Durerea pierderii unei sarcini (29)
Raspunsuri - Pagina 20
oana_oana26 spune:
Sorcerres, imi pare rau ca ai ajuns si tu aici si ca ai trecut prin aceasta experienta cumplita
Noi toate te intelegem, iti cunoastem durerea si nu pot decat sa spun ca esti un om puternic daca ai trecut peste asta, Dumnezeu te va intari si iti va rasplati suferinta
Asa imi place sa cred , ca Dumnezeu va aseza lucrurile astfel incat sa fie bine si pentru noi
Si eu mi-am vazut puii pe care i-am pierdut la 20 de saptamani, erau vii, dar mult prea micuti pentru a supravietui, asta e imaginea si amintirea cea mai grea, in rest nu mai stiu nimic, durere, necaz, apasare, imaginea copiilor mei ma omoara in fiecare zi cate putin
N-am putut face nimic pentru ei, nici eu nici dr, cred ca i-a iubit DD si i-a luat la el, nu stiu ce sa zic
Cred ca imaginea asta ma va urmari toata viata, ii vad si zi si noapte si nu-mi ramane decat sa aprind cate o lumanare pentru fetita si pentru baietelul meu si sa-l rog pe Dumnezeu sa-i tina langa el si sa ii aiba in grija pana ajunge si mami la ei
Michelle81 spune:
sorceress-imi pare atat de rau citind prin ceea cea ai trecut....Cat imi doresc sa se opreasca tragediile acestea,sa nu mai treaca prin asa ceva nici o fata!E bine ca te-ai decis sa lupti si sa nu te lasi doborata!Stiu ca orice ni s-ar spune niciodata nu vom uita acel moment in care copilasii nostrii au devenit ingerasi..nu vom inceta sa ne gandim la EI,la ce varsta ar fi avut,cum ar fi fost viata noastra cu ei...iar de aceasta durere nu cred ca vom scapa vreodata!Eu am imaginea fetitei mele in fiecare clipa in cap si in suflet si doare ingrozitor cand stiu ca nu am putut face nimik pentru ea nici eu nici doctorii...E greu,as vrea sa iti pot spune si eu ca,cu trecerea timpului durerea se va micsora dar nu e asa...de fapt depinde de fiecare in parte!Pare aiurea dar sa stii ca eu inca ma intreb "de ce"desi stiu ca raspuns nu voi primi niciodata!Ma bucur sa te aud ca ai vointa de a lupta!Iti doresc numai bine!Inca o data vreau sa iti spun ca imi pare foarte rau!
Oana-oana26-te inteleg atat de mine...Eu ma gandesc la Katharina zilnic si regret ca am vazut-o atat de putin(am fost si adormita de la anestezie),as da orice sa o mai pot mangaia,sa pot vorbi cu ea...off niciodata nu am sa inteleg de ce ne-a fost data o astfel de suferinta!De ce Dumnezeu le da copilasi sanatosi celor care isi bat jos de ei si omoara si noua nu?nu pot intelege!
Teo2rina-te rog sa te odihnesti mai mult,sa nu mai umbli atat char daca circuli cu masina si nu pe jos,dar trebuie sa respecti ce a spus medicul bine?
Danaangie-vad ca nici tu nu ai stare,eu cred ca vrei bataie,de ce nu stai in pat cateva zile pana iti revii complet?ei asa te bat!
Jojo-miha-chiar ca atrecut timpul!Te astept sa ne spui cum a fost la echo.Sarcina usoara in continuare!
crsitina-ana-nu te mai gandi la nimik rau,de data asta sigur totul va fii bine,in scurt timp vom vedea primele poze cu tine fericita si baietelul tau sanatos!Lasa agndurile rele ca vin cu bata dupa tine!
L5845-cat optimism ai in tine,as vrea si eu sa am molipsesc de la tine draga mea prietena!Despre tine ce ne mai zici?Pentru fiecare gasesti un cuvant dar despre tine cam putin....Te pup dulce!
Mirela,Mcrissa-va astept cu testele pozitive!
Idaira-nu fii trista ai sa vezi ca vom ajunge si noi sa ne tinem copialsii sanatosi in brate,Doamne ajuta!
Irda-cum mai esti?sper ca te simti mai binisor...
IreneCam
o sa fie odata bine...
Irinabobe-astazi cum te simti?
Pepsi-mamica fericita,cat am bucur ca sunteti bine!sa iti traiasca copilasii sa creasca mari sanatosi si sa fie cuminti!
Cristina26-te asteptam sa ne spui cum a fost nasterea si bineinteles asteptam pozele!Refacere cat mai rapida!
Cristy74-abia astept sa te vad cu semnatura minunata de
,pe tine si pe toate fetel de aici!
Baby-r7-sper ca ti-ai mai revenit putin!
Remaliss-unde esti?
Chantal-stiu ca esti trista si suferi mult dar te rog nu te retrage singura stii ca noi te intelegem atat de bine,insa daca tu vrei o pauza de forum iti respectam decizia,dar te rig din cand in cand scrie-ne cateva randuri sa stim cum esti!
Joahna-ce face micuta?Ai sa vezi ca totul va fii bine si iti vei tine fetita sanatoasa in brate!
[b]Mav-cum te mai simti?
Va pup dulce pe toate fetele de aici,toate sunteti minunate sa stiti!

irinabobe spune:
neata fetelor. eu azi ma simt cam morcovita. maine trebuie sa repet iar bhcg-ul sa vad daca a scazut sa exclud definitiv ipoteza de seu... si ma gandesc ca dupa aia ce?
incerc din nou? de cate ori sa mai incerc degeaba? nici nu stiu ce sa mai fac. imi iau concediu o saptamana si ma duc sa imi fac iar analizele la fundeni pt safl si cele pt tiroida si daca nu iese nimic chiar nu stiu ce sa mai fac da nici nu pot sa o tin asa din dezamagire in dezamagire.
cristina felicitari sa fiti fericite si cea mica sa iti aduca cat mai mult bucurii! ma bucur cand mai vad si vesti bune pe aici ca inseamna ca totusi se poate nu?
michelle tu in ce stadiu esti te apropii de
?
stiu ca sapt viitoare tre sa facem galerie pt 2 teste pozitive asa ca putem incepe de acum incalzirea.
IreneCAM spune:

SORCERESS, este cumplit ce ti s-a intamplat...e bine ca te-ai hotarat sa mergi mai departe, asa este, nu avem decat 2 optiuni. Multa sanatate iti doresc!
CRISTINA ANA, ma bucur ca te-au mai lasat contractiile. Mai stai totusi o saptamana linistita, da? Stiu ca e un moment critic, dar gandeste-te la saptamana 38 si la ce va urma. 
MICHELLE,
da, o sa fie bine intr-o zi, incerc sa cred asta.
IRINA, 
DANAANGIE, stiu ca acum vrei sa revii cat mai repede la starea dinainte de operatie, dar nu te forta. E bine sa faci miscare, dar treptat, stii tu...Operatia nu se va desface, stai linistita
PEPSI, ma bucur mult ca mai gasesti timp sa ne scrii si sa ne incurajezi. Stiu ca pana o sa va faceti rutina e dificil, dar tu esti puternica si o sa reusesti
Despre mine, ce sa va spun? Sunt cam la capatul puterilor, psihic vorbind, dar incerc sa mai rezist un timp, pana la sfarsitul lui iulie cand plec la munte si sper sa ma refac atunci. Iau vitamine, acid folic si tot fac analize, desi nu stiu cand voi avea puterea sa ma mai gandesc iar la bebe. Azi ma duc sa fac testul papanicolau, ca deh...trebuie facut in perioada de preconceptie! Dupa aceea tre' sa fac celebrele deja toxo, CMV etc., de care m-am saturat, ca le-am facut de atatea ori...Nu am imunitate la toxo, iar la CMV mi s-a spus ca exista posibilitatea de reinfectie. Saptamanile viitoare trebuie sa nasca si cumnata mea, draga de ea m-a intrebat aseara cand ma pun pe treaba ca sa facem o echipa de naravasi si m-a blocat...Habar n-am cand se va intampla asta!
Spiridusha:))
cristy74 spune:
Irinabobe e normal sa te simti asa. Imi inchipui ca iti este foarte greu. Of uneori viata asta este atat de nedreapta, sunt atatea intrebari ramase fara raspuns. Sper ca analizele pe care le faci sa te mai scoata putin din ceata. Si poate ar fi bine sa iei o pauza sa nu incerci imediat. Nu stiu ce sa-ti mai spun decat ca iti doresc multa putere sa ai.
Cristina
L5845 spune:
danangie mai bine decat sa iti fie rau, stai linistita, ca uite, noi suntem cu ochii pe tine.Stai cumintica in pat, sa-ti revii bine si dupa aia ai timp si putere sa intorci casa invers daca vrei. Iar praful, poti sa-l stergi si de 3 ori pe zi, ca nenorocitul tot se depune.
Michelle sper din suflet ca sa se prinda si la tine macar putin din optimismul meu, sa te vad si eu mai des cu zambetul pe buze si pusa pe glume, asa sa mai uiti si tu de necaz.
draga mea prietena.
sorceress sunt convinsa ca increderea si credinta in DD, precum si puterea ta interioara, te vor ajuta sa iti implinesti marea dorinta
.
oana trebuie si tu sa fii puternica, sa depasesti durerea, ca sa poti merge mai departe si sa iti tii minunea in brate cat mai curand.Stiu ca e greu, dar nu imposibil, asa ca, bafta multa !
IreneCAM, nu mai plange, o sa vina soarele si pe strada ta, fii linistita. Cu siguranta vacanta la munte o sa-ti prinda foarte bine, o sa vezi. Pana atunci, bafta la analize, sa iasa bune.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli
si 
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
mcrissa spune:
pe toate.
eu cam chiulesc zilele astea de pe forum ca sunt foarte ocupata, dar revin cat mai repede si poate cu vesti bune.va multumesc tuturor ca va ganditi la mine.sper sa nu va dezamagesc
Am vazut ca s-a nascut micuta Ingrid.
Cristina26 felicitari si multa sanatate pentru puiul tau!!!Sa va traiasaca si sa fiti fericiti!
d'abia astept sa te intorci acasa si sa ne spui povestea nasterii

Cristina in asteptarea mormolocului
Laura Ioana spune:
Salutare, dragelor

Felicitari, Cristinaaaa
Bine ai venit minune Ingrid! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si iubitoare si sa-i faci fericiti pe parinti!
Fetelor am fost luni la eco si am vazut bebele cum statea picior peste picior si isi sugea un degetel
E exact in limite, are 10,5-11 cm si suntem bine, sanatosi. Aaa, uitam sa va zic ca la forma fetzei seamana cu mine
(are barbia ascutita), la sarcina trecuta tot asa a fost. Nu am vrut sa-mi spuna ce e si sper sa rezist tentatiei si la 20 de saptamani, cand merg la eco 3D la dr. Iosup (numai ca atunci s-ar putea sa vedem fara sa vrem
). Ar fi asa de frumos sa aflam la nastere ce e, nu?
Flavia
am uitat sa-ti spun ca m-a apucat un ras cand am citit ca prima data i-ai numarat degetelele lui David...
Te-am pus pe ganduri, haaai?
14+
Poze Laura
Puiul nostru drag
cristy74 spune:
Bravo Laura, mare bebelusul tau, sa fiti sanatosi amandoi si sa se faca si mai mare. Multi pupici si ma bucur ca sunteti bine.