*** LA REDOUTE (32)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

gata...m-am calmat. Disparusera si niste papuci dar pt ca nu am putut sa ma abtin i-am comandat 36, desi pusesem in cos 37... Am vrut sa mai modific si nr la niste balerini, din 38 in 37 dar m-am grabit si am uitat. Asa ca astept adidasi, balerini si basketi (aia cu capsuni) 38, dar papuci 36 . Am 14 produse cu cadoul vesela mov sau cum scrie pe pagina 1, or veni colet??

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

vl-ad eu zic sa-i iei 94.
I-am luat Silviei (are cam 116cm) gecuta cu buline mar 126 si mai ca mi-ar fi buna mie daca n-ar fi o idee scuyrta la maneci. Ei ii e uriasa, inoata in ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Jasmine,ai pus coletul "Osaka" la posta?Cat te-a costat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am primit si confirmarea comenzii, doamne ajuta sa ajunga cu bine. E pusa pe adresa mea (de pe contul andreeip) si probabil va veni cand suntem la mare dar nu ne va devansa cu mult (cat optimism pe mine).
Andreap daca citesti sa stii ca ma uitam acum in mail si comanda care trebuie sa ajunga e data pe 19 deci uita-te la cutie poate imi faci o surpriza azi.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mama gagici...tocmai vb cu Felicia si-i trimiteam poze cu geanta mea alba, care era ieri 11 euro pe site, si am vazut ca azi nu mai e deloc, nici macar poza, ce nebunie cu cumparaturile astea..

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Gata, si eu m-am calmat. Jur ca nu mai dau nici o comanda pana la soldurile viitoare. Am cheltuit o gramada de bani si regret ca am luat teapa cu prima comanda, m-am uitat doar la solduri cu 70% reducere, pe urma am vazut ca produsele de la aubaines aveau preturi mult mai reduse. Acum asta e, eu m-am orientat in general spre produse scumpe, pe care n-as fi dat in nici un caz banii la pret intreg dar am pus si multe din astea de 2-5 E, nici nu stiu unde o sa le fac loc prin casa. M-am linistit si cu comanda din 15, am primit doua avize (cred ca pt 15 si 20). Spor la shopping in continuare, eu ma las de sportul asta pana la iarna da' mai trec pe aici sa vad ce mai faceti.

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

da,l-am trimis sambata dimineata si m-a costat 80 RON.
Problema e ca pe chitanta nu prea se vede bine,e scrisul cam decolorat si daca o trag la xerox sau o trimit prin fax nu stiu daca vede madam Sabine suma.
Oricum nici n-am apucat sa-i dau mail sa-i spun ca i-am trimis coletul Osaka,sa se spele cu el pe cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

quote:
Originally posted by Lorenza

da,l-am trimis sambata dimineata si m-a costat 80 RON.
Problema e ca pe chitanta nu prea se vede bine,e scrisul cam decolorat si daca o trag la xerox sau o trimit prin fax nu stiu daca vede madam Sabine suma.
Oricum nici n-am apucat sa-i dau mail sa-i spun ca i-am trimis coletul Osaka,sa se spele cu el pe cap.

800000 lei cu confirmare de primire sau simplu?
Si cu coletul tau cum a ramas,ti-a trimis banii?
Oricum e asa de enervanta femeia asta sau ce-o fi ,chiar ti se face sila sa-ti mai ceri drepturile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

au, jasmine, pai iti trimite cec si platesti 10 euro (cel putin) comosion. Ramai doar cu sentimentul ca ai facut o fapta buna

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mai fetelor, voua va merge rubrica de "aide"? Ca ma tot chinui de 2 zile sa dau un mail sa intreb de comanda aia nesosita, si nimic..nu merge

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput