*** LA REDOUTE (32)***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by catutza

Claudia
quote:
Io am luat-o, in iarna, zgariam-as pe oki , ca acu e chilipir curat. Ia-o merita,e frumoasa si materialul e misto. Cade f bine, e super comoda, numa pantofi asortati nu am .

Mada, puloverul ala l-am comandat si eu ieri, la 2 euro mai pui intrebari???!!!!

Multumesc mult , cred ca o comand si eu, daca nu intru in ea o fac cadou , gesesc eu cui

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Neaparat comand-o, merita cu varf si indesat si comand-o cat porti.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Eforie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Claudia dar copii cui ii lasati?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

madau a vrut extras de la banca. Asa ca am scanat un extras de cont, si am suprapus si o foaie listata cu adresa sucursalei unde am eu contul. I l-am trimis pe mail. Prima oara ca imagine dar a zis ca nu se descurca sa o listeze asa ca i l-am inclus intr-un doc si a fost OK.

Buna ideea cu ghidul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Claudia, pleci?? moaaaaaa, ce misto drum bun si distractie placuta
Eu ma tot ... sa fac o comanda si daca nu ma hotarasc pana luni-marti nici nu mai comand, ca pe 19 plec si eu in concediu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lavi explica-mi care e treaba cu inclusul in doc..ca io nu ma prind. Cum ai facut?

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madau

Claudia dar copii cui ii lasati?

Raman cu bunicii, probabil vor sta 2 saptamani la tara...Sunt prea mici pentru o calatorie atat de lunga cu masina.

Cin, multumesc , voi unde plecati?

Poze Eforie

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Madau, deschizi Word-ul (sau Open Offine-ul), creezi un document nou si apoi te duci prin meniuri si ii dai import picture sau image, asa ceva. Selectezi imaginea si ti-o baga in doc.

Mergi la inceput

Fusta am comandat-o si eu, pe negru ca nu mai aveau masura mea. La rochie m-am uitat si m-am tot uitat...nu mi s-a parut stralucita si decat sa nu o port. Nu stiu ce sa-ti zic...cum o fi combinatia lin+ soie??? Edit: da acum, daca ma uit mai bine, parca-mi pare rau...eh, asta e, poate o mai gasesc la deuxiemme demarque...

Poze Eforie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

noi plecam o saptamana la bulgari si apoi o saptamana in ardeal cu o fuga scurta fara copil in budapesta...poate gasesc un cadou pt cei 2 ani ai lui vlad...

Mergi la inceput