*** LA REDOUTE (32)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Recapitulatif Codes Fdp=0
Pour un achat d'au moins un article taillissime (kdo=ensemble de sacs vert amande)
NON PERSOS =
52957
52965
52914

38261

NON PERSOS =
61441, 61476 (attention slt avec un article solutions maison, kdo = sac et son porte-bouteille isotherme )

61484 (attention slt avec un article solutions maison, kdo= ensemble 3 pots (jardinière + graines)

61492 (attention slt avec un article solutions, kdo= service à dessert 14 pièces en mélaminé )

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Eforie

Mergi la inceput

Sau mai cauta si aici: http://www.achetergagnant.com/forums/index.php?showforum=15

Poze Eforie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mersi mult Jasmine. mai caut, dar tot nu sunt lamurita cum se numesc piesele si care trebuie sa le comand.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Claudia, la comanda mea din 27.06 am aplicat codul 52965 pt. ca aveam niste balerini Taillisime. Rezultat: numai cadou sac vert amande. Nici un cod aplicat nu mi-a dat FDP 0. Oi fi fost eu ghinionista?

cristina d.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miki68

Claudia, la comanda mea din 27.06 am aplicat codul 52965 pt. ca aveam niste balerini Taillisime. Rezultat: numai cadou sac vert amande. Nici un cod aplicat nu mi-a dat FDP 0. Oi fi fost eu ghinionista?

cristina d.

Nu toate produsele dau FDP gratuit. De exemplu pt a lua 3 genti izoterme si setul de tort, am ales anumite produse de la solution maison (am aflat de ele citind forumul frantuzesc: pensula de intins oul pe cozonac, clesti de masa, fierbatoarele de oua la microunde, set de ace de cusut- toate ffff ieftine, ma rog, 2 euro si ceva).

Asteapta sa-ti zica si fetele: au scos sau nu FDP gratuit si cadou?

Poze Eforie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

la mine la codul 61484 mi-a dat FDP O ,dar cadoul scria ca e epuizat!si am pus in cos si un prosus SM de 2,25 euro .

SOSO

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by soanso

la mine la codul 61484 mi-a dat FDP O ,dar cadoul scria ca e epuizat!si am pus in cos si un prosus SM de 2,25 euro .

SOSO

Exact! Ca era epuizat...asta e...eu l-am prins saptamana trecuta: o tava de tort cu 6 linguritze si 6 farfuriutze (nu e grozav) Genti izoterme mai sunt...

Poze Eforie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by Giova

Mersi mult Jasmine. mai caut, dar tot nu sunt lamurita cum se numesc piesele si care trebuie sa le comand.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

drap=cearceaf de pat,simplu
drap housse=cearceaf cu elastic
taie d'oreiller=fatza de perna
housse de couette=fatza de pilota/plapuma
parure drap=set compus din cearceaf si 1 sau 2 fetze de perna
parure couette=set compus din fatza de pilota/plapuma si 1 sau 2 fetze de perna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

fetelor,
a luat careva dintre voi vesta asta pentru sot?

Nushu, tu ai spus ca ai facut comanda pentru sot cu lucruri de iarna.
Ai pus si vesta asta cumva in cos?

http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-matelassee-sans-manches-bicolore.aspx?productid=324104283&documentid=346107&categoryid=23111640&single=&hasnext=1&hasprev=1

, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Jasmine esti o bomboana, mersi mult de tot.

a bagat cineva codul pt. geanta termoizolanta? e buna, incapatoare?
sau imi iau foenul, ca am intels ca sunteti multumite de el.

_

Mergi la inceput