*** LA REDOUTE (32)***
Raspunsuri - Pagina 11
Jasmine spune:
Lorenza,am primit un CEC de 27 euro,cat era valoarea coletului meu ratacit.Acum cand am trimis coletul Osaka i-am zis tipei de la posta ca vreau sa-l trimit cu confirmare de primire si mi-a zis ca nu exista optiunea asta,asa ca l-am trimis simplu.
Felicia,oricum nu m-as fi simtit bine daca ramanea la mine coletul Osaka,in valoare de 57 euro.Nu erau lucrurile mele,nu platisem pt ele.Sper sa-mi dea inapoi banii prin transfer bancar si in felul asta sa pierd mai putin.Nu va mai zic ca am stat si juma' de ora la coada ca sa expediez beleaua asta de colet.
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Lorenza,am primit un CEC de 27 euro,cat era valoarea coletului meu ratacit.Acum cand am trimis coletul Osaka i-am zis tipei de la posta ca vreau sa-l trimit cu confirmare de primire si mi-a zis ca nu exista optiunea asta,asa ca l-am trimis simplu.
Felicia,oricum nu m-as fi simtit bine daca ramanea la mine coletul Osaka,in valoare de 57 euro.Nu erau lucrurile mele,nu platisem pt ele.Sper sa-mi dea inapoi banii prin transfer bancar si in felul asta sa pierd mai putin.Nu va mai zic ca am stat si juma' de ora la coada ca sa expediez beleaua asta de colet
Aoleu,nu exista optiunea asta?Hm!Doamne ajuta,sa ajunga cu bine coletul!
Trimite-i lui madam S. chitanta si cere-i si 10 euro in plus,comisioanele!Ma rog,daca mai ai putere si ti-ai facut aprovizionarea cu lamai,sa nu-ti vina rau de la conversatiile cu ea!
felicia74 spune:
Mama, stiti cat e lenjeria cu vacute? maxim 4 euro!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Pai Feli..io ce crezi ca am comandat aseara...lenjeria cu vacute si inca una![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Nu e chiar 4 euro lenjeria cu totul..numai cearceaful..eu am iesit la 15 euro cea cu vacute si 12 euro cealalta. Oricum merita
Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
De unde 4 euro ca mie imi dadu vreo 10 si asta la cele mai mici dimensiuni!!!!!!!! 
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Eforie
corap spune:
i-ar s-a f* situ' la astia 

iar mi-am pierdut ce era in cos :(((((((
offffffffffff, si dau pe imaginea unui produs si imi apare alt draq
'
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
Jasmine spune:
Lorenza,nu mai am nervii necesari sa-i cer madamei 10 euro in plus.Macar sa-mi recuperez banii pe taxa postala,adica 24 euro.
Va intrebasem mai devreme despre lenjeriile de pat pt ca vreau si eu sa comand lenjeria cu vacute si vad ca nu toate "piesele" sunt reduse.Nu mai stiu care din ele (parca cearceaful) e redus numai cu 20%.Voi vedeti undeva pe site altceva si n-am gasit eu?
Madau,ne dai si noua link-ul unde ai gasit cu 4 euro?
Mie mi-a iesit la aproape 30 euro,la ce dimensiuni imi trebuie.
madau spune:
http://www.laredoute.fr/vente-le-drap-housse-marguerite.aspx?productid=324054581&documentid=299107&categoryid=24754506&single=&hasnext=1&hasprev=1
asta e cearceaful
http://www.laredoute.fr/vente-la-housse-de-couette-marguerite.aspx?productid=324054583&documentid=299107&categoryid=24754597&single=&hasnext=1&hasprev=1
pilota
http://www.laredoute.fr/vente-la-taie-d-oreiller-ou-de-traversin-marguerite.aspx?productid=324054580&documentid=299107&categoryid=24754743&single=&hasnext=1&hasprev=1
aici pernele
In total vad ca acum sunt vreo 18 euro parca..aseara cand am dat eu comanda aveau si "parure couette" adica pilota + perne...la 9.90 euro. Deci in total la mine au fost 15 euro.
Vedeti ca mai sunt la "parure" si puteti sa combinati la alte lenjerii parure drap de 1 pers cu parure couette de 2 pers...si va ramane o fatza de perna in plus.
Madau si