*** LA REDOUTE (32)***
Raspunsuri - Pagina 24
madau spune:
Feli scrie tu ghidul cum vrei si-i dau eu un reply si-l pun pe prima pagina
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
Ultima varianta:
Ghidul LR:
* Crearea de cont nou - campurile se completeaza fara niciun semn de punctuatie (ex str valea oltului 36)
NU E OBLIGATORIE COMPLETAREA NR DE TELEFON. Oricum nu va suna nimeni.
* Plata: cu card Visa, Mastercard ptr plati internationale.
* La lansarea comenzii trebuie sa fie banii pe card (chiar si e cel de credit)
* Cadourile: exista coduri care se baga inainte de lansarea comenzii pe pagina cosului, in casuta “j'appliqué mon offre”
Codurile le puteti afla de pe prima pagina a acestui subiect sau de pe http://www.ma-reduc.com/ , http://www.achetergagnant.com/forums/index.php?showforum=15 , www.bureaumalin.com/promotion_bons_coupons/promo_bon_code_reduction_laredoute.php , www.clubpromos.fr/bons-codes-reduction.htm)
Tot pe prima pagina gasiti si lista de culori.
* Comanda soseste la oficiul postal de care apartineti, intre 8 si 18 zile de la lansarea comenzii. La ridicarea coletului nu se mai plateste nimic in plus.
* Valoarea minima a comenzii trebuie sa fie de 10 euro.
Atentie:
1. au fost cazuri in care coletul nu a ajuns. In aceasta situatie, se poate depune o plangere pe site, care va fi luata in considerare la o luna de la efectuarea comenzii.
Pana cum, LR a inapoiat banii prin cec sau livrare in cont in valuta. La incasarea cecului se platesc comisioane de minim 10 euro. In plus, au existat amenintari conform carora in curand LR nu va mai livra in Romania, asa ca orice comanda se face pe riscul clientului.
2 Returul unui obiect este extrem de scump (minim 50 roni). Noi am preferat sa le vindem prin Mica publicitate sau la cunoscuti.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Soanso, Sabine da niste raspunsuri standard, eu nu cred ca nu intelege ci mai degraba se preface.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pitzinuca spune:
"nu va bazati pe posta romana sa va aduca avizul de sosire al coletului. cand aveti un feeling ca acesta ar trebui sa soseasca, fuguta la OP, inarmate cu o dragalasenie deosebita pe care le-o veti oferi lucratoarelor" - experientza proprie
b
madau spune:
quote:
Originally posted by pitzinuca
"nu va bazati pe posta romana sa va aduca avizul de sosire al coletului. cand aveti un feeling ca acesta ar trebui sa soseasca, fuguta la OP, inarmate cu o dragalasenie deosebita pe care le-o veti oferi lucratoarelor" - experientza proprie
b

Ma ajuta si pe mine cineva cu puloverul...stiti cine l-a luat???? Pliiizzzzz
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
quote:
Originally posted by catutza
Buna!
Fetelor, stiu ca in iarna mai multe a-ti luat rochia asta : http://www.laredoute.fr/vente-robe-imprimee.aspx?productid=324103533&documentid=473907&categoryid=33023283&single=&hasnext=1&hasprev=1 , cum e ? E material bunicel? Masurile corespund?
Cata siBianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Io am luat-o, in iarna, zgariam-as pe oki
, ca acu e chilipir curat. Ia-o merita,e frumoasa si materialul e misto. Cade f bine, e super comoda, numa pantofi asortati nu am Mada, puloverul ala l-am comandat si eu ieri, la 2 euro mai pui intrebari???!!!!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Eforie
madau spune:
Claudia ce sa fac, intreb si eu 
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
claujro spune:
Prietena mea din Germania, cea care ne-a ajutat cu mailul Osaka, a comandat si ea de pe LR azi, cu livrare in ro (ca e mai ieftin)
Na, ca la ceva stam mai bine decat ei! 
Misto ideea cu ghidul, da pot sa pun pariu ca tot se vor trezi sa intrebe ce si cum aici...
Mi-am culcat copiii, atipisem si eu...mai si atata s-a fatait Matei si s-a invartit ca m-a trezit si mi-a fugit somnul. De gatit am gatit dimneata (pilaf de orez, piure cu aripioare la cuptor si sarmalute)...Satele le-am lasat jucatorilor de vacanta
...eu acum ce mai fac? Pe LR nu mai intru ca nu mai am bani...
NU ma tineti de vorba si pe mine? Haaaai, ca maine plec si o sa-mi fie dor de voi!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Eforie
catutza spune:
Claudia
quote:
Io am luat-o, in iarna, zgariam-as pe oki , ca acu e chilipir curat. Ia-o merita,e frumoasa si materialul e misto. Cade f bine, e super comoda, numa pantofi asortati nu am .
Mada, puloverul ala l-am comandat si eu ieri, la 2 euro mai pui intrebari???!!!!
Multumesc mult
, cred ca o comand si eu, daca nu intru in ea o fac cadou , gesesc eu cuiCata si
Bianca-Maria(2.11.2005)Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil