Gandirea pozitiva
Raspunsuri - Pagina 11
smillaraaq spune:
Iata www.ele.ro/articol_2607.html" target="_blank">un articol foarte frumos despre gandirea optimista: nu poti fi (si nici nu trebuie) 100% pozitiv, idealist, visator, traind intr-o realitate paralela de unde astepti ca Universul sa-ti implineasca dorintele fara ca tu sa misti un deget.
Eventual asteptand sa castigi la loto fara sa fi jucat niciodata, ca in bancul cu Itzic :)
Dar poti sa fii optimist, plin de speranta, bucuros cand iti merg lucrurile bine si convins ca totul se poate rezolva atunci cand ai necazuri. Asta cred eu ca e o gandire pozitiva sanatoasa.
Smilla
corinadana spune:
Grozav site ul pe care l ai dat. Numai ca eu m am uitat la frumusete. O gramada de sfaturi bune...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by Ileana Cosanzeana
Darael, ai si o continuare a Secretului sau asta este toata cartea?
Nu este cartea, este subtitrarea filmului, dialogurile din el.... am primit-o intr-o zi pe mail.
Cat despre carte, inca nu am citit-o.
Momentan citesc doar din Cartea Vietii si incerc sa aplic ceea ce reusesc sa inteleg din Ea .
DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura
iahim spune:
Pentru Smillaraaq:este unul dintre cele mai frumoase articole!Este realist si te indeamna la meditatie.Iti multumesc.
Stefana spune:
Acum am vazut si eu filmul "The Secret - The Law of Atraction". L-am tras de pe oDC. Si am realizat ca eu am aplicat inconstient secretul acum cativa ani, and ajunsesem sa nu ai am NICI O SPERANTA. Si mi-am revenit miraculos. Acum sunt fericita, si multumita, si recunoscatoare pentru tot ce am si pentru tot ce o sa primesc de acum inainte de la viata.
Poze
It's nice to be important, but it's more important to be nice
lilina spune:
fetelor/baietilor si in special smilla si darael, va felicit pt.ce ati scris
chiar mi-ati dat de gandit
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
Jeff spune:
Ma bucur foarte tare ca din ce in ce mai multa lume devine constienta de puterea fantastica care salasluiete in noi.
Aveti grija insa, puteti foarte usor uita de tot ce ati citit si insusit in aceasta directie, puteti din nou pica in oala cu pesimism dar ridicati-va si afirmati-va puternic in gand toate visurile si dorintele: TOATE VOR DEVENI REALITATE MAI DEVREME SAU MAI TARZIU
aidaciolac spune:
Haideti sa va povestesc cum a fost la mine.
Acum aproape 2 ani am primit rezultatul de la biopsie. Am fost ca nebuna. Fetita mea de 3 ani avea cancer. Ce poate sa simta o mama in momentul ala ... mi-am pierdut mintile. O saptamana am plans , nu puteam sa dorm , conduceam ca nebuna.
Trebuia sa fac ceva , sa continui si ne distrugeam amandoua sau sa incerc sa fac ceva pt ea , sa incerc sa o ajut.
Am ales sa o ajut.
Am inceput chimioterapia si mamele care erau deja in spital ("vai , o sa vomite , nu o sa manance ..." , "e normal - atunci nici o problema)
Doctorita a zis dupa o saptamana "sa nu va speriati ca o sa ii cada tot parul , trebuie sa tundeti parul ala lung , cret si frumos" si am spus "asta sa fie cea mai mare problema a ei , ca dupa ce terminam aici parul va creste la loc"
Din salon de la noi se auzeau cantece si rasete demente de gadileala ... (in afara cazurilor cand veneau sa o intepe).Aveam dansul victoriei cand terminam citostaticul din cura respectiva .
Asa au trecut anii si eu am vazut multi copii care au venit in spital.
Cativa sunt acasa bine , altii (multi) s-au dus si nu se vor mai intoarce niciodata.
Emma nu are inca par , dar va incepe peste 2 saptamani sa creasca .
A reusit sa treaca peste transplant , iar curele de chimio au ramas in urma ca un vis urat.
Este un copil cu enorme traume , dar se va vindeca . Primeste toata dragostea de care ar avea nevoie un copil .
Este ca un copil care acum s-a nascut , atata grija trebuie sa am .
A fost candva bolnava , dar acum s-a vindecat . PET/CT SCAN care il vom face peste 5 saptamani ne va arata asta.
Noi suntem cei care alegem ce facem cu viata noastra.
Va doresc zile senine si sanatate la maxim!
Aida - mama de pisica mica.
capra cu trei iezi spune:
aida, iti doresc muuulta putere, tot ce-i mai bun si mai frumos pentru fetita ta!
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
smillaraaq spune:
Aida, povestea ta e impresionanta! Multa sanatate fetitei, are mare noroc cu asa o mamica de la care sa invete de timpuriu cat de important este sa gandesti pozitiv!
Ma bucur ca v-a placut articolul. Eu mi-am printat paginile scrise de Darael din "Secretul" si cand incep sa ma bantuie gandurile negre recitesc cate un fragment. Imi place foarte mult ideea ca toate lucrurile bune sunt din abundenta pe lume! Nu de alta, dar am trait mereu cu impresia (cine mi-o fi transmis-o?) ca daca ceva e bun si te face fericit va trebui sa "platesti un pret" pentru asta
Nu mai cred asa ceva! Fericirea, dragostea , armonia, oprimismul ar trebui sa fie o stare naturala, pentru ca Dumnezeu ni le da, asa cum si zice, "cu asupra de masura". Trebuie doar sa credem!
Smilla