Durerea pierderii unei sarcini (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Buna seara tuturor! E liniste pe aici. Si tristete...Irina, nu am cuvinte...
MICHELLE, LAURA IOANA, LAUMELI, CRISTINA ANA, CRISTINA 26, MIRELA, ALIX, DANAANGIE, SICUTA, PEPSI

Spiridusha:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna seara!
Eu tot nu sunt in apele mele, de aceea am si evitat sa deschid forumul. Printre altele, am dureri de burta, sunt inca trista (desi as avea motive sa fiu mai senina)....
Am fost cu Sebi o ora la plaja si acolo am vazut o familie: mama+tata frumosi, aratosi+ doi baietei: cel mare ok, absolut normal, cel mic... un copil bucuros de plaja/apa si vesel ca toti copiii (bine dezvoltat dpdv psihic)... dar cu manuta stanga incomplet dezvoltata (de la cot in jos avea doar un ciotulet). Asa m-a dat peste cap sa-l vad... saracutul...
Irina, stiu la ce te gandesti si mi s-a facut rau cand am citit mesajul tau.... DAR nu orice sangerare inseamna ca sarcina e oprita in evolutie si ca ai s-o pierzi. La "zuze" au fost mai multe mamici care au sangerat dar nu au pierdut sarcinile. Stiu ca pe tine primul gand te duce la ce e mai rau, datorita experientei (la fel am gandit si eu, acum doua sapt, cand am vazut sange cu cheaguri, nici macar n-am mai luat tratamentul... am renuntat atat de usor sa cred si sa sper... )...
Poate totusi nu e totul pierdut!
Tare mult as vrea sa intri maine cu vesti bune!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

fetelor, am tras o mare sperietura... aseara am avut niste scurgeri maronii si niste dureri de burtica si am crezut,Doamne fereste!... si nu stiam ce sa fac,m-am pierdut cu totul,ma gandeam ca e totul pierdut,ca iar se repeta povestea. am pus utrogestan in trei prize,am luat no-spa,am stat in pat toata ziua si acum cred ca mi-e mai bine.maine dimineata ma duc la dr. si sper sa fie totul bine. niciodata nu m-am rugat atat de mult de cineva cum m-am rugat astea 24h de bebe...

Marina, o in 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Teo2rina sa stai cumintica, sa ai grija de bb, dar totusi sa mergi maine la medic, mai bine sa te asiguri ca e totul ok.Tin pumnii si tie si la irina din tot sufletul sa fie totul bine.
mav nu mai fii trista, stiu ca ti-e greu, dar trebuie sa fii increzatoare si sa nu iti pierzi speranta ca va veni si bb-le mult dorit. si tie si la nazdravanul Sebi.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

irina,
te asteptam cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

fetelor va multumesc mult pentru sustinere. nu stiu ce m-as face fara voi.
din pacate nu pot sa va dau vesti bune.
ieri ma simteam foarte rau, am fost la urgenta la elias, dr mi-a facut control + eco si clar sarcina nu a fost in uter, asa incat mi-a recomandata internarea suspecta fiind de seu pe partea stanga (unde i se pare ca vede ceva ecogen da nu era sigura). am plecat din spital pe propria raspundere cu promisiunea ca daca ma simt rau in max jumatate de ora ma intorc acolo. in orice caz sambata eu imi facusem bhcg si marti astept rezultatul, iar ieri in spital mi l-au facut din nou. rezultatul bhcg este 27. vazand rezultatul analizelor au zis ca se asteptau ca bhcg sa fie cam 500 la valoarea aceasta coroborata cu inca o analiza care nu stiu ce inseamna RIS-negativ, au zis ca exista sanse sa fie totusi o sarcina care s-a oprit in evolutie de mica si acum se elimina. oricum trebuie sa astept si rezultatul de la bhcg de sambata sa vedem daca e in crestere sau scadere, si pana atunci stau cat mai aproape de spital.
asa ca la mine vestea buna ar fi sa nu fie seu, pt ca este clar ca oricum nu este o sarcina viabila. decin intre 2 rele o aleg si eu pe cea mai putin rea...

5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Irina,
n-am cuvinte, parca nici nu stiu ce sa-ti zic sa te ajut
Stiu ca e greu, indiferent de varsta la care pierzi o sarcina, o sa-ti spun ce mi-au zis si mie fetele cand toata lumea se naruise pentru mine
Nu ne putem supara pe Dumnezeu si cred ca nici nu putem intelege, tot ce ne ramane este sa ii acceptam planurile si sa speram ca va fi bine si pentru noi intr-o zi
Multa sanatate si putere iti doresc si tot binele din lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

irina imi pare rau sa aud dar ai facut bine sa mergi la dr macar ai avut o certeza, macar dr nostri sunt mai abili; am auzit despre medicii romani ca sunt destul de competenti in munca lor... eu degeba am fost anul trecut aici, am vrut niste scurgeri si m-am dus in urgenta dar pt. ca mi se oprise si eu eram curata si nu puteam dovedi nimic spre ghinionul meu, nu aveam dovada cu mine, nu au vrut sa ma ajute, nu mi-au facut nimic, a doua zi am avut hemoragia fatala si ... oricum nu vreau sa-i vb chiar de rau, dar nu o sa ajunga niciodata ca medicii romani ;

dupa ce am asteptat ore in sir dupa ce le-am explicat situatia delicata am asteptat alte ore pana a venit un medic in stare sa ma consulte si pe mine; cand a venit imi zice ca tb sa ma dezbrac sa-mi vada chilotii, dar eu zic?unul cad vine la dr se spala si se schimba nu? si culmea ca se oprise sangerarea,erau curati... ei ce sa-i arat, sa-i aduc chilotii si tampoanele de acasa?( cred in cazul asta ca ar fi tb sa o fac ca sa fiu mai credibila) si pt. asta nu a vrut nici macar sa ma consulte; nici nu a vrut sa ma asculte ; ori credea ca mi-am inventat? dar ce vreau sa scot in evidenta este ca:nu mi-a facut absolut nimic, nimic , nici m#259;car nu a vrut s#259; m#259; asculte, a zis c#259; el în#355;elege despre ce se vb #351;i cu asta basta ; dr da spune-mi #351;i mie c#259; eu sunt mai proast#259; ce se întâmpla , de ce m#259; la#351;i s#259; sufar far#259; nici o stire #351;i nimic concret, .......
-am pierdut sarcina dar pt. ca eu inca nustiam ca sunt insarcinata si sensibila pe deasupra(pt. ca ar fi tb sa stau cuminte, eu in schimb munceam si caram ca o...)acum am avut grija de mine si am stat cele 3 luni la pat cum tb. sa nu-l pierd; cei drept am pus un sac de kg pe mine dar imp. e ca bb e bine
deocamdata eu merg aici la dr.; sincer nu m-as mai increde in ei dar e mai bine decat nimic.. ei zic ca pana acum e bine, dar as face bine sa consult un medic rom. cand ma intorc prin iulie daca nu se face august depinde de sotul meu...
in Ro daca le dai un bacsis( le pui un ban in buzunar) se mai uita la tine; aici poti sa le pui si un c...t...scuzati dar unii sunt atat de prosti ca nici nu stiu ce sa-ti faca. pe bune!!

STEFANIA+15Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine

foto cu burtici

nu am fost niciodata un manechin

Mergi la inceput

irina imi pare rau sa aud dar ai facut bine sa mergi la dr macar ai avut o certeza, macar dr nostri sunt mai abili; am auzit despre medicii romani ca sunt destul de competenti in munca lor... eu degeba am fost anul trecut aici, am vrut niste scurgeri si m-am dus in urgenta dar pt. ca mi se oprise si eu eram curata si nu puteam dovedi nimic spre ghinionul meu, nu aveam dovada cu mine, nu au vrut sa ma ajute, nu mi-au facut nimic, a doua zi am avut hemoragia fatala si ... oricum nu vreau sa-i vb chiar de rau, dar nu o sa ajunga niciodata ca medicii romani ;

dupa ce am asteptat ore in sir dupa ce le-am explicat situatia delicata am asteptat alte ore pana a venit un medic in stare sa ma consulte si pe mine; cand a venit imi zice ca tb sa ma dezbrac sa-mi vada chilotii, dar eu zic?unul cad vine la dr se spala si se schimba nu? si culmea ca se oprise sangerarea,erau curati... ei ce sa-i arat sa-i aduc chilotii si tampoanele de acasa?( cred in cazul asta ca ar fi tb sa o fac ca sa fiu mai credibila) si pt. asta nu a vrut nici macar sa ma consulte; nici nu a vrut sa ma asculte ; ori credea ca mi-am inventat? dar ce vreau sa scot in evidenta este ca:nu mi-a facut absolut nimic, nimic , nici macar nu a vrut sa ma asculte, a zis ca el intelege despre ce se vb si cu asta basta ; dr da spune-mi si mie ca eu sunt mai proasta ce se intampla , de ce ma lasi sa sufar fara nici o stire si nimic concret, .......
-am pierdut sarcina dar pt. ca eu inca nustiam ca sunt insarcinata si sensibila pe deasupra(pt. ca ar fi tb sa stau cuminte, eu in schimb munceam si caram ca o...)acum am avut grija de mine si am stat cele 3 luni la pat cum tb. sa nu-l pierd; cei drept am pus un sac de kg pe mine dar imp. e ca bb e bine
deocamdata eu merg aici la dr.; sincer nu m-as mai increde in ei dar e mai bine decat nimic.. ei zic ca pana acum e bine, dar as face bine sa consult un medic rom. cand ma intorc prin iulie daca nu se face august depinde de sotul meu...
in Ro daca le dai un bacsis( le pui un ban in buzunar) se mai uita la tine; aici poti sa le pui si un c...t...scuzati dar unii sunt atat de prosti ca nici nu stiu ce sa-ti faca. pe bune!!

foto cu burtici

Mergi la inceput

scuzati-ma daca v-am plictisit sau ca credeti ca ar fi absurd, ca nu ar fi real ,din pacate e totul real....
nustiu a cui a fost vina pana la urma a mea sau a dr ... imp. e ca nu a fost sa fie...nici de data asta nu m-ai dat seama ca sunt insarcinata decat lavreo 3 sapt caci facusem un test si am vazut ca era pozitiv altfel nu mi-as fi dat seama,caci nu am avut nici un simptom doar un pic de somn dar am crezut ca e de la fapčtul ca oricum munceam prea mult si e normal sa fiu obosita...
nici acum nu realizez....si pana nu-l vad iesit stau tot timpulun pic....
sper sa fie bine pana la capat...

foto cu burtici

Mergi la inceput