De mic copil ( e adevarat dupa Revolutia din 1989 ) a inceput sa ma fascineze viata Familei Regale de Romania ...si nu dpdv politic ...ci istoric ..m-a fascinat lumea fantastica in care traiau ..vietile pe care le-au dus ..dragostea enorma pe care au avut-o ptr Romania ( care ptr unii dintre ei nici macar nu era patria natala )..si multeee , multeeee altele ...Sa va mai spun ca cel mai drag inimii mele loc din Romania este complexul Peles...nu stiu de ce, dar de fiecare data cand merga acolo mai descopar ceva ...m-as muta acolo,daca s-ar putea si nu cred ca m-as plictisi
Chiar ieri s-a lansat in Bucuresti primul ( dintr-o serie de 4 volume ) din www.jurnalul.ro/articole/95840/jurnalul-regelui-carol-i-al-romaniei" target="_blank">Jurnalul Regelui Carol I de Romania
In anii 90 am citit de vreo 10 ori o carte depre regina Elisabeta ... sincer nu mai retin prea multe ...asa ca v-as provoca pe voi la o discurtie despre aceasta lume minunata a Casei Regale de Romania ..si de ce nu la un schimb de materiale de citit ....
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu