Durerea pierderii unei sarcini (29)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Jojo_Miha ma bucur ca bebe e sanatos. Lasa ca important e sa fie bine nu conteaza ce e. Cu tensiunea sper sa nu fie o problema.

Pupici
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

L5845-draga mea imi doresc atat de mult sa ramai gravida cat mai repede,dupa durerile de ovare de care ne spui eu cred ca ovulezi deci sa il ataci pe sot mai ales zilele astea!Cat optimism ai in tine...imi place sa te vad asa!Te pup dulce!
Joahnna-draga mea daca analiezele de la amniocenteza sunt bune nu mai ai de ce sa iti faci griji,sunt sigura ca nu vor mai aparea surprize neplacute.Stiu ca ti-a fost greu in acele momente de asteptare dar ma bucur atat de mult ca totul e bine acum.Sa ai grija de tine daca mergeti in Romania,drumul este destul de lung(tu unde esti acum?).te pup dulce.ati ales nume pt printesa voastra?
Mav-ai un suflet mare,dupa ceea ce ti-a facut sora ta iata ca nu ii intorci spatele,frumos din partea ta.Imi pare rau ca amani proiectul bebe,atat mi-as fii dorit sa te vad gravida mai repede...Of cred ca ai tras o sperietura cu Sebi...dar bine ca nu s-a intamplat nimik,asa sunt copii curiosi si niciodata nu stii ce le trece prin cap!Sper sa ne mai scrii ca ne esti draga!
c.myry-imi pare rau ca inca mai ai de asteptat dupa analize,te cred ca e groaznica asteptarea dar trebuie sa fii optimista!Te imbratisez cu drag!
Teo2rina-draga cum te simti azi?Sper ca te-au lasat putin si greturile si te simti mai bine,nu uita ca nu ai voie sa faci efort!
Baby-r7-dar tu cum esti?Incercati in continuare nu?si eu iti tin pumnii sa ramani gravi cat mai repede si sa decurga totul bine!
Mcrissa-tu te iei de manuta cu Mirela si fuguta la odisee auziti?Ce ne-ai scris despre colega ta m-a lasat fara cuvinte...chiar daca nu are sot si nici bani de ajuns astea nu sunt motive sa iti dai copilul spre adoptie,o mama adevarata face si imposibilul ca sa tina copilul langa ea!Sa ne spui ce s-a decis in final...daca vrei!Tu cum esti?cat mai ai de asteptat?Pe cand un test,nu mai ai mult.te imbratisez cu drag!
Oana-oana26-da ai dreptate sunt multi ingerasi acolo sus,si eu sper atat de mult ca odata sa ii intalnim sa fim fericiti...Stiu stiu ca vegheaza asupra noastra si ne dau putere sa mergem mai departe!cum e cu sanii?Am citit ca dau semne sa se opreasca scurgerile,ce bine!
LARA76-imi pare rau ca si tu ai trecut prin asemenea tragedie...tragedie e putin spus..ai obtinut asa greu sarcina off saraca de tine,cateodata nu mai stiu ce sa spun in asememnea situatii.Reactiile tale sunt normale dar tre sa ai grija sa nu te ia deprimarea rau de tot,noi suntem aici sa te ajutam sa nu se intample asta!Multa putere iti doresc!
Liana30-ai dreptate incepe o noua luna de incercare dar cu atat e mai greu cu cat trece inca o luna si inca una fara nici un rezultat...e greu si imi trec numai ganduri negre prin cap cum ca nu as mai putea face copii...off.Nu ne-ai spus cum a fost calatoria?ti-a placut?Te-ai distrat?
Blueeyes-stii ca simtomele de cm pot fii si simptome de sarcina deci spera inca ca poate fii bebe,vai cat m-as bucura!Dar daca vin stii ca suntem aici si nu te lasam sa plangi,dar eu SPER sa nu vina deloc noua luni de zile!
Cristy74-multi pupici de la mine
Dananagie-ma bucur sa vad ca ti-ai recapatat putin din optimism,ce frumos spui"ne vom intoarce trei",iti tin pumnii sa fie asa,cand vii din concediu sa ne dai vestea cea mare!
Alinuscha-pentru mine aceste explicatii nu sunt indeajuns...oricum multumim pt articol.tu cum mai esti?
Irinabobe-inca o data vreau sa iti spun ca imi pare rau ca ti s-a intamplat asa ceva,sper sa te refaci cat mai repede si sa reincepem lupta!
Lauraioana-iti multumim pentru incurajari,insa cateodata incercarile astea nu se mai opresc...cateodata asa as renunta...Ma bucur ca ti-ai vazut puisorul si ca totul e bine!Saraca de tine cat te-ai chinuit si tuSarcina usoara in continuare!
Sorceres-asa este fiecare organism reactioneaza altfel...Ai reusit sa iti faci programare la medic?Of imi pare rau de fratele tau,ce groaznic...Esti o fata puternica,observ ca desi ai atata durere in suflet reusesti sa ne incurajezi si pe noi...
IreneCam-of nu am avut timp ieri sa intru sa te incurajez...imi pare rau ,stiu cat doare cand se implinesc cateva luni,jumatate de an,un an si tot asa de cand copilasii nostrii au plecat la cer...draga de tine,ai fost atat de curajoasa incat nu ai plans cand i-ai strans lucrusoarele...te imbratisez cu atata drag!!!
Dan-ny-ce mai faci=?
Jojo-miha-e smecher puiutul vostru va tine in suspans si nu vrea sa va arate ce este...ai grija cu tenisunea te rog eu urmeaza in continuare sfaturile medicului si stai cumintica!Sarcina usoara in continuare!!
Cristina-Ana-unde esti ca mi-este dor de tine!sper din suflet ca esti bine si tu si micutul!inca un pik si incepe galeria!!!
Cristina26-FELICITARI pentru fetita!Sa vii acasa ca mai repede si micuta sa creasca mare si sanatoasa!Felicitari inca o data!!!
Pepsi-esti o femeie minune,ai timp inca sa ne mai scrii,cu doi copilasi si cu atatea ore nedormite...ti-am spus eu de atatea ori ca esti un EXEMPLU pt mine si cred ca si pentru toate fetele de aici!ai o familie minunata sa iti traiasca!!!Ma tot uit la pozele tale si ma dau lacrimile dar ma incurajeaza sa lupt sa imi implinesc si eu acest vis!Te pup dulce!!
Alyx-of nu se mai gata necazurile...uite aici am gasit ceva,sa te uiti la mesajul scris de"papusa",nu merge sa iti trimit linkul ca imi apare ca e reclama mascata dar ti-l trimit pe pm ,aici scrie de o doctorita de la Giulesti,Anca Moisa,poate reusiti sa faceti un drum pana acolo,scrie ca se numara printre cei mai buni medici androlog(nr de tel de la cabinet este 3221983) si ca tratamentul care il prescrie este bun,ca spermograma va avea rezultate super dupa tratament.Iti spun ce am citit acum,sper sa te ajute,si sa nu renunti cat timp mai e o sansa!Iti doresc numai bine si putere sa luptati in continuare!Daca te rog nu iti activezi Pm-ul sa iti pot trimite linkul?
Despre mine ce sa va spun...mi.e ciuda ca mi-au venit uratii dar sper ca miercuri sa vin cu vesti bune de la doctor si in curand sa am onoarea de a simti din nou cum e sa fii gravidutza...off imi doresc extrem de mult!!!
Va pup dulce pe toate si pe fetele a carui nume nu l-am mentionat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

cristina26 trebe sa te aduni repedeca de nu io's aci cu ..tu stii ca el de acolo de sus e fericit..foarte fericit ca surioara lui e bine si ca a reusit sa va lumineze din nou viata..nu mai fii suparata doar stii ca asta il supara si pe el..el vrea sa te vada zambind..numai zambind..stie jei'a soptit un ingerash..te puppp si te iubesc mult..mult..mult..
alyx in primul rand nu ne plictisesti..daca mai aud vorba asta te altoiesc si pe tine cat de curand
in al doilea rand poti sa ma intrebi orice ca eu iti spun..inseminare fac pt ca eu mai am o singura trompa buna iar sotzul are spermograma prostanaca..sunt si anii mei care trec asa repede si sanse am mai mari la inseminare decat sa mai astept sa raman natural..
in plus uite cum a stat treaba la noi..acum un an parca i'a iesit oligoastenoteratospermie..jaleee mareeeca toti ne'au spus ca singura sansa e Fiv plus ICSI..dar noi nu ne;am descurajat..ne'am umflatamandoi cu branca ursului si iata ca dupa vreo 6 ..7 luni cam asa ca numai stiu sigur ..cand am repetat spermograma i'a iesit bunicica..apaoi dupa cateva luni cand am mers la unguri pt ca eu acolo am facut inseminarea i'a iesit oligospermie
eu la' unguri am plecat croita sa fac Fiv..am fost stimulata si pregatita pt Fiv doar ca nu am reactionat cum trebe la tratament si doctorul nu a vru sub nici o forma sa imi mai faca pt ca a considerat ca am sanse cu o simpla inseminare...banala cum ii zic ioimi venea sa'l strang de gat ca el imi repeta intruna ca sa am incredere ca voi reusi..da io in gandul meu il dadeam in puii meica nu credeam nimik din cemi spuneaca dehhh mai facusem 4 inseminari in tara si stiam ca nu voi reusii..si totusi am reusit..am avut 2 gemeni dintr'o banala inseminare..faptul ca nu am reusit sa duc sarcina pana la capat asta nu mai are legatura cu inseminarea..important e ca am reusitsi voi mai reusi
eu nu stiu ce i'a iesit sotzului tau..da asculta la mine..nu'i draku chiar atat de negru..iti spune je..adica ioca io mi's drak de olteanca..ai sa vezi ca va fi bine..
ia baga tu colea ce diagnostic i'a p[us ne'a doctoru ala..si iti spune je cum sta treaba..
aaaaaaaaa si mai e o chestiune importanta..la noi s'a intamplat de multe ori sa facem spermograma la clinici "buneee"super dotate si cu renume...si ne'au gresit'o..
pt ca io cum spunema sunt "drak"nu cred pana nu vaz cu ochii mei..asa ca'l luam pe "grasu" adica sotzul si'l caram prin tate laboratoarele posibile sa ne c9onvinhgem daca e asa sau nu...deci repete spermograma..nu te increde doar intr'un rezultat..chiar daca clinika unde le'ai facut e bunaaa..ascu;lta la je ca stie ce spune..te pupppp si multa baftaaa!!!
Michelleee sunt aci si astept!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

se pare ca scrisaram amandoua odata te puppp
da m'am distrat bineeeeeeeeeesi distractia continuaaa..mai ales ca veni si Cmhaiiii capuuu sus numaram amadoua odata luna asta asa ca nu vei fi singurasi va trece repede ai sa vezi..
Lau Meli astept vesti..
Irene daca nu apari iote'o
Chantal maaaaaamaaaa vrei sa ragusesc?????

io spun NU Moisa..NU

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

Michelle sarut mana de raspuns si sfaturi. Nu stiu daca o sa ajungem curand la Bucuresti (noi suntem din Iasi)dar e bine de stiut orice ne poate ajuta cat de cat. Ititin pumnii la tine sa fie bine de data asta. Aporpo, nu stiu cum sa activez PM. Mi-a mai explicat si Alinushca da io-s mai..... toanta.

Lianahai sa te ametesc si cu povestea mea. (Cer scuze fetelor si moderatorilor daca suntem off topic dar daca tot am prins optimista pe forum....
Anul trecut in oct si-a facut musiu numaratoarea la noi in Iasi. rezultatul "discreta oligospermie"(ce naiba o fi discret in chestiaasta nu stiu) cu vreo 20.600.000 de gigei, din care vreo 40% imobili. Abia prin decembrie am ajund io la dr mea care cand a avzut spermograma a spus ca axolo e problema, ca nu sunt prea rapizi si in concluzie i-a prescris un tratament cu antibiotic pentru 10 zile. In ianuarie a facut tratamentul si imediat a repetat spermo. Concluzia: normospermie cu 32 de milioane din care rapid progresivi 60% si imobili 10% restul fiind lenti. Vitalitate 90%. Am obtinu atunci sarcina prin stimulare, sarcina pe care am pierdut-o la sfarsitul lui martie.
Acu, vazand ca nu mai raman, m-a mancat undeva si la inceputul acestei luni l-am trimis iar la numaratoare. cand am vazut rez am ametit la propriu.
6.700.000/ml, 30% rapid progresivi, 20% lent progresiv si 50%imobili. viabilitate, evident 50%. Concluzia pligospermie severa cu astenospermie moderata.
ceea ce ma sperie insa cel mai tare este alt aspect. daca pe primele doua spermograme scria morfologie normala, pe asta din urma la morfologie scrie in felul urmator: frecventi spermatozoizi cu cap dublu sau balonizat. habar nu am ce sa spun. Si nu inteleg de ce nu a fost pus si diagnosticul de teratospermie. ca ma gandesc ca aceste forme anormale asta inseamna. Bine ca nu inteleg nici ce inseamna la ei frecventi. asa ca acu stam in asteptare pana ajungem la doctori si caut pe net sa vad ce gasesc pentru eventuale tratamente naturiste.
Asa ca te rog, draga mea olteanca, daca tot ai trecut si tu prin asta, spune-mi care e parerea ta. orice sfat si orice idee este bine venita.
Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mirelush pe unde esti? Hai cu testul ala pozitiv! Iti tin pumnii!

Pup toate fetele de la un cap la altul!

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

alyx astenospermie moderata a avut si sotul lui alexia28 si uite ea e gravida acum..poligospermie nu am auzit de asa denumire cautai si gogulica si;mi spune ca nu exista posibil sa fi gresit dc?ca io nu ma pricep..da pot sa'ti spun ca sunt fete aici pe forum care au avut nu milioane,,ci doar 100 ...200..300 de mii maxim si au reusit acum isi tin bebeii in brate asa ca io zic ca daca ai incredere in DD si cu mult optimism veti reusi..ai sa vezi..
Nana te pupa si olteanca

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ALYX imi pare rau de problema asta cu spermatozoizi. Eu nu ma pricep la asta si sincer nu stiu cum sa te ajut. Si eu am incercat sa-l conving pe sot sa mearga sa faca spermograma dar nu a vrut niciodata. A spus intodeauna ca el este sanatos. El fiind mai sportiv adica mai joaca fotbal are impresia ca " gigeii" lui sunt ok. Cine stie. Nu voi stii niciodata. Imi amintesc oricum ca o fata de aici de pe forum avea tot asa probleme cu sotul su sperma si stiu ca-i daduse o luna sa ia Branca Ursului si tipa a ramas. Nu stiu daca te ajuta. Oricum pe prospect la BU scrie ca e pentru:

-impotenta hormonala, sterilitate masculina, dilata vasele din zona genitala, creste numarul spermatozoizilor si le imbunatateste motilitatea

Eu zic sa incerce tratamentul cu BU pentru o luna si pe urma sa repetati spermograma , dar cum zicea si LIANA la doua laboratoare diferite. Numai bine.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

LIANA, sunt aici, nu daaaaaa!!!

Va scriu diseara la fiecare, ca acum am putina treaba.

Spiridusha:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

quote:
Originally posted by Liana30

alyx astenospermie moderata a avut si sotul lui alexia28 si uite ea e gravida acum..poligospermie nu am auzit de asa denumire cautai si gogulica si;mi spune ca nu exista posibil sa fi gresit dc?ca io nu ma pricep..da pot sa'ti spun ca sunt fete aici pe forum care au avut nu milioane,,ci doar 100 ...200..300 de mii maxim si au reusit acum isi tin bebeii in brate asa ca io zic ca daca ai incredere in DD si cu mult optimism veti reusi..ai sa vezi..
Nana te pupa si olteanca

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Liana a fost o greseala de redactare. Diagnosticul a fost oligospermie severa cu astenospermie moderata. Ei culmea ar fi fost dupa ce ca avem ataea probleme sa fie si un diagnostic care nu exista. mai stii? Inventam noi unu ca doar ce?
Multumesc de incurajare. ma sperie formele anormale. Alea de fapt imi dau batai de cap. dar va tin la curent.
Danangi sarut mana pentru informatii. ma gandeam si eu la acel remediu dar parca as vrea intai sa discutam si cu niste doctori.

Mergi la inceput