Mamici de iulie-august 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Lavi ne grupam?
hai cu ploaia! hai cu ploaia!

arunca cu umbrela-n noi! loveste-ne!
haaaaaaaaaaaiii! da-i drumul! nu mai tine asa strans de ea!

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

va trimit si eu ceva ploaie daca vreti. eu vreau o ploaie de vara nu asta cu tunete si fulgere. afara e bine racoare dar eu nu pot sa ies asa ca mai bine sa vina la voi. in casa tot cald e si trebuie sa functioneza AC. daca il opresc parca ma sufoc.

nico32+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Andreea_C - eu nu stiu sa pun emoticonuri ca voi (sincer nici nu m-am chinuit prea tare.. )dar eu fac deja galerie pentru tine. auzi fara dop si fara scurgeri este in 39+ - si fara contractii pe deasupra.. cine a mai pomenit asa ceva pe forumul asta? nu ti-e jena putin..

Aylin - bafta cu operatia sotului si recuperare rapida.. totusi vezi sa mai fie cineva si cu tine....

Andraz - ma mir ca dupa internare te mai lasa atat de mult pana la nastere.. cu edemele tale fara revenire si cu tensiunea marita..oricum in ciuda faptului ca nu agreez nici eu internarea in conditiile astea e mai bine sa te tina mereu sub observatie - vorba ta .. cu DD inainte. sunt sigura ca totul va fi bine...

Otilia - felicitari pentru cumaparaturi.. sa fie cu noroc. poate ne arati si noua coltisorul lui bebe cand va fi gata

Lia dorian impartaseste si cu noi ce acte sunt necesare dupa.. poate apuc sa fac si eu copii xerox si alte d-astea

aaaa... si multumim lui Karliguta si Andreei _c pentru vestile de la Housepocket.. transmiteti si de la mine multi si dulci pupici dragei mamicute in devenire fara dop.

Paticut 33+ cu bebe Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Fetelor, sa vina ploaia peste tot sa ne racorim si noi putin ca prea ne-am "copt" copiii in burtici! faceti o vraja sa vina racoarea si la noi!

Karli, bine ti-ai revenit! Zau ca nu iti statea bine botoshik!

Cat despre pleoscait, nu cred ca fi-mea mai are loc de asa ceva. Se chirceste precum Alien si abia mai are loc sa scoata un cot, doua,fundul....i s-a aglomerat carsoniera chiriasei si tare tanjeste sa iasa la lumina....

Paticut, sa mai zicem ca nu avem copii destepti Daca acum , ne fac din astea....mai tarziu o sa ne puna pielea pe bat...desi a mea mi-o intinde de acum, ca sa am timp sa ma obisnuiesc

Apropo fetelor, a mai facut cineva vergeturi in jurul buricului? Eu doar acolo am...si sunt tare trista. Mi-am dat de la inceput cu toate uleiurile si cremele existente, insa in jurul buricului zici ca am tabla de Darts...am toata pielea pocnita....zici ca fi-mea s-a jucat melcul ( daca va mai aduceti aminte de jocul din copilarie)....arat cam fricky.....

Andra
36s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

da nico... mie da-mi si cu tunete si fulgere!
mie-mi plac si ploile astea... nu stiu de ce, ca imi zicea mama ca in ziua in care m-am nascut eu era un soare afara... insa eu chiar agreez zilele ploioase si eu prin ploaie! poate tot legat de zodie sa existe o explicatie? rac-apa-etc... n-are importanta! ideea e ca m-as plimba un pic cu picioarele goale pe toloaca pe la bunica mea la tara intr-o baltoaca din aia de nu se retrage 3 zile! macar pana la glezne (cand aveam 2-3 ani imi ajungea apa la genunchi va dati seama )

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Karli .. vin si eu in grup pentru ploaie.. deja si aici in Pipera unde sunt tuna si fulgera.. cica pe la mine pe la padurice deja a plouat de vreo 2 ori de azi dimineata..(sic!) poate ne racorste si pe noi acilea la Bucuresti...

si apropo de vorbaretele din Rac.. nu ai avut de-a face cu pesti? sa vezi adunare intre raci si pesti ca nu scapi vie.. avem o diaree verbala de te omoram.. si totusi cica ne intelegem intre noi..

si da! ploscaie si la mine na!

Andraz - cum sa nu avem copii destepti? nu vezi ce mamicute care mai di care desteptele, frumusele, ptiu sa nu ne deochiem...

Hai ma Simo78-- daca te simti mai bine azi(Doamne ajuta si pentru mine e o zi mai buna)--vino si tu aici pe langa noi.. la o glumita, o pleoscaiala,

paticut 33+ cu bebe Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Barzuca25 cred ca este normal sa te trezesti pt a te intoarce dintr-o parte pe alta. Eu ma trezesc pe noapte de 4-8 ori sa ma intorc (imi e atat de greu sa ma intorc, abea o fac) si de vreo 5 ori sa merg la WC. Nu dorm prea bine.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

36+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Andra multumesc! arunc si eu acusa' cu o floare-n tine de ti se lipeste fix de buric! nu fi suparata ca trece, daca o fi fiica-ta vreo arhitecta? vreo artista.... la asta nu te-ai gandit?

Simo te tii de prostii! nu zici nika, eu crap de ciuda aici... sa stii ca am contractii! azi e zi de pregatit noi mamici? 'doape' sarite, contractii... ce mai urmeaza?! sa curga apele!

tu cum mai stai cu tensiunea? da-ne vesti bune daca vrei sa te iertam!

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

cristina ai grija ca intri in colimator!
ce iti face bebelina? nu te lasa sa dormi? ia cheama si tu niste baieti cu flexul, poate ca la putina galagie, dormi neintoarsa si daca e vorba de pipi, stabilesti de seara ca e deschis la toaleta de la 6 dimineata la 12 noaptea, si gata! ai rezolvat problema! clar?

cu diabetul gestational cum mai stai? (imi amintesc bine ca tu ai mancat multa ciocolata nu? )... e totul sub control?

cum vrei sa nasti? naturel?

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by AndraZ

eu m-am apucat de facut ordine in dulapuri....cred ca m-am distrus nervos de cand cu apropierea asta de DPN......asa ca daca auziti ca am nascut, sa stiti de unde mi s-a tras. nu pot sta locului. ma deranjeaza praful, lucrurile aruncate.....tot.....vreau ordine ...
Andra
36s Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
Mara Teodora

Andra, ia stai tu locului, ca mie contractiile de acolo mi s-au tras: nu stiu cum, dupa atatea luni, ma gasi si pe mine harnicia! si uite asa se apuca balenutza sa faca ordine in biblioteca, sa scuture ea singurica fiecare carte de praf (inainte de burta faceam treaba asta de macar 2 ori pe an), sa nu vina cumva Miruna mai repede si s-o deranjeze praful, acarienii si mai stiu eu ce misuna prin cartile mele. Asa am ajuns sa faca Ioana conditie fizica pe spinarea mea, cu biciul ala fermecat! (Ioana, da si tu mai cu mila, ca acusi imi sare...dopul!!)

Lavinia, n-am fost cumintica... de prea mult bine, cred! Dar m-am invatat un pic minte... Eu am sa pregatesc acum cea mai mare poarte a actelor pentru ca tati sa fie numai cel care le depune. Mai castigam un pic de timp si n-o sa umble bietul de nebun pe la 15 usi cu dosarul incomplet!

Brazuca, fereasca Dumnezeu sa ma apuce nestingu' excat acuma, cat mi-e barbatul peste hotare, dr. in concediu si niciun medic brunetzel la orizont cu care sa ma conversez si eu peste burta!

Karligutzo, cred ca o sa fac fatza la o Miruna vorbareatza. Nu stiu taica-su daca va fi foarte incantat, el e genul lui "tac si fac". Da' nu-i bai, ca lui tati ii gasim altceva de facut pe langa domnita, daca n-o sa aiba chef de discutii: el o sa doarma la amiaza cu Miruneatza, ca mami moare de oftica daca vede patul in timpul zilei. Cel putin asa era pana acum... Mai vedem cum e cu alaptatul la 3 ore, fara cafea la discretie!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!

Mergi la inceput