Vacanta in Norvegia

Vacanta in Norvegia | Autor: mmc_nd

Link direct la acest mesaj

Salutare,

Vom pleca in curand in vacanta in Norvegia. Am vrea sa vizitam fiordurile, dar asta este cam tot ce stim.

Este cineva care sa ne poate indruma - ce locuri trebuie vazute, unde sa stam (hotel, motel, etc.), de unde sa inchiriem masina sau orice alte amanunte...

Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ache spune:

incearca sa postezi si aici :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99174&whichpage=3

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

am fost eu, anul trecut, cu aceeasi singura ambitie - fiordurile, acum nu pot scrie dar revin maine dimineata cu amanunte si impresii. Oricum, cuvantul de ordine este : SCUMP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Vezi ca la informatii pt Europa am postat si eu cateva linkuri utile pt un turist. Si eu am fost anul acesta de 1 mai 4 zile prin Norvegia si mi s-a parut super. Daca iti pot fi de folos, raspund cu placere.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

cap compas - Norvegia...

de unde sa incep? In primul rand e important cu ce mergeti - noi am fost cu masina personala si traseul a fost cam asa:

Cluj-Budapesta-Bratislava-Brno-Praga-Dresda-Berlin-Lubek-
Puttgarden-Koge-....-Goteborg-Sarpsborg-OSLO-Honefoss-Gol-Geilo -Eidfiord (primul fiord vazut unul dintre cele mai renumite)-Brimnes-(feriboat)-Bruravik-BERGEN-si de aici spre Bord ... si inapoi la Oslo prin LILLEHAMER. de aici am refacut traseul in sens invers pana in Germania de unde am coborat - Elvetia - Italia (Milano-Venetia)-Austria-Slovenia-Ungaria-HOME

In Norvegia esti limitat in ceea ce priveste alegerea traseelor pentru ca au drumuri putine si esti obligat sa traversezi unele fiorduri cu feriboatul acolo unde nu exista drumuri care sa le ocoleasca pe coasta.

De vazut: Fiordurile Eidefiord, Lysefiord si Geiranger, mai ales asta din urma..., BERGEN - un oras foarte frumos, capitala fiordurilor, cu o piata de peste ce nu trebuie ratata, Drumul Vulturelui, Drumul Trolilor si ar mai fi o sosea suspendata foarte vestita, dar noi nu am ajuns pana la ea. Ar mai fi multe de spus dar ca sa iti faci o idee iti pot spune ca restaurantele sunt in medie de 3 ori mai scumpe decat in Germania, o trecere de 10 minute cu feriboatul este apox 30 euro...

Sau poti alege sa mergi in partea Nordica, despre care din pacate, nu stiu nimic...

iar tre sa fug ca s-a trezit minunea mica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Multumesc foarte mult pentru raspunsuri, am citit ce s-a scris si la celalat subiect. Cine poate sa-mi dea idei unde sa stam - eventual nume de moteluri, pensiuni - si de unde sa inchiriem masina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

quote:
Originally posted by mmc_nd

Multumesc foarte mult pentru raspunsuri, am citit ce s-a scris si la celalat subiect. Cine poate sa-mi dea idei unde sa stam - eventual nume de moteluri, pensiuni - si de unde sa inchiriem masina?

mmc

"Trebuie sa ne golim de prea plinul Eu, ca sa mai intre in noi un pic de Dumnezeu." Petre Tutea

iti voi trimite mai tirziu un PM cu mai multe informatii.

Ile si Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

ile77, astept cu interes PM-ul, multumesc! Acum m-am apucat sa mai uit pe map24 sa vad cam cat se face cu masina. Vad ca esti din Molde, chiar se fac 9 ore cu masina pana la Oslo?!?!?

Mergi la inceput