Mamici de iulie-august 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 23

karligutza spune:
Un tip si o tipa fac dragoste. El ii spune: "Iubito, fiindca esti prima
mea femeie, o sa-ti spun Eva." Ea ii raspunde: "Iubitule, fiindca esti al 407-lea, o sa-ti spun Peugeot."
karligutza sapt.39 cu
la purtator

lorinaoo1 spune:
Abracadabra, hocus pocus, tiru liru crocodilu' sa fie ploita si la fetili cu dop sau destupate din capitala
Uite ca la noi parca iese soarele
Ploita, mai lasa un norisor si la mine si unul prin Tudor
Paticut deci nu m-am dereglat de la caldura
Lavinia-nasica de moflea cu
Lorina Maria 38+
AMR 3 zile

aylin_tarcan spune:
lavinia, andra, lia, nma, paticut multumesc
nma, cat de rele contracii ai de a zis doctorul musai 2 tablete de gynipral?
lia, zi-ne si noua ce acte ne trebuie si ce tre sa facem .....
Aylin, 32+
atat de mari suntem

Simo78 spune:
quote:
Originally posted by paticut
Hai ma Simo78-- daca te simti mai bine azi(Doamne ajuta si pentru mine e o zi mai buna)--vino si tu aici pe langa noi.. la o glumita, o pleoscaiala,
paticut 33+ cu bebe Rares
Ntz! Ca ma pregatesc de intalnire 2D cu ficior-miu...

Simona

Crash test dummies

lorinaoo1 spune:
Simo tinem pumnii Sa ne dai vesti despre grasunul tau
Lavinia-nasica de moflea cu
Lorina Maria 38+
AMR 3 zile

andreea c spune:
si la mine pleoscaie ..., iar vergeturi am la greu si in jurul buricului si pe laterale. Piele de rahat
.
Andreea saptamana 39
Radu Stefan
AMR 1 SAPTAMANA si ceva...
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Simo78 spune:
Na mai Lavinia ce-ai facut!!!!! Macar ploua pe alte meleaguri? ca la noi a iesit soarele si deja s-a uscat pe jos!....Rea Lavinia Rea!
Simona 34+
Matei Hisham
Crash test dummies

cristina26 spune:
quote:
Originally posted by karligutza
cristina ai grija ca intri in colimator!
ce iti face bebelina? nu te lasa sa dormi? ia cheama si tu niste baieti cu flexul, poate ca la putina galagie, dormi neintoarsa si daca e vorba de pipi, stabilesti de seara ca e deschis la toaleta de la 6 dimineata la 12 noaptea, si gata! ai rezolvat problema! clar?
cu diabetul gestational cum mai stai? (imi amintesc bine ca tu ai mancat multa ciocolatanu?
)... e totul sub control?
cum vrei sa nasti? naturel?
karligutzasapt.39 cu
la purtator

Cu diabetul stau bine (asa cred) nu prea mai imi fac testul de sange atat de des, dar cand il fac iese bine. Da, eu am mancat multa ciocolata

Eu am de gand sa nasc natural, mie imi e frica de operatie, poate si pentru faptul ca nu am avut nici o operatie pana acum, iar aici in state toti dr nu incurajeaza pacientele sa faca cezariana la cerere. Dar daca va fi necesar am sa fac cezariana(sper totusi sa nu fie cazul).
Tu te-ai hotarat ce nastere va fi mai potrivita pt tine?
Ai deja 39 de saptamani, imediat o sa ai printesa in brate. Iti fac galerie de acum

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

AndraZ spune:
Lia, zau ca nu pot sta locului. Puteti sa afceti sport si pe spatele meu, ca tot nu ma las. E dezastru in casa si nu am ce face. Daca vine Mara acum....ne ia ca din oala. Inca mai am var pe geamuri....
Karli, uite nu m-am gandit ca fata poate fi vreo artista nedescoperita....pupa-o-ar mama pe ea de fata!
Simo, te asteptam cu vesti despre Matei.
Paticut, eu am increder ca fata mea poate mai mult decat mama-sa care acum are doar un neuron functional 100%...restul sunt aproape morti de la caldura....
Andra 36s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
Mara Teodora

nma spune:
karligutza ca sa te fac invidioasa sa sti ca ieri mi-am plimbat burtica prin ploaie si am luat toate baltile ca imi era greu sa le ocolesc. am fost la medic si a inceput sa ploua, iar eu normal ca eram fara umbrela. toata lumea se grabea, doar eu inaintam cu pasi de melc. dar recunosc ca mi-a placut. nu imi plac tunetele si fulgerele, in rest e ok.
spuneti ca racii vorbesc mult? pai eu am un pusti acasa. dupa ce si-a dat el seama cum e cu vorbitul nu s-a mai oprit din turuit. eu cu sotul nu prea mai avem loc prin casa de el. si eu credeam ca vorbesc mult, dar el ma depaseste. daca si bebelina va fi tot rac cred ca o cam incurcam.
aylin contractii dureroase am foarte rar, dar nedureroase mai tot timpul. si cum pitica e foarte jos am inteles ca sunt riscante si acestea. riscul sa nasc prematur e foarte mare, motiv pt care deja am facut injectii pt maturarea plamanilor lui bb.
nico32+
21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze