Mamici de iulie-august 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Jadi, felicitari pt micul Tudor! Refacere usoara si multa sanatate si fericire alaturi de cele 2 minuni ale tale!

Anto, ti-am vazut mica minune.....mi-au dat lacrimile cand am vazut cum strangea cu forta degetul.... este o scumpa si iti doresc sa iti aduca numai fericire, iar voi sa fiti mereu impliniti alaturi de ea!

Andra
36s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Felicitari Irinushei si bine ai venit pe lume Amelie. am avut si eu o presimtire ca va fi fetita. sa fie sanatoasa si baftaoasa si sa va aduca numai bucurii.

Raluca Pio.. ce faci ma bucur sa te vad.. cum iti este .. cum mai este cu verificarea aceea la bebe de care vorbeai acu vreo n'spe capitole? (vrednicie mare la fetele astea)

cu drag,
paticut 33+ cu bebe rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

A nascut Irinusha astazi dimineata la 9 fara un minut! Bine ai venit pe lume Amélie!

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Irinusha, de doua ori o mami fericita!
Amélie, tare te-ai lasat asteptata! Sa fii o bebelina cuminte si papacioasa!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Felicitari Jadi si Irinusha !
Sa va traiasca bebei si sa va bucurati de ei. Mama ce emotii am...

Am aflat in sfarsit si . Parca simteam eu ca e o .

Andreea saptamana 39 Radu Stefan
AMR 1 SAPTAMANA si ceva...
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Jadi, felicitari! Bine ai venit pe lume Tudor!
Anto, citit, vazut, placut. PS: mi se pare ca seamana un pic cu Fabiano.

Am fost la dr, Smarandita are deja peste 3 kile la 34s+1z. Dr nu a fost fericita ca mi-a iesit titrul ala antiA pozitiv, miine il repet; a spus ca vorbeste cu neonatoloagele, si in functie de ce spun ele poate facem operatia mai repede. Sper totusi sa nu se intimple chestia asta.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

BRAVOOOOO !!!
TUDOR !!!!!

Asa e gabi! un tatic emotionat! a avut acces in sala de operatie (l-a recunoscut anestezistul de la Vladutz si de aceea a fost invitat de data asta in sala) si l-a vazut pe Tudorica imediat. Am vorbit si eu acum cu dl.tatic de Tudoric. E foarte fericit. Mi-a zis si mie parametrii lui bebe, mi-a zis ca mamica Jadi e la terapie intensiva si ca maine dimineata trece la salon. In rest sunt bine. Era emotionat si totodata "insarcinat" sa ne dea vestile, pentru ca asa primise instructiuni!

Tudor e baiat mare! i-a facut mamei o bucurie mare pentru ca dupa cum stiti Deniss nu stia sigur daca va avea 3 kg si iata ca are 3,270 kg.

Mai multe detalii dupa ce vorbim cu mami Jadi!
Felicitari DENISS!!!!!!!!!

Felicitari ANDICU!!!!!!! ... am aflat acum de pe forum si de tine! asteptam noi vesti!

Recuperare rapida la amandoua mamicile!

Asteptam vesti de asemenea si de la Irinusha! si surpriza ei!

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

Felicitari, Irinusha! Sa-ti traiasca bebelina Amelie si sa fie sanatoasa si mancacioasa!Recuperare usoara si numai bine!

Andra
36s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Felicitari Irinusha!!!!!!! recuperare rapida si uite ca pana la urma le-ai luat-o inainte fetelor. Inca un motiv special de bucurie pentru tine!

Surpriza Amelie cred ca va fi la fel de acceptata totusi de fratiorul ei Cris... mai ales daca nu ii aratati inca lui Cris ce ascunde Amelie in Pampers! nu-i asa?

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Lia, multumesc mult pt raspuns!
Felicitari si multa sanatate si rabdare fetelor care au nascut!!

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 33+

Mergi la inceput

d-na hook, daca nu apareai te sunam astazi....incepusem sa ma gandesc ca nasti si tu tot astazi, cu fetele, ca ai fost absenta la apel. cum te simti? esti ok? te-au lasat contractiile?

Andra
36s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput