Gandirea pozitiva

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

De ce iti e frica danangie? Eu sunt sigura ca vei reusi sa urmezi acel master pe care ti-l doresti. De ce n-ai face-o? Lucrezi si ai prea putin timp pentru studiu? Daca masterul e ceva foarte important ia-ti un concediu. Daca vrei sa faci master inseamna ca ai terminat o facultate, deci nu-ti lipseste capacitatea intelectuala.
Capra cu trei iezi, iau doar exemplul cu vacanta-unele vacante de vis sunt doar imagine, in realitate fiind goale, lipsite de iubire. Iti poti face propria vacanta de vis fara a sta la un hotel de 4 stele in nus stiu ce locatie exotica.
Ii multumesc lui Dumnezeu ca imi da ochi pentru tot ce e frumos in natura.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

merg si eu pe aceeas gandire ...

quote:
Originally posted by Clover

Gandirea pozitiva e o gaselnita americana. Cand suferi e bine sa iti accepti si traiesti suferinta ca sa nu o iei razna.

Eu pledez pentru gandire realista, sa incerci sa vezi fiecare situatie nici mai rau nici mai bine decat este si sa fii pregatit pentru viitor.

Grow where you're planted.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Haideti sa nu abandonam acest subiect - este prea frumos ce citesc aici!

L-am descoperit duminica, eram acasa, ma plictiseam, am intrat pe DC si am citit TOT, pampersi, diete, probleme de cuplu, bebelusi, tot tot tot... pentru ca altfel nu as fi deschis un subiect cu titlul "gandirea pozitiva"... am prejudecati, stiu!

Si ce bine ca l-am deschis! Indeosebi textele din SECRETUL impartasite de Darael m-au impresionat! De duminica incoace ma trezesc zilnic cu gandul "azi sunt fericita" "azi sunt frumoasa" "sunt puternica" "slabesc pe zi ce trece" "orice problema are rezolvare"... prostii, nu-i asa? Da' de unde! E ceva FANTASTIC!

Ieri m-am vazut cu un prieten pe care nu l-am mai intalnit de ceva vreme si azi imi zice pe messenger: "s-a schimbat ceva la tine; ieri pur si simplu radiai!" Va dati seama ce feedback?

Am slabit in sfarsit 2 kg - si ma chinuiam de saptamani intregi... saptamani in care imi sabotam singura eforturile spunandu-mi ca nu pot rezista tentatiilor, ca merdenelele sunt mai puternice ca mine, ca azi maine uit de salate si iar trec pe cartofi prajiti si toata slabirea mea se duce de rapa... si ce credeti? Chiar asa era!

De duminica incoace gandesc altfel si asta datorita lucrurilor pe care le-am citit aici

As vrea sa vad si filmul The Secret (puteti sa-mi dati mai multe date, ca sa-l caut? regizor sau an de productie etc - pe imdb sunt multe filme cu titlul asta) si sa citesc cartea lui Murphy.

Pana atunci insa, va incurajez sa ganditi pozitiv! (da, la mine merge mana in mana cu credinta in Dumnezeu... adica nu ma inchin la mine... stiu ca puterea e doar a LUI!)

Si a propos de pozitiv vs. realist - incerc sa nu cad in partea ailalta, utopie, flower power, totul e roz etc. Practic un realism optimist, ca sa zic asa. De tipul da, am probleme si unele nasoale. Dar voi gasi o cale sa trec peste ele cu bine.

Smilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Salut,

Smilla imi place atitudinea ta,e foarte bine ca incerci sa pui si in practica.A gandi pozitiv nu inseamna ca nu ai probleme dar dupa cum bine stim ORICE problema are cel putin doua solutii.
Si eu lucrez din greu la partea practica.

Sa auzim de bine
ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

ma alatur si eu acestui subiect

am acasa filmul "the secret" , si pana atunci nu am relizat cat de mult rau imi faceam cu gandirea mea ...

mi-am schimbat atitudinea mai ales cand recent am trecut printr-o experienta nu tocmai placuta, m-am imbolnavit, si mi-am dat seama ca singura mi-am facut rau ...prin atitudinea mea si gandurile mele, m-am imbolnavit exact atunci cand am renuntat sa mai sper...cazut in denznadejdie...renuntat la atitudinea pozitiva...am facut loc indoieli in sufletul meu =rezultatul dureri groaznice de cap oboseala si am ajuns si de doua ori la urgenta, a doua ora m-am speriat cumplit ....am foast foarte aproape de un atac cerebral ....dar a fost de ajuns sa ma trezeasca la relitate ..numai vazand doctorii agitanduse in jurul meu ...semi paralizia...ma speriat cel mai tare, acum mi-am revenit si pot sami folosesc partea dreapta a corpului la capacitatea normala...nu vreau sa mai ajung niciodata acolo..........si nu ma mai las stresata sau sa puna stresul stapanire pe mine, cum simt ca ia forma cum lupt si il alung...ssant fericita si recunoscatoare pt toate lucrurile frumoase din viata mea pt toate binecuvantarile pe care Dumnezeu mi lea dat ,
filmul ma ajutat sa intelegmai bine credinta si cum sa ma rog , sa nu mai las nimic rau in gandurile mele , de fapt asta e si rolul rugaciunii ...am realizat mai tarziu...sa ma ajute sa alung gandurile rele(ispitele) si sa-l aduc pe Domnul in sufletul si inima mea...

si nui asa ca atunci cand lasi sa vina gandurile rele..indoila ..frica ...grija...etc..atunci cad in pacat in ispita de fapt asta e iadul din punctul meu de vedere (pt mine personal)....dar atunci cand sant recunoscatoare pt ce mia oferit si imi ofera Domnul, las loc fericirii bunei dispozitii, a dragostei pt tot cea ce ma inconjoara ei pt mine e paradisul , Domnul e in inima mea i-am facut loc iubirii neconditionate infinite

de fapt nui asa e decizia noastra , daca vrem sa fim nefericitii sau fericiti

Nimic fara Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Pentru cunoscatorii limbii engleze, filmul The Secret se poate gasi pe youtube, cam 20 de minute filmuletul, nu stiu daca e filmul intreg.

Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

Darael, ai si o continuare a Secretului sau asta este toata cartea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

Filmul The Secret se poate descarca de pe piratebay de exemplu... Au si un site, www.thesecret.tv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Nici nu mai stiu daca am raspuns mai de mult sau nu , nu mai am timp nici sa citesc ca tare mi-a placut subiectul.Si mie Cartea Secretul mi-a schimbat total viatza, gandesc numai pozitiv si unt fericita la culmea , nu mai dau voie la nimic sa ma supere , cu prieteni care gadesc negativ am incetat orice relatie , numai pot sa iau crap si sa ma supar din problemele altora, exact cum spunea si mesajul ai de ales in viatza si daca eu vreau sa fiu fericita stiu ce am de facut.
Va rog mult vreau si eu lista de carti pe care voi le stiti interesate in legatura cu acest subiec .
Mersic Nina pt subiectul deschis , si o sa va mai vizitez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

inainte aveam si la semnatura...Cred in puterea Lui Dumnezeu.... nu am de ce sa fiu stresata...
da de unde...caci nu ca nu credeam, uitam sa ma las in mainile Lui.... de ce oare ..numai atunci cand omul vede ca numai are nici o speranta..sau ca el e neputinios doar atunci isi da seama ca exista El si doar El stie cee bine pt. noi ..cel putin asa cred....daca ceva mi se intampla cred ca acel ceva tb sa se intample..crde in destin... nutiu cat de mult ma ajuta..dar oricum am impresia ca ma ajuta sa nu inebunesc....

speram atat de mult si-L rugam pe Doamne Doamne sa am un copilas sanatos..bine ca nu am incetat...sa ma rog...si nu voi inceta poate niciodata...aveam totusi dubii..cadeam in tot felul de ganduri prapastioase..legate de bb meu...nici nu indrazneam sa imi imaginez cum e in burtica cum sta.. ce face ..in fiecare zi eu cadeam, cadeam...si mi se facea din ce in ce mai frica ca nu o sa fie in regula cu copilasul meu...dar nu incetam sa-L rog pe DD si pe Maica Domnului sa aiba grija de el....ce aceeste dubii totusi...cand te rogi pt. ceva tb sa si crezi ,nu? nu reusesc sa ma inteleg ..de ce intram in panica de fiecare data? inca ma intreb daca voi mai cade sau nu ....stiu ca depinde doar de mine....

in momentul de fata sunt foarte motivata sa cred ca sunt o norocoasa..de felul meu sunt o optimista... dar si pt. mine e asa usor sa fiu luat de val si sa cad in pesimism...imi revi repede dar am dubii din cand in cand....desi ma consider o persoana normala si echilibrata

cu toate astea,... m-am linistit doar in momentul cand mi-am vazut copilasul cu ochii mei ca misca (caci eu nu prea il simt) ....ca e intreg, ca e activ, si totul e in regula....si pe deasupra m-a facut sa fiu de 2 Xmai fericita ca era fetita(eu as fi vrut sa fie fetita dar nu indrazneam sa cer prea mult de la viata..vroiam sa stiu ca e sanatos orice ar fi fost...dar bucuria mi-a fost dubla..sincer am plans de bucurie si de emotii ;...inca nu realizam....mi-am revenit...sunt fericita ca am un sufletel in burtic si sper sa nu mai cad...si sa incep si eu sa ma bucur de aceasta gravidantza...e asa frumos...nu vreau sa mai trec orin clipe de stres...ma gandesc mereu...la fetita care mi-am dorit-o intotdeauna, frumusica, istetica, si la educatia care io voi da... ce frumos vis...si totusi sunt dubii...cred ca nu se vor linisti pana in momentul in care nu o sa o vad in brate...si poate atunci voi fi si mai speritata...eu sper sa fie totul bine...asta am tot ceea ce e mai bun in mine....speranza ..incerc cum pot eu mai bine sa inlatur gandurile negre si sa fiu optimista...trebuie sa fie bine.....vreau sa ma bucur de aceste momente
in mine creste un sufletel, trimis de Dumnezeu...fruct al iubirii noastre...

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput