Durerea pierderii unei sarcini (29)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

oana nu imi pare rau de bani dar imi pare rau ca le-am facut degeaba fara sa aflu nimic concret. saptamana viitoare mi-am luat concediu sa mai bag o sesiune de analize de data asta la fundeni pt safl, desi dupa ce le voi face ma voi intreba daca sunt bune rezultatele ca se pare ca de acolo toata lumea pleaca bolnava. asa ca nu prea stiu in ce directie sa o mai iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorceress spune:

Alyx, in primul rind, nu ne plictisesti si nu ti mai cere scuze. Noi cit putem, o sa te ajutam, macar cu un daca nu mai mult.
Al meu are fluctuatii cind e vb de spermograma (si ca numar, si ca morfologie) din cauza unor infectii foarte dese. Cauza nu a fost inca determinata. Asa cum au zis si fetele, nu te speria de numerele astea, in final o sa existe o solutie.Fii tare!

Michelle, te pup! Cred ca toate suntem tari! E ceva sa trecem prin experiente din astea si sa avem puterea sa o luam de la capat si sa zimbim!

Danangie, imi pare rau ca sotul tau nu merge sa "se caute" ...sa dea Domnul sa fiti bine amin2 si sa vina bebe cit mai repede!

Cristina_ana: nastere usoara!

Oana_oana 26, bine ca s-au oprit! Cam in 2-3 luni incepem si noi sa actionam.

Teo2rina, draga de tine! Ai grija de tine si de bebelush! O sa fie bine.. lasa ca gretzurile trec. O sa ramii cu ce e mai frumos!

Blue eyes, io in locu tau as face testu! Asa s io, de Craciun barbate miu ascunde cadourile ca le caut sa le desfac de curiozitate! Asa e mai, daca nu ajungeam des sa cumpar portocale cind eram copchil!

Cristina_26, m-am umflat de plins, dar si de sperantza cind am vazut albumul tau.

Liana, te iau si io la cotonoage daca mai zici ca esti baba.

Va pupacesc si va doresc un sf de saptamina minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Sorceress, sa dea Dumnezeu sa fie bine de data asta
Poate mergem impreuna la odisee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Liana tocmai pe tine am uitat sa te pup apasat in mesajul de ieri! Uoofff neuronul deja imi joaca feste, deci nu te supara pe mine! Imi place asa de mult sa citesc mesajele tale, ma inveselesti pe loc!
Poate din vacanta viitoare va intoarceti 3 sau 4 iti tin pumnii

14+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

michelle multumesc pt ca te gandesti la mine ... sunt aici, va urmaresc din umbra ca nu prea am fost in forma zilele astea. au fost uratii pe la mine, acum au si trecut iar mie intre timp mi-a pierit curajul sa mai fac ceva cu fibromul. cred ca o sa-l mai las in pace o perioada, si as mai incerca pt. bb ca la sarcina trecuta se pare ca s-a mai micsorat putin. peste o sapt. intru si in concediu si poate ma mai linistesc .

teo sa fi cumintica si sa ai grija de tine si de bb. si papa ce simti tu nevoia, oricat de ciudat ar fi, numai sa nu-ti faca rau. mie-mi vine sa si rad, ca nu mi-am imaginat niciodata ca o sa-mi fie sila de cartofi prajiti, dar atunci nu puteam nici sa ma gandesc la ei. f. ciudate schimbarile astea, nu credeam ca e chiar asa. acum mi-am revenit si i-as manca si cu ochii dar... sunt la dieta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

tot am vrut sa va scriu, dar nu mi-a mers forumul.nu mi se incarca pagina ca sa pot raspunde la subiect

laura ioana multumim ca treci pe la noi si ne incurajezi.am vazut ca bebe a fost tare rusinos la ecograf.banuiesc ca e fetita daca e asa rusinoasa
dan_ny sper sa va intoarceti 3 din concediu
irinabobe la Fundeni dureaza maxim o ora pentru analize.e bine sa fii acolo la 7 dimineata si la 8 ai scapat.rezultatul de obicei il primesti in aceeasi zi.
danangie pai daca e mucusul e limpede esti fix la ovulatie.eu asa stiam.asa ca iubiti-va mult
mirelus te astept cu testul pozitiv.luni dimineata voi face si eu.as fi facut duminica, dar sunt la socrii si nu am chef sa fac acolo, asa ca voi face luni.
oana_oana26 eu am facut doua carute de analize si nu am aflat nimic.o sa fac iar analize dupa ce raman insarcinata.
cristina_ana ma pregatesc de galerie.pun de acum majoretele sa exerseze

teo2rina ma topesc dupa semnatura ta
liana ti-am simtit lipsa.imi lipsea ta
michelle mai e putin pana pe 11.sper sa vii numai cu vesti bune

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Michelle81 – multumesc pt incurajari! Nu te descutaja, poate luna viitoare e cu noroc.

Cristina_ana: nastere usoara! Si bebe sanatos!

mcrissa – Doamne cum e posibil? Chiar nu are posibilitatea sa creasca copilul? Ar fi bine sa se gandeasca f bine ce implica darea in adoptie, sa nu ii para rau mai tarziu. Apropo de cazul acela de la Focsani, in care mama naturala a “revendicat” copilul dupa multi ani si o alta femeie sufera enorm – mama adoptiva careia i-a fost luata fetita. Si in primul rand copilul care sufera! Si cind te gandesti ca atatea femeii se chinuie sa faca copii!!!

Eu sint bine! Rezist la stress. Luni fac o alta Beta HCG (sper sa ajunga la 0 sau sa scada) si sa primesc analizele de la laborator de la Elias, sa stiu ce a fost cu sarcina mea.
Fetelor ajtati-ma si pe mine cu o informatie. La cite zile dupa chiuretaj a venit CM?
Va pup pe toate! Va doresc un week-end placut! Si bafta pt cele ce incearca!

myry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

myry in seara asta ma simt mai bine.am vorbit foarte mult cu ea si nu va mai da fetita.ma voi implica si eu ca sa o ajut sa o creasca.era si ea foarte fericita ca a primit un sprijin si i s-a schimbat si vocea cand a auzit.poate ca a avut vreo depresie mai puternica.nu stiu ce-i cu ea

iti tin pumnii sa fie 0 beta hcg-ul.o sa vezi ca nu se confirma diagnosticul de mola si in schimb timp vei ramane din nou insarcinata
mie CM mi-a venit la 38 de zile prima data.si a fost foarte abundent si niste dureri de simteam ca ma dezmembrez

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

mcrissa sper din tot sufletul sa fie asa. si ma rog si pentru voi sa reusiti.

c.myry la mine a venit la 26 zile, dar a fost cam ciudat...f slab cantitativ si a tinut f putin, vreo 3 zile apoi pauza o zi, a 4a zi iar putin, apoi s-a oprit si cam la o zi doua mai veneau cateva picaturi. abia acum si-a revenit cum il stiam 5-6 zile. oricum, e relativa treaba ca depinde de fiecare organism. daca mai tin bine minte, ar trebui sa fie undeva intre 3 si 6 sapt.

liana ai grija ca ti-ai gasit nasu' in sorceress. pai ce...numai tu sa ne cotonogesti?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

SORCERESS da....asa e cu sotul asta al meu. Nu stiu de unde are el convingerea asta ca lui sunt . Eh....eu cred ca ii este rusine de.....stiti voi ce.

MCRISSA da asa stiam si eu.....dar mucusul...nici nu era.....adica aveam asa ca apa.......si azi dup-amiaza spre 18.00 aveam mucusul asa ca apa si putin laptos, ceea ce nu e bine. Deci nici urma de mucus ca albusul. Dar eu oricum eu de siguranta am . Asa daca a fi sa se prinda multumesc lui D-zeu, daca nu luna viitoare.

POZELE MELE

Mergi la inceput