va rog, referinte medic pediatru

va rog, referinte medic pediatru | Autor: monaraus

Link direct la acest mesaj

Dragi parinti, daca nu cer prea mult, as dori niste pareri/experiente despre/cu dr. Mihaela Marcu Cristescu de la Medlife. Am senzatia de ceva vreme ca ceva nu este in regula si m-ar ajuta mult parerile voastre daca ati mers sau mergeti cu copiii la ea. Multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Noi am vizitat-o o data.....Medic bun insa de ceva vreme (ani) afacerea primeaza, din pacate.
E si foarte scump...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

quote:
Originally posted by geniest
Noi am vizitat-o o data.....Medic bun insa de ceva vreme (ani) afacerea primeaza, din pacate. E si foarte scump...
Corect, si in plus eu nu am senzatia ci certitudinea ca ceva nu merge drept pentru care nu am mai trecut pe acolo. Pentru mine medicul pe langa un bun profesionist trebuie sa fie si om, sa il simt aproape de sufletul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Noi ne-am intors de la salina cu niste muci si d-na dr zice ca avem astm bronsic!!!... asta dupa nenumarate dati in care ne-a infirmat posibilitatea aparitiei acestei boli la fetita noastra.... Si inca ceva, copilul meu nu tuseste! Iar la controale ne cheama din 2 in 2 zile... Dar de 3 saptamani, cu tot cu tratamentul ei antiastmatic, nici o schimbare, muciii sunt tot acolo...

Mergi la inceput

Mona, de ce nu faci tu o consultatie la dna doctor pediatru pneumolog Ionescu Marcela din aceeasi clinica?E adevarat ca si Liviu a fost diagnosticat cu astm dar nu de catre doamna Marcu, de care sincer nu mai vreau sa aud. NOi mergem doar la doamna doctor Ionescu care este pneumolog si care ne-a salvat de cate ori am avut probleme mai mult sau mai putin grave.

Mergi la inceput

Am fost la d-na dr. Marcela Ionescu, trimisi fiind de dr. Marcu. problema este ca am fost cu diagnosticul pus de dr. Marcu de bronsita astmatiforma (asta luna trecuta, inainte de diagnosticul de astm bronsic de dupa salina) si d/na Ionescu nu a indraznit sa spuna ca nu e asa (banuiesc). Acum, problema mea este ca acest diagnostic nu este cel corect. De aceea caut a second opinion. Multumesc.

Mergi la inceput

As vrea sa iti trimit un PM dar nu ai.Intra la tine la mesaje private si incearca sa bifezi optiunea de a primi mesaje private.Si noi am ajuns la doamna Ionescu tot cu diagnosticul de bronsita astmatiforma insa era astm. '

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

N-am fost la ea, insa am o prietena care mergea si pe langa faptul ca platea o carutza de bani nici nu a tratat-o foarte bine. Fata avea o "banala" bronsita insa a tratat-o de astm cu nu mai stiu cate medicamente. Bineinteles ca nu i-a trecut, apoi a mers la altcineva si problema s-a rezolvat ca prin minune cu cateva siropuri. In concluzie, n-am auzit de bine de ea.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Mergi la Dr Stanciu, are cabinet in Rahova. Nu este nici scump si am auzit multe de bine de dansul si noi am fost multumiti pana acum.
Pe la d-na dr Marcu am fost si noi de multe ori, insa in ultimul timp se grabea tare, parca er5au toti pe banda, in plus de asta nu plecam de acolo pana nu lasam vreo 2 mil!
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

poate ma bag si eu ca musca-n lapte(fiindca nu este vb de acelasi dr dar situatiile sunt asemanatoare)... tot asa am patit si eu cu o doctorita renumita de la budimex(lepadatu) am fost la ea cu baietelul meu si mi-a spus ca are otita(asta chiar avea) si ca ar avea puroi pe amigdale,( mi-a dat 7 zile antibiotic)...ceea ce nu era delok adevarat am mai fost la alt dr care mi-a spus ca nu vrea sa para nebun dar copilul nu are nici macar roshu in gat...l-am tratat fara antibiotic si apoi am fost la control la lepadatu(doar asa ca sa vad ce mai zice) dupa ce s-a uitat la el mi-a mai dat inca 5 zile de antibiotic...am lasat-o in nebunia ei si nu ma mai duc niciodata acolo dar lucrurile nu ar trebui sa ramana asa cu dr-ii astia care nu fac altceva decat sa consulte superficial si sa-si vada buzunarele pline
numai bine

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Va multumesc mult pentru raspunsuri. Analizam si mergem si la un alt medic. Eu sunt complet nedumerita caci cat eram la Tg. Ocna la salina am fost la 3 medici care au spus ca are doar muci, gatul curat, bronhiile curate, venim acasa la pediatru si ne spune ca are astm bronsic...

Mergi la inceput