rau. Am ajuns a Budimex convinsa ca-l interneaza dar acolo, brusc si-a revenit si a facut un super scandal de m-a intrebat dr de ce am venit la ea si nu am mers la dr de familie. Ea mi-a dat un tratament neconventional care insa a dat super rezultat si a oprit voma (cate o lingurita de apa, inca care am pus putina Coca cola, la 5 minute). Si de a doua zi a fost foarte bine. Tot in ziua aia dupa ce ne-am intors de la Budimex a inceput o diaree si a eliminat toate alunele (ieseau bucatele).
Ei nici nu mesteca asa cum trebuie, iar alunele sunt tare naspa. Oricum si acum cand imi amintesc episodul ma ia cu calduri.
crinuta spune:
Ana Maria, multumesc de raspuns.
Am ajuns acasa si Rayan iar are febra, cam 37,8. Si eu credeam ca am trecut peste acest episod.
De vomitat n-a mai vomitat de aseara, insa aseara mai mult a zacut.
Azi are o stare foarte buna, dar totusi are febra. Nu-mi place..
Crinuta si
Rayan
kris spune:
Crinuta, sanatate multa lui Rayan!
La noul servici m-am acomodat, vom lua si noi in final, pe 16, primul salariul intreg ( aproape dublu, fata de ce aveam) plus prima lunara. Crinuta, multumesc de intrebare.
Lucrez in marketing, incerc sa dezvolt un departament, dar deocamdata nu am oferit prea multe rezultate. Eu sper ca in mai putin de-o luna sa curga....![]()
Bia e minunata! Speculeaza orice! Stie 80% din rugaciunea " TAtal Nostru"..imi fac timp sa pun un filmulet. Am ramas uimita cand am auzit-o intr-o seara!
Eu sunt obosita, si nu am timp de nimic, datorita noului program de lucru, plus 2 sambete pe luna.
Va imbratisez pe toate!
PS: sa va uitati la ultimele poze cu Bia! http://www.flickr.com/photos/9968159@N07/
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
kris spune:
MULTUMESC FETELOR CARE M-AU INVITAT PE NOUL ID!
VA MAI ASTEPT: SIMONA, LIVIANA.. si altele..imi sar acum
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
monalac spune:
crinuta,insanatosire grabnica baiatului!vezi ca totusi s ar putea sa nu fie de la alune,ci sa aiba vreo viroza digestiva,pt ca nu cred ca daca i cadeau greu alunele la stomac facea febra.virozele digestive sunt in floare si la noi in oras si sa te tii,ca mai e pana la sf verii.anul trecut era spitalul plin de copii cu enterocolita,iar cris a facut in octombrie,cand tocmai ma bucuram ca a scapat....noi suntem bine,cris ma zapaceste cu intrebarile//mami,da ce e asta?////mami,da ce i aici?//mami,a ce mioase??//adica //miroase//si cand nu ii raspund bine,ca mi se pare ca a aratat spre altceva,ma corecteaza el//ba nu,mami,e cutare lucru//in principiu,vineri plec cu cris la munte,la moeciu,merg niste prieteni si ma duc cu ei.tati va sta acasa si se va ocupa de dosarul pt pompieri.crinuta,ma intrebai de ce nu ma duc doar eu cu cris la mare.pai eu n am carnet si sa il car cu trenul,plus bagaje,nu m as descurca....kris,ai o fetita tare reusita!
Shobo spune:
crinuta, sanatate multa! insa 37,8 nu e febra, ce e de la 38.0 incolo e febra, nu? eu sub 38 nu o iau in considerare. a crescut peste 38?
kris, ai o fata SUPERBA! ochi maaari verzi si cu baticutul acela verde e mortala!!! imi plac la nebunie pozele facute asa de aproape, iese in evidenta super frumusetea si puritatea celor mici 
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si
in 9 sapt
crinuta spune:
Shobo, a depasit si 38, aseara avand 38,1.
Eu consider peste 37,5 febra, in conditiile in care temperatura lui normala este 36,9,36,8.
Si azi noapte a avut febra, cu toate antitermicele. N-a fost ridicata, deoarece o tinem mereu sub control, dar mi se pare ciudat ca nu are nici un simptom.
Si mie mi-e rau, ma simt slabita, dar febra nu am.
Ce=o fi in aer nu stiu, dar multa lume se simte rau.
Crinuta si
Rayan
Shobo spune:
crinuta, eu tocmai va spuneam ca luni am simtit ca lesin pe strada, mi-era frica sa nu cad pe strada... si nu stiu sa zic daca de la sarcina mi-a fost asa sau nu. abia astept analizele de sange sa vad ce si cum stau. de 1-2 zile ma simt parca mai bine.. insa am inceput sa iau si vitamine prenatale ceea ce nu al luat la sarcina cu C, poate ca si alea m-au ajutat. sper insa sa nu ma ingrase.. ![]()
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si
in 9 sapt
crinuta spune:
Acum am niste dureri de spate de nu se poate...
Crinuta si
Rayan