Mamici de iulie-august 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

quote:
Originally posted by liadorian
Iar trebuie s-o sun pe mama sa-mi faca ceva bun!

Lia, recunoaste ca nu pierzi nici o ocazie sa o pui pe mama ta sa faca ceva bun. Acum doar s-a nimerit sa fiu eu scuza.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Duamna Simo ia sa te uiti tu atent pe 2D-ul ala: nu cumva Matei se da deja pe bicicleta? ........ bafta multa! astept good news!

ma bucur ca esti bine Cristina si ca esti pro-nastere naturala; eu sunt si eu pro-nastere naturala, ba chiar foarte naturala! adica eu nici cu epidurala macar nu vreau; trebuie sa rezist! intr-adevar mai am putin; sper sa vina pana pe 6 iulie pentru ca acea data e termenul limita la care mi s-a zis sa ma prezint pentru putin ajutor (inducerea nasterii naturale, nu cezariana!) daca nu se intampla nimic de la natura! ah, eu acum incarc niste cioco..

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Hai buna ziua ! Vad ca e liniste pe-aici nu naste nimeni, slabutza zi!
Dar, noi sa fim sanatoase, si cand ne-a fi sorocul atunci sa fie cu noroc si sanatate.
Si la mine cand stau la calculator face revolutie domnul pt ca probabil il apasa si imediat da suturi.
Despre inmatriculatul copilului, se va ocupa sotul, ca va avea picioare bune de umblat, si timp, fata de mine.Oricum e aberant cate acte trebuie duse si in cate locuri. De ce oare nu ar fi mai simplu sa duci tot setul de acte doar intr-un singur loc si acolo sa rezolve ei tot? Aberez, nu?
Cand am ramas insarcinata, si pana atunci, sotul meu spunea mereu si la toata lumea ca daca fac baiat ma lasa in maternitate pana face copilul 18 ani ca lui tot fata ii trebuie. Si acuma fiind la Bucuresti s-a dus la club la Dinamo sa cumpere un costum pentru un finut si i-a luat tricou si la bebe (ieri unul pe care scria 50% tin cu mami, 50% tin cu tati si 100% tin cu Dinamo si maine se duce s aia un body pa care scrie ieri m-am nascut, azi merg si maine tin cu dinamo). Am zis ca nu e adevarat, el care facea figuri ca lui ii trebuie tot fata. Sunt uneori ca niste copii mari, asta apropo ca povestea cineva de sot cum facea probe impingand la carucior(scuze ca nu mai tin minte cine a zis).
karligutza multumim de bancuri, eu le-am si trimis mai departe, bestiale, am ras de una singura in camera.
Apropo de dulciuri, si eu am inceput sa mananc dulce, poftesc mai ceva ca la inceputul sarcinii-m-am dus dupa ulei+apa minerala si m-am intors si cu 3 prajituri. Deh pohte de ia o pauzare gravida. Una am mancat-o in masina venind spre casa ca n-am mai rezistat.

Pupici, voi reveni.

Jeni33+

P.S. De vreo saptamana seara nu mai iau nici medicament si dorm perfect. Nu ma mai apasa s-a facut baiat cuminte, in afara de arsui, nu am a ma plange la adresa lui de nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

AndraZ Mie de o saptamana incoace au inceput sa-mi apara vergeturile pe burtica, asa ca am bagat creme la greu. La fel si pe picioare in zona aripioarelor. Altfel, de la inceputul sarcinii am patit-o rau cu sanii, care mi s-au umflat, au mai crescut un numar si apoi s-au relaxat, ceea ce a provocat apaitia unor oribile vergeturi. Supararea e mare, ca sanii erau singura parte a corpului de care chiar nu ma plangeam. Acum insa s-au sunt mari si naspa si mari si de abia astept sa-mi revina la normal sau macar sa se faca mai mici. Stiu ca suna aiurea dar asta e marele meu bai!

Tare as vrea sa am si eu energie sa fac ceva prin casa! In fiecare zi imi propun sa aranjez una-alta si sfasesc fara energie pe canapea dupa ce-mi fac micul dejun! Nici macar bagajelul nu l-am pregatit pentru spital. Sunt plina de intentii bune dar obosesc in ultimul hal orice fac. Am ajuns sa merg cu masina si pana la coltul strazii, ca daca merg pe jos imi dau sufletul si ma enervez ca de ce nu am luat masina.

Ploua pe undeva in Bucuresti? eu nu am aer conditionat si in ultimele zile am innebunit de caldura. Vreau sa ies cu !!!!!

fianna
37+

Mergi la inceput

Am vorbit un pic cu Deniss.. 4 minute si ceva... nu am vrut sa o tin la povesti ca nu-i frumos si e obositor pentru ea. Vestile sunt ca e ok, se da jos din pat deja, face 5-6 pasi mai greu dar dupa aceea parca e mai bine, iar bebe e bine, i-a venit si putin laptic, astfel incat incet incet Tudorica va avea hrana naturala 100%.

acum ma bag la un telefon cu Andicu... sa vedem daca raspunde!

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Karligutza si Cristina, si eu sunt pro nastere naturala. Sunt cateva ore de chin(poate nici nu ore multe), dar alea oricum trec, insa refacerea si miscarea dupa e mult mai lesne decat dupa cezariana. Acum nu vreau sa sperii pe nimeni, dar eu stiu cum mi-a fost dupa operatie acum 3 ani cand abea m-am putut ridica din pat a doua zi si a fost sinistru, pe cand dupa nastere eram ok. Adica mai ok ca dupa operatie, cand nu am avut uterul taiat. Si mi-a fost usor cand am ajuns cu fetita acasa sa ma misc, pe cand la operatie am fost neajutorayta cateva saptamani bune dupa operatie.
Mi-a zis doctorul ca daca totul e asa ca acum, imi provoaca nasterea, ceea ce pe mine ma bucura enorm (recunosc ca mi-e putin teama) dar prefer asa decat cezariana. Logic ca daca el spune trebuie cezariana, ma supun, ca el hotaraste, dar eu prefer natural.

Pupici si nu aruncati cu rosii cele cu cezariene

Jeni33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

ce faceti fetele?

Va distrati ...bancuri....prajituri.... ce mai :)

Noi azi am fost la monitorizare iarasi si este totul ok cu bebitzoiu....Dar am vb apoi cu ginecoloaga si a zis ca daca nu nasc pana marti imi induce nasterea:( ...

Offf ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Si eu sunt pro nastere naturala. Culmea e ca toata lumea din jurul meu (incluzand mama, soacra, bunica etc) imi spune ca nu are rost sa ma chinui daca am posibilitatea sa fac anestezie. Asa ca mi-au taiat din curaj.
Si daca mai pui si ca fiica=mea este si mare si cu capul si mai mare conform tuturor ecografiilor, parca inclin si eu spre epidurala. Oricum, asa cum am mai zis, la mine totul depinde de ce hotaraste doctorul chiar inainte de nastere, pt ca bb are si circulara de cordon e si maricik...Asa ca degeaba vreau eu natural daca dr recomanda cezariana. Poate am noroc si iese ca mine!

Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Andicu nu raspunde! ori face nani, ori e cu bebe si se alinta amandoi ... hmmm... ne da ea un semn cat de curand, sunt sigura! va tin la curent!

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Unde e ploaia aia ca vad ca au fugit toti norii!!!!! Speram sa fac si eu o plimbarik prin ploaie...asa...romantic.

Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput