soricei
S-a facut porumbul, au aparut soriceii. Avem casa la cativa zeci de metri de lanul de porumb si ieri am zarit un soricel la noi in curte, a trecut in fuga pe langa casa.
Cum sa fac sa-i tin la distanta? Inteleg de la vecini ca toamna, cand se recolteaza totul de pe camp, migreaza spre case unde, cu putin noroc pentru ei, pot ramane toata iarna.
Raspunsuri
nana_sim spune:
m-am gandit si eu la asta, dar vor fugi cat e campul de lung si lat, plus pe la vecini si nu ma pricep la "motivarea" si mai ales la "fidelizarea" pisicilor.
O sa incerc totusi, pana la urma e o lume a liberei circulatii, de ce ar sta pisicile numai la noi?
Victoria spune:
Eu am adoptat 2 pui de matza, fete.Le-am castrat/deparazitat, stau numai in casa( afara numai in lesa, spre mirarea si hazul vecinilor) si fac treaba foarte buna la soareci...toamna ne-au mai intrat si noua in casa, si habar nu am fi avut daca nu ii descopereau/prindeau teroristele...Vaneaza orice misca, muste, tantari, etc...
le puteti viziona aici( pe langa restul haitei): http://community.webshots.com/album/553673769FrofqE?start=0
la cat sunt de eficiente la vanat orice misca, ma gandeam sa le inchiriez cu ora:))))
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
ppisic spune:
Si motanii sunt eficienti Oricum pana adopti un pisoi poti sa incerci sa folosesti si un aparat cu ultrasunete. Nu stiu exact cum se numeste, eu am cumparat asa ceva dintr-un magazin cu plante si produse pentru gradina Parca la un moment dat a mai fost un subiect pe aici si erau fete din Romania care au spus unde se gaseste de cumparat.
-------------------
Diana