Gandirea pozitiva

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Aida, felicitari. Bunul Dumnezeu sa va aibe in paza si pe tine si pe fetita ta, asa cum a facut-o si pana acum!

briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jeff spune:

BRAVO Aida, tu alegi acum daca fetita ta va fi sanatoasa sau nu, tu ii poti insufla starea de armonie, de sanatate,de bine, de viitor.
Spune-i seara la culcare ca un refren, chiar daca ea doarme deja sau daca te aude: vei creste sanatoasa, frumoasa, viata ta va fi mereu fericita, perfecta, vei fi iubita. Eu asta ii spun fetitei mele si sunt sigura ca asa va fi.
Pupa pe fetita ta din partea noastra !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Fetelor va multumesc di suflet pentru gandurile bune.
Sa stiti ca Emma ma intrece in optimism.

Pe la a2-a cura , era deja atat de speriata si traumatizata ca nici nu mai vroia sa auda de spital. Cand o imbracam dimineata sa plecam se punea pe urlat ... mama,mama. Nu mai stiam ce sa facem cu ea. Si salvarea a venit de la mama care i-a spus la telefon cam asa: "lasa mamaie ca asa patesc copii , se imbolnavesc , se duc la spital sa faca curele , iar apoi termina si sunt bine. O sa vezi ca o sa fie bine!"
Din momentul ala ma intreba la fiecare cura cate cure mai are si de cate zile e. Copil de 3 ani si jumatate.
Si uite asa a trecut timpul , iar noi inca suntem aici si nu am renuntat la lupta . Iar acum lupta cu boala s-a incheiat.

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Felicitari Aida!
Citesc de mult acest subiect si ma bucur pentru ca mai sunt oameni care gandesc pozitiv.
Eu personal aplic gandirea pozitiva si am reusit sa avansez mult.
Uite ce am gasit azi...
Sper ca am voie sa postez:

Dupa lansarea jocului 3D pe computer care combate cancerul, medicii au ramas surprinsi de eficienta acestuia. Cateva zeci de copii bolnavi de cancer au reusit sa invinga boala, impuscand celulele cancerigene din organism si activand capacitatile naturale ale organismului de a anihila boala.

Jocul pentru computer “Re-Mission”, acum disponibil gratuit si pe Internet, la adresa cancergame.org, a reusit sa faca furori in lumea stiintifica internationala dupa ce cateva zeci de copii care au urmat tratamentul prin joc s-au vindecat miraculos de cancer.

Realizat de Yuko Oda si Dave Kristula, jocul ii pune pe bolnavi in postura unui mic nanobot, numit Roxxi, care intra in organism si incepe sa distruga toate celulele bolnave. Fiecare din cele 20 de misiuni il pozitioneaza pe jucator in corpuri diferite, infectate cu forme diferite de cancer.

Conceput ca un joc de actiune, “Re-Mission” le pune la dispozitie jucatorilor un arsenal complet de arme precum Chimio Blasterul, Racheta Antibionica si Pusca Radioactiva, cu ajutorul carora pot fi curatate organele atacate de celulele distrugatoare. “Este foarte important faptul ca pacientii constientizeaza prin joc procesul de vindecare.

Acest lucru asumat mental poate avea rezultate incredibile in lupta cu boala. De cele mai multe ori, organismul este slabit in perioada tratamentului din cauza descurajarii, iar “Re-Mission” nu permite tocmai acest lucru sa se intample”, a declarat unul din creatorii jocului.

Tratamentul prin joc nu presupune renuntarea la citostatice sau la medicatia prescrisa, ci vine ca o completare la acestea. Rolul jocului este tocmai acela de a completa terapia cu o stare psihica propice vindecarii, cu atat mai mult cu cat pacientii intra in contact “direct” cu tratamentul, “imprietenindu-se” cu celulele dendridice, celulele de tip T si plateletele, esentiale in lupta contra cancerului.
http://www.damaideparte.ro/index.php/jocul-care-ucide-cancerul/308/

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

Jurnalul meu

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceia ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

simina2005 multumim de idee .
O sa descarcam si noi jocul , desi la noi totul s-a sfarsit si am terminat cu chimio.

Mergi la inceput

simina 2005 te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Ma bucur ca sunteti optimisti si plini de viata!
LEGEA ATRACTIEI

Un gind trist, doua ginduri triste Un gind trist, doua ginduri triste Un gind trist atrage inca un gind trist, si doua ginduri triste atrag alte doua ginduri triste, pina ce in mintea ta apare certitudinea, convingerea si credinta ferma ca esti foarte trist.

Si asa, foarte trist fiind, devii tot mai trist si mai trist, apoi devii mizer si izolat, convins ca lumea este nedreapta si Incapabila sa-ti dea un strop de dragoste.

Tristetea ta atrage, apoi, ca un magnet, intimplari triste.

Cineva mai trist decit tine devine si mai trist tocmai pentru ca tu sa vezi ca ai motive reale de tristete.
Apoi tristetile se tin lant pina ce ating un punct critic. Procesul de atractie se desfasoara subtil, incetul cu incetul si in lipsa constiintei noastre. Si viceversa este valabila. Un gind bun atrage un alt gind bun, un gind frumos mai atrage unul, un gind de apreciere atrage alt gind de apreciere si tot asa, pina ce incepem sa ne simtim vii, capabili sa mutam si muntii din loc.

Daca am fi constienti de faptul simplu ca singuri facem alegerea, ca gindirea este un mecanism creator, care se autodeclanseaza la simpla noastra intentie sau prin atentie, am ridica nivelul constiintei noastre si am lumina constiinta colectiva pentru totdeauna. Un simplu gind “negativ” trebuie sa ne determine, intr-o zi, sa alegem un gind mai bun. Caci, permitind procesului automat de gindire sa se autodeclanseze, picam precum cuceritorul din virful Everestului, prin efectul extraordinar al legii constiintei. Atunci, in loc sa alegem noi ce anume gindim, gindurile se atrag unele pe altele din oceanul constiintei pina ce ne trezim inundati de suferinta mentala, incapacitate si durere. Gindirea ne conduce cind nu sintem constienti.
Evenimentele, emotiile si trairile devin mai puternice decit noi si stapine pe noi. Nu mai actionam, cit reactionam. Nu mai alegem, cit sintem ca niste mecanisme, care reactioneaza in virtutea programului pe care-l urmeaza constiinta. Acesta este motivul pentru care ne trezim condusi de fricile noastre, de indoieli si de suspiciuni. Logica pe care o folosim pentru a ne intretine mintile negative, pline de suferinta si de temeri, nu este nici pe departe rationala, cit un efect firesc al legii atractiei.

Uite ceva frumos pentru copii...Dulcelul Akim :

http://www.youtube.com/watch?v=a3Mo9HvRbzY&mode=related&search

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

Jurnalul meu

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceia ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

extraordinara ideea cu Re-Mission!!

si e incredibil cat de multe se schimba atunci cand iti schimbi modul de gandire... eu inca sunt uimita si fericita

va pup!

Smilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Aida, toata admiratia mea pentru puterea de care ai dat dovada in lupta pentru binele fetitei tale! Dumnezeu sa va ocroteasca in continuare fetita si sa va deschida drumurile sale minunate de fericire, sanatate, pace si iubire!Simina si eu cred ca e extraordinara ideea cu Re-Mission. Si mai cred ca tot acest subiect merita din plin sa fie asezat de catre moderatori pe prima pagina, "fierbinte" la "Generale". Merita, pentru o lume mai buna!Inca un lucru imbucurator care ar trebui sa ii convinga pe moderatori sa lipeasca subiectul pe prima pagina este numarul foarte mare al citirilor acestui subiect.

semnat de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

quote:
Originally posted by dana d

Si mie viata mi-a cam dat tot ce mi-am dorit si ce i-am cerut.. si totusi nu sunt fericita. De asta sunt convinsa ca totul tine de perceptie, conteaza numai modul cum privesti ce ti se intampla si felul cum te bucuri de ce ai. Eu am o fire tare pacatoasa: nu reusesc sa fiu niciodata multumita, mereu visez, tanjesc dupa ceva, imi doresc ceva cu ardoare. Cand il obtin nu ma mai bucur asa cum m-as fi asteptat si peste putin timp in care sunt oarecum multumita, incep sa tzintesc mai sus si sa-mi construiesc un alt tzel. Asa am facut cu masinile, cu casele....incet incet am obtinut ce acum mai multi ani nici macar nu visam dar acum am castigat ceva intelepciune si macar pot sa ma analizez si sa descopar unde e problema: Asta e, modul in care percepi ce ti se intampla si ce ai, am vazut oameni care au mult mai putin dar sunt mult mai fericiti ca mine. E adevarat, ma refer in primul rand la partea materiala dar nu numai, nici la sanatate sau familie nu am de ce sa ma plang... si totusi...

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

exista undeva o pilda:vezi ce-ti doresti ca s-ar putea sa obtii.
problema ta cred ca este ca iti proiectezi dorintele prea in "material".la tine spiritul "plange" dupa o deschidere.
incearca sa privesti in interiorul tau,sa vezi ce te face sa te relaxezi,sa scapi de griji(case, piscine,rochii de firma,aspect exterior).cauta un hobby care sa te faca fericita:design-ul casei,aranjarea gradinii(balconului), flori deosebite care ingrijite cu dragoste te pot face fericita,ingrijirea unui animalut care poate sa-ti inmoaie sufletul cu dragostea lui,observa lumea asta minunata si oprestete acolo unde te simti bine.

Mergi la inceput