*** LA REDOUTE (32)***
Raspunsuri - Pagina 6
soanso spune:
neata,dupa ce ca am stat aseara sa caut produse si se incarcau paginile ca melcu acum de dimineata doua produse printre care si sabotii nik nu mai sunt.
asa m-am enervat ca nu mai comand nimik ,tot caut produse ba nu au marimea ,ba nu e culoarea dorita ,ce mai e o nebunie totala.
pe sot nu am reusit sa-l fac sa comande nimik iar pt piti luam ceva pt la anul asa ca stau sa vad, da nu cred ca mai comand acum nimik , poate eu le pun in cos si se trezesc astia ca nu le mai au si numa ma complic cu cecuri ,mailuri si alte cele .
spor la cumparat ,eu acuma sunt nici nu mai am chef sa caut produse desi merge mai bine azi LR.
va pupic
SOSO
madau spune:
Neata
Io vreau sa ma mailuiesc cu ei azi ref la comanda mea din 18 mai, nesosita nici pana azi...dar nu merge pagina de "aide"
Soanso nu te mai supara, si eu am patit asa cu ceva produse, m-am resemnat si in final am gasit si ceva haios de luat.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Bratu Monica spune:
Buna dimineata!
Cum merge shoping-ul?
Ce mai gasiti frumos si cumparati?Poate mai puneti si voi cate un link.
Monikka
CamiSol spune:
Buna dimineata !
Fetelor cam ce inaltime are o fetita de 4 ani??? Vreau sa fac un cadou dar nu stiu ce marime sa iau.
Merci!
Spor la cumparaturi!
Cami de www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Luca-Ionut (25.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...
claujro spune:
Cami, fi-miu la 3 ani are 102.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Eforie
carolinah spune:
Mi-a venit si mie comanda din 15.06 (parca) acasa bine mersi aseara. Interesant este ca am luat o fusta si o rochie Laura Llement si imi sunt mari, desi e marimea pe care o iau eu intotdeauna la LR. Asa ca aviz amatoarelor, marimile Laura Clement cred ca sunt de fapt mai mari decat cele obisnuite franceze.
Eu nu le trimit inapoi, ci le voi duce la croitoreasa sa mi el modifice, pt ca sunt superbe si luate la un pret mai mult decat modic.
Cand incep reducerile de vara?
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
claujro spune:
quote:
Originally posted by carolinah
Cand incep reducerile de vara?
Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Glumesti sau nu te-ai mai uitat pe site in ultima zi?! Ia vezi la ce pret sunt acum produsele Laura Clement care le-ai luat? Nu cumva s-au ieftinit?
Poze Eforie
nushulica spune:
neata! fetelor m-am trezit si eu dupa ce azi noapte m-a prins ora 1 pe lr
am mai dat aseara o comanda dar m-am enervat si eu ca tot asa dispareau produsele imediatdar eu am perseverat
sper sa nu avem surprize cu comenzile astea si sa nu ni le livreze sau sa ne trimita faimoasele cecuri
credeti ca,comenzile astea vor veni cu intarziere avand in vedere ca au navalit toti si au foarte multe comenzi??si inca ceva...sper sa nu faca astia bulibaseala si sa ne trezim cu alte produse in colet decat ce am comandat...ca incepem iar mailuiala si mi-e rau deja
miki68 spune:
Buna dimineataaaa!
Ce fac fetele? "Redoutitzi"? Eu ma mai uit asa, lejer pt. ca tot ce-mi doream mai arzator am comandat deja ieri. Mada, spune-mi si mie te rog, poseta impletita neagra care s-a facut 11 euro si ceva, are un clenci care inchizindu-l ii da forma aia mai bondoaca sau e doar o iluzie data de poza ?
Claudia am vizionat pozele noi. Foarte frumoase, mai ales aia cu tot familionul in asfintzit.
cristina d.
claujro spune:
Cristina, multumesc!
Poze Eforie