*** LA REDOUTE (32)***
Raspunsuri - Pagina 20
vl-ad spune:
Ieri am pus in cos niste tricouri care acum binenteles nu mai sunt disponibile culoarea care o vroiam eu dar la unul dintre ele este disponibila o culoare care ieri aparea ca si epuizata.
Este posibil asa ceva?Sau este o gresala?Oare daca comand culoarea respectiva risc sa nu imi ajunga deloc tricoul?
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
claujro spune:
Soldurile se termina pe 7.08, am primit mail de la ei...
Giova, eu foen am...si nu-l schimb. Genti frigorifice am 3 si sunt ok, nu am apucat sa le folosesc inca, una o iau maine in calatorie. Sunt destul de mari si incapatoare si au si un termos pt o sticla/biberon.
Io zic sa spargi comanda in 2 si sa iei si foen si geanta ![]()
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Eforie
Giova spune:
Clau daca sparg comanda in 2, ma sparge pe urma sotul
. asa ca...ma decid la unul dintre ele.
apropo...am vazut pozele, aveti 2 copii minunati, sa va traiasca!!
Pozele sunt super reusite, parca sunt profesioniste
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
nushulica spune:
ella n-am luat vesta aia dar mi-ai dat o idee oricum la cat e de moka poti s-o iei oricum o ia pe afara cu copilul la sanie![]()
miki si eu am primit fdp 0 la codurile alea si le-am folosit pe toate
am primit comanda de pe 19 acum am desfacut coletul...foarte frumos tot stiti voi
am primit cadou ghivecele alea verzi mici cu semintele de flori...is mici mici si din tabla dar is dragutze si asa m-am mutat la casa le pun la fereastra

ce e interesant este faptul ca am primit la colet de la posta un proces verbal scris cu verde in franceza deci de la ei a plecat in care e detaliat tot ce contine coletul(adik 3perechi incaltaminte 9 articole imbracaminte si tot ce mai e...)descrierea ambalajului...tot ![]()
poate s-or fi despteptat astia de la lr si pun si ei coletele sa ajunga sigur ![]()
claujro spune:
Giova, multumesc! 

Da care e problema cu spartul comenzii, ca tot atatia bani cheltuiesti...![]()
Poze Eforie
nushulica spune:
si inca ceva este trecuta data plecarii din franta 22.06 si ziua cand a ajuns in tara 26.06
va dati seama ca restul sta pe drum aiurea![]()
claujro spune:
quote:
Originally posted by nushulica
si inca ceva este trecuta data plecarii din franta 22.06 si ziua cand a ajuns in tara 26.06va dati seama ca restul sta pe drum aiurea
Cum mey, 4 zile tot merge coletul...cu trenul...
Poze Eforie
mirelacarmen spune:
Buna,as dori sa va intreb cum se plateste?Pot sa platesc cu cardul BCR?Se plateste transportul cand ridic coletul?Multumesc!
claujro spune:
quote:
Originally posted by mirelacarmen
Buna,as dori sa va intreb cum se plateste?Pot sa platesc cu cardul BCR?Se plateste transportul cand ridic coletul?Multumesc!
mirela
Cu card Visa sau Mastercard si platesti totul cand faci comanda. De la posta doar ridici coletul, fara alte obligatii...
Bine ai venit!
Poze Eforie
Catusha spune:
quote:
Originally posted by miki68
Catusha, concret, ce e draga taie de traversin. Ia povesteste si lu' fata, ca si eu ma gandeam sa iau una de aia si sa fac fete de perne (ca cearsaful de la set il am deja).
cristina d.
Concret este o fata de perna dreptunghiulara, fooooarte lunga (dau ei dimensiunea pe site), din care mie imi ies lejer 4 fete de perna.
Gata, m-am mai potolit. Am bagat 4 comenzi in asa mare goneta ca la una n-am pus nici un cod de zapacita ce sint. Imi era frica sa nu ramin fara produsele din cos. Plus ca dupa ce 3 zile le-am descusut pe toate partile, acum nu mi le mai aminteam, sau ma apucasera indoielile, si am comandat chestii pe care nu le programasem initial. Cum ar fi niste incaltari si pt sot