Durerea pierderii unei sarcini (29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Michelle ma bucur ca scrii,stiu ca esti trista dar nu renunta.Nu avem incotro,trebuie sa incercam pana reusim.Eu cred ca noi vom fi colegute pana la urma,ai sa vezi.Tu stii ca Dumnezeu are un plan pentru fiecare dintre noi,El nu ne da atunci cand vrem noi ci cand crede ca este bine pentru noi.Te imbratisez cu drag!
Idairaimi pare rau ca inca ai multe semne de intebare,nu stiu ce sa zic cu CM,sper sa te lamuresti joi la dr.
Trebuie sa crezi din tot sufletul ca bebe va veni,doar se lasa cam mult asteptat.
Mcrissa sa te auda Dumnezeu si sa vedem II liniute.Da,eu sunt cu o zi inaintea ta,sunt in Z22

Irina imi pare rau!Bine macar ca nu a fost SEU si ca se elimina singura si nu mai este nevoie de chiuretaj.Presupun ca nu exista o explicatie pt cele intamplate!Oare nu a fost organismul pregatit pt o noua sarcina?

Va pe toate!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

mirela bineinteles ca explicatia a fost: se mai intampla, uita!
am spus ca fiind a doua oara cand se mai intampla , nu prea pot sa uit si a ramas ca dupa ce mai repet odata bhcg sa excludem ipoteza de seu, sa ma duc sa imi dea lista cu analizele pe care sa le fac. (va dati seama ce m-a bucurat cand mi-a spus, toxo, safl, etc in cond in care eu le-am mai facut cel putin odata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

S-a nascut INGRID ECATERINA la 37 saptamani pe 2 IULIE , ora 11.36 PM (adica 23.36). Are 3kg si 45 cm! Ghici cine semneaza?

MAMICA Cristina26!!!!!!!!!

Bine ai venit pe lume Ingrid Ecaterina! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri din plin de parintii minunati pe care ti i-a ales DD.
Cristina, felicitari din suflet si refacere rapida!

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CRISTINA sa fiti sanatoase!!!!!!!!!!! Asa pe nepregatite!!!!!!!!!! Nici nu am apucat sa-ti facem galerie!!! Dar uite aici pentru tine si pentru printesa INGRID

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cristina - felicitari ! Sa-ti traiasca minunea !

Multe viitoarelor mamici de aici !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Bine ai venit pe lume Ingrid.
Cristina26 n-am apucat sa-ti facem galerie. Sa fiti sanatosi cu totii si Ingrid sa se faca mare si frumoasa.

Pupici
Cristina

Mergi la inceput

Cristina26 felicitari din toata inima!!!Sa-ti traiasca printesa,sa fie sanatoasa,norocoasa si sa aiba o viata plina numai de bucurii!
Recuperare cat mai rapida si mult laptic!

Imi pare rau ca nu am apucat sa-ti facem galerie!

Nana multumim mult pentru minunata veste!Sunt cu ochii pe tine si sa fii convinsa ca nu vei scapa de galerie cand va veni momentul mult asteptat!
Numai bine!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mirelush, merci mult! Si eu sunt cu ochii in patru la ce se intampla aici si tocmai de-aia v-am pus mesajul despre Cristina ptr ca stiam ca va veti bucura!
Multi pupici si iti tin pumnii in continuare sa vii cu vestea cea mare! Stiu ca esti o luptatoare, ai dovedit asta!
Pupici.

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Multumesc mult,Nana!
Abia astept sa se intample si la noi minunea!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Cristina26-nu-mi vine sa cred,pai nu ne-a mai asteptat cu galeria micuta ta s.-a grabit sa vina pe lume!Feicitariiiii din tot sufletul!Sa iti traiasca micuta,sa fie sanatoasa si cuminte!Scuze ca nu am apucat sa iti facem galerie dar nu am stiut ca asa repede vei naste!!!Felicitarii!!!

Mergi la inceput