Piatra Neamt ,Perla Moldovei (26)
Raspunsuri - Pagina 4

LoraG76 spune:
Ufff...ce bine cand se termina totul cu bineee!!! Bine ca nu a fost ceva mai grav! Ian, abia asteptam sa te vedem maine!
Lora, mami de IUSTINA

andreutza23 spune:
saracuta Ianusca!asta ii trebuia. bine ca se simte bine Ian!
o pupam si pentru orice are nevoie, suntem aici!
http://tt.lilypie.com/8LHHp3.png - ianuarie 2006

Adriana_78 spune:
Ianusca, numai bine! Bine, ca n-a fost mai grav si ai vazut la timp ce a inghitit.
Dana, ce ti-a prescris pediatra? Are Ana rosu in gat sau e altceva?
Carmenstefi, ai nr. meu si ma poti suna sa stabilim unde ne intalnim. Mai rau e ca eu nu stiu cum se ajunge acolo, ce drum e.
Laura, ma bucur ca ai tai sunt mai bine. Plecati maine la tara., nu?
Lora, ne vedem mai tarziu.
Adriana

LoraG76 spune:
Adriana, te astept!
Mie mi-e un somn....si deja nu mai am chef de treaba..."trag de mine", cum s-ar zice...
Lora, mami de IUSTINA

ana1980 spune:
Am fost si l-am vazut pe Ian - nazdravanul arata bine, in situatia data si poate vor veni maine si ei Dana si-a mai revenit si ea si sper ca totul este cum se poate mai bine.
Adriana se merge pe Stefan cel Mare(pe strada care se ajunge la parcul ZOO si trece prin fata la liceul Petru-Rares) - mergi chiat tot inainte. Cand ajunci la cimitirul erolior o tii tot inainte si soseaua va face un pic dreapta pe langa biserica iar de acolo mai sunt catva metri de urcat efectiv pe deal. Nu e turnat asfalt dar este terasat bine. Se poate urca fara probleme.
Ana si
Casandra

lunna27 spune:
Ianusca iti doresc ca totul sa fie bine si sa se intoarca Ian sanatos!
Adriana are rosu in gat,dar eu stiam ca doar se vedea,mi-a dat ospamox,5ml la 8 ore.Ii mai dau si belladonna pt febra,vad ca nu a urcat mai sus de 38.Acum pe la 15 i-am dat si nurofen,ca nu a vrut deloc sa doarma decat vreo 20 min ,am zis ca poate de la febra asta asa mica cum e ea,dar vad ca nu vrea sa doarma si pace.E obosita ca nici azi noapte n-a dormit bine,chiar nu stiu cum va rezista azi.Pe mine cred ca iar ma astepata o noapte de cosmar(stii ca noaptea e cel mai rau)deja ma doare capul.Acuma umblu dupa ea cu supa in mana,ca nu vrea,azi a papat doar niste lapte si pepene(m-a inebunit cu pepenele
)
Lora un pic si gata,dar mai ai de 'tras' si maine !
Dana , Ana Maria
Paul

pisicuta si matei spune:
Casandra-sa te faci mare, frumoas si desteapta, sa cuceresti toti baietii cu ochisorii tai frumosi.Ana sa-ti traisca puiul si multa sanatate.
Imi pare rau sa aud ca sunt atatia copii bolnaviroi,parca ar fi epidemie de rosu in gat si de asemeanea nu pot sa nu ma minunez cu cata usurinta este prescris de catre medici antibioticul pt rosu in gat.E incredibil,eu una nici nu prea cred ca mai are vreun efect daca la fiecare rosu in gat i se prescrie iar si iar Ospamox.Oricum trece si fara antibiotic.
Ianusca mare sperietura trebuie sa fii incercat,ca si mie mi-a stat inima cand am citit.Sper sa fie totul bine la voi
Noi suntem mai bine,suntem pe cale de vindecare completa dupa ultimul rosu in gat(fara antibiotic.Ne-au iesit si analizele si avem lipsa de fier si la limita inferioara calciul.Si din pacate suntem inca alergici la proteina din lapte...dar o scoatem noi la capat.
Multi
Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor