Piatra Neamt ,Perla Moldovei (26)
Raspunsuri - Pagina 2

LoraG76 spune:
Heeeeei!!!! Eu am chef de vorba, voi unde umblati???
Dana, sa stii ca aseara mi-am luat costum de baie! Fain, nu ca ala...stii tu!
Adriana, cum se mai simte Lara? Si-a revenit?
Laura, dar strumfii?
Lora, mami de IUSTINA

lunna27 spune:
neata!
Fetele intru si eu in club,Ana are gatul rosu,pana aseara nu parea sa aibe ceva trebuia sa-mi dau seama ca e ceva cu ea ca de 2 zile nu-mi doarme la amiaza decat cate 20-30 de min,am inceput sa-i dau Belladonna,e hemeopatic si e pt febra si gat,i-am dat si nurofen preventiv.Toata noaptea s-a foit,cred ca am niste cearcane pan' la pamant,acum termometrul arata ca ar avea 37(ea de obicei are sub)am sa vad daca face febra mai mare.Am sa ma duc sa-mi iau in casa si niste antibiotic,ca nu se stie.Mie cam frica sa nu se agraveze,asa ca Ana nici eu nu stiu daca putem ajunge,ca daca e cu febra,iti dai seama
.
Dana , Ana Maria
Paul

lunna27 spune:
Lora sa-l porti sanatoasa!E fain,cat ai dat pe el,si eu treb sa-mi iau dar nu ajung prin oras
Ianusca s-ar parea ca nici noi n-am scapat,stii ca ti-am zis la tel ca n-are nimic cea mica a mea,iaca ca are un rosu in gat de toata frumusetea Sanatate la puiut si sper sa treaca repede!
Dana , Ana Maria
Paul

LoraG76 spune:
Aoleu, mai Dana...si Ana ta a patit-o??? Imi pare tare rau...pai ce facem asa...??? Multa sanatate!
Lora, mami de IUSTINA

ana1980 spune:
Neatza!
Sanatate multa la puiutzii bolnaviori. Dana, Ianusca, Adriana sper sa treaca repede, ca altfel...ma vad numai cu Lora, Ellinia si Carmen?
Sau ma vad cu voi sapt viitoare?
Mai vedem in cursul zilei de maine care-i treaba.
Eu abia acum ma simt mai in forma - aseara au venit bunicii, nasii si 2 prieteni la Casandra si au plecat la ora 23. S-au simtit bine iar Casandra era rosie in genunchi de cate exibitzii a facut pe aici. Sufrageria e plina de baloane si jucarii acum
Azi oricum nu merg in parc dimineatza cu ea, ca acus va vrea 'nani'.
Ana si
Casandra

LoraG76 spune:
Ana, si ieri a facut figuri mess-ul, nu's ce tot are...cred ca o sa "crape" in curand...
Lora, mami de IUSTINA

ana1980 spune:
Gluma-i gluma, dar serios vorbimd, Adriana, Dana, Ianusca veniti maine? Cine intra pana ora 14 sa-mi spuna, iar daca numputeti va sun dupa asta. Sa stiu si eu cati bani dau pe mancare si ce mai cumpar.
Ana si
Casandra

Adriana_78 spune:
Dana, asa e si Belladonna e pt. febra. Si noi il avem. Eu insa nu prea i l-am dat, mie mi-a zis doct. mai mult de Ferrum si Euphorbicum.
Larei i-a scazut febra. I-am dat aproape din ora in ora globuli, si in timp. noptii si dupa vreo 1 ora de incercari m-a lasat sa-i pun la incheieturile manutelor comprese cu lamaie. I-a scazut imediat febra; azi noapte avea insa din nou, dar acum dim. e bine, a si mancat, a si baut, deci cred ca suntem pe drumul cel bun. Ma bucur ca am reusit fara medicamente si fara vizita la doctor.
Dana, 37 grade nu e febra. febra se considera cand e peste 37,5 sau 38 - depide unde o masori - sub brat sau in fundulet. Eu o masor in fundulet ca e cel mai exact.
Ianusca, sper sa-i scada febra lui Ian, multa sanatate!
Lora, mai, da' ce costum de baie (sexy) ti-ai luat?
Ia pune o poza, ca nu mai avem rabdare sa te vedem cu el la mare
Adriana si Lara

lunna27 spune:
Adriana febra era in urcare,peste noapte i-am dat nurofen si acum ii trecuse efectul,deja i-a mai urcat
Oricum imi astept sotul si megem la pediatra cu ea.As incerca si eu cu hemeopatice dar nu am astea in casa de care zici tu,si dr hemeopata are program abia dupa-amiaza.Si e si gatul rosu tare,macar la tine a fost numai febra,dar ea tot tuseste ca se ineaca din gat.
Ana imi pare tare rau daca ti-am stricat treburile,nu stiu cum sa procedez.Si mai rau imi pare ca Ana mea ma tot intreaba cand mergem la petrecerea Casandrei,ca nu a uitat defel,ca tot i-am zis inainte si acum imi pare rau.
Va las,ma duc la dr!
Dana , Ana Maria
Paul