*** LA REDOUTE (32)***
Raspunsuri - Pagina 25
claujro spune:
quote:
Originally posted by catutza
Claudiaquote:
Io am luat-o, in iarna, zgariam-as pe oki , ca acu e chilipir curat. Ia-o merita,e frumoasa si materialul e misto. Cade f bine, e super comoda, numa pantofi asortati nu am .
Mada, puloverul ala l-am comandat si eu ieri, la 2 euro mai pui intrebari???!!!!
Multumesc mult, cred ca o comand si eu, daca nu intru in ea o fac cadou , gesesc eu cui
Cata siBianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Neaparat comand-o, merita cu varf si indesat si comand-o cat porti.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Eforie
madau spune:
Claudia dar copii cui ii lasati?![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
madau a vrut extras de la banca. Asa ca am scanat un extras de cont, si am suprapus si o foaie listata cu adresa sucursalei unde am eu contul. I l-am trimis pe mail. Prima oara ca imagine dar a zis ca nu se descurca sa o listeze asa ca i l-am inclus intr-un doc si a fost OK.
Buna ideea cu ghidul!
cin spune:
Claudia, pleci?? moaaaaaa, ce misto
drum bun si distractie placuta
Eu ma tot ... sa fac o comanda si daca nu ma hotarasc pana luni-marti nici nu mai comand, ca pe 19 plec si eu in concediu...
madau spune:
Lavi explica-mi care e treaba cu inclusul in doc..ca io nu ma prind
. Cum ai facut?
Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
quote:
Originally posted by madau
Claudia dar copii cui ii lasati?Madau si
Raman cu bunicii, probabil vor sta 2 saptamani la tara...
Cin, multumesc
, voi unde plecati?Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Eforie
cin spune:
Fetele...ceva pareri despre urmatoarele?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8395551&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=11&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8628955&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=12&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
lavi02 spune:
Madau, deschizi Word-ul (sau Open Offine-ul), creezi un document nou si apoi te duci prin meniuri si ii dai import picture sau image, asa ceva. Selectezi imaginea si ti-o baga in doc.
claujro spune:
Fusta am comandat-o si eu, pe negru ca nu mai aveau masura mea. La rochie m-am uitat si m-am tot uitat...nu mi s-a parut stralucita si decat sa nu o port. Nu stiu ce sa-ti zic...cum o fi combinatia lin+ soie??? Edit: da acum, daca ma uit mai bine, parca-mi pare rau...eh, asta e, poate o mai gasesc la deuxiemme demarque...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Eforie
cin spune:
noi plecam o saptamana la bulgari si apoi o saptamana in ardeal cu o fuga scurta fara copil in budapesta...poate gasesc un cadou pt cei 2 ani ai lui vlad...