*** LA REDOUTE (32)***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Dau cum sa nu

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

ne-mbatam, ne-mbatam...

Mergi la inceput

Sa curga , sa vina ...da' mai e nitel pana atunci

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

fetele, aveti dreptate cu intalneala. eu propun sa spuna fiecare cand NU e in buc.

eu inca nu stiu... cred la sf iulie plec in contzed

deci vreau sa va zic ca am lalait-o la sv de cand cu soldurile astea... tb sa recuperez. am intrat si in contul de economii...maine am si ultimul examen din sesiunea asta! pacoste mare LR-ul asta

va pup pe toate

week-end placut!

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

acusica trec zilele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am pus niste poze strambe pe webshots si nu gasesc nicaieri optiunea de a le indrepta...Aveti idee?

cin, n'are mama asa ceva. Io's echilibrata, fundu mare, sanii mari.

pitzinuca, bafta la examen!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Eforie

Mergi la inceput

Mi s-a trezit maimutza....va las...redouteala placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Fetele, vreau sa comand si eu o bluza pt fina mea, va fi ziua ei in lulie. Dar nu stiu masura...e mica de statura cam 1,60m, slabuta dar cu sanii mari.
Ce spuneti un 40..42 ar fi bun?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by pitzinuca

deci vreau sa va zic ca am lalait-o la sv de cand cu soldurile astea... tb sa recuperez.

mie imi zici?
de ieri ma strecor elegant printre treburi,n-am facut decat strictul necesar,ca stau cu ochii pe LR,parca m-am tampit de tot.

ia ziceti-mi care ati luat pantalonii astia si ce parere aveti : care sunt mai misto?

astia
http://www.laredoute.fr/vente-le-corsaire.aspx?productid=324065443&documentid=321407&categoryid=29922772&single=&hasnext=1&hasprev=1

sau astia
http://www.laredoute.fr/vente-le-pantacourt-5-poches-canvas.aspx?productid=324052967&documentid=321407&categoryid=29922772&single=&hasnext=1&hasprev=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Ai mei dorm inca si apoi ii fac pachet si-i trimit la bunica sa pot sa-mi fac si eu bagajele.

Am luat 3 kile de seminte din piata, m-or lasa la elvetieni sa trec cu ele ? Ca prietena mea e "pasionata", a fost cu sotul ei, neamt, la raionul de hamsteri sa-si ia seminte si ala se uita foarte mirat si nu intelegea ce face cu ele...

catuza, e maaaare, ia un 38-40.

jasmine, p'aia maro am vrut sa-i iau si eu si mi-au zis fetele (andreeap cred) ca sunt oribili.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Eforie

Mergi la inceput