*** LA REDOUTE (32)***
Raspunsuri - Pagina 7
lavi02 spune:
Eu am comandat ieri de 60 de euro 12 produse pentru fete, mi se pare o afacere (in cazul fericit in care vor si sosi).
I-as lua niste adidasi sotului, dar ar trebui sa-l plimb intai prin magazine sa probeze, ca sa comand la sigur. Ceea ce n-are timp azi si maine iar poimaine plecam la mare. Si nici nu se da in vant dupa cumparaturi, dupa parerea lu nu-i trebuie niciodata nimic!
Raman la parerea mea ca hainele de copii merita cel mai tare de pe LR, plus produsele sport de firma; dar e de preferat sa probezi inainte incaltamintea la noi in magazine.
catutza faini pantofii dar eu nu i-as lua pe neprobate.
Catusha spune:
Am niste fluturi in stomac de la reducerile astea , cred ca am luat-o razna. Si sint ofticata MAXIM, ca pina miine nu ajung la banca, si probabil voi ramine cu jumate din produsele pe care mi le-am pus in cos, asa cum am patit deja si de ieri pina azi...
Eu astept ca pe ace comanda din 18 care daca nu-mi vine azi-miine am incurcat-o, ca plec la mare fara prosoapele de plaja...
Jasmine spune:
Salutare!
Lipsesc si eu cateva zile (am fost la tara sa luam o gura de aer ca nu se mai putea sta in Bucuresti) si cand ma intorc ce gasesc aici?Ce-i nebunia asta?Parca la reducerile din iarna nu dispareau asa de repede produsele.Eu inca n-am intrat pe site ca n-am timp dar am citit ce ati scris si ma intreb ce inseamna asta : ca au stocuri foarte mici?
lavi02 spune:
"You must not place any orders online because in case of lost parcels, you will not be reimbursed."
Asta am primit de la Sabine ca raspuns la intrebarea: "May I place new orders online?"
Ceea ce-i cam nedrept pt ca ultimul pachet mi l-a rambursat pt ca s-a intors la ei, deci n-au avut nicio paguba.
Eh, o paguba tot au avut ca mi le vindeau la preturi mai mari atunci...
---------
Dar mie nu-mi pare rau de hainutele de vara cumparate la pret mai mare pentru ca fetele mele le tot poarta de ceva vreme. In plus, pe unele nu le mai gaseam.
felicia74 spune:
Lavi de asta m-e frica acum, ca daca ii spun ca am pierdut si acest colet, nu mai vad un euro inapoi. Si era are comanda.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
lavi02 spune:
Feli, ala cu multe tricouri?
Eu comenzi mai mari de 60 de euro nu mai fac ever, si 60 de euro mi se pare mult dar am zis sa nu platesc de 2 ori FDP-ul; codurile nu mi-au mers si nu am stat sa caut altele pe ma-reduc ca incepeau sa dispara produsele.
felicia74 spune:
Lavi ala, ala!
Iti dai seama, ca era mare si greu dar ei l-au trimis intr-o scrisoare? O scrisoare de 60 euro
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Jasmine spune:
Mai fetelor,eu nu pricep ceva la reducerile astea la lenjeriile de pat.Gasesc la reduceri numai o fatza de plapuma,dar nu si cearceaful si fetzele de perna?E normal asa ceva?Sau gasesc numai cearceaful?Oare nu si-au pus la punct oferta de pe site?
Jasmine spune:
eu n-am mai fost de muuult timp prin magazine si habar n-am care sunt preturile la noi.
Imi puteti spune si mie va rog cam costa la noi asa ceva?
http://www.laredoute.fr/vente-dunk-de-nike.aspx?productid=324090108&documentid=321407&categoryid=23112826&single=true&hasnext=1&hasprev=1
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-speed-cat-ferrari-de-puma.aspx?productid=324089547&documentid=473907&categoryid=23112826&single=&hasnext=1&hasprev=1