Dovada de dragoste!!
Raspunsuri - Pagina 3
ocebine spune:
Pe mine nu ma induioseaza chiar asa de mult chiar ma infioara si nu in sensul bun al cuvintului...o adevarata dovada de dragoste e mai mare decit un gest regretabil...Nu mi-as dori cineva sa ma iubeasca asa...
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
principe spune:
de ce nu i-a donat doar un ochi ,este suficient sa ai unul singur ca sa vezi tot ce este frumos ,sa vezi persoana pe care o iubesti si ea sa te vada ,ea nu ar mai fi avut remuscari,el ar fi putut continua sa o fotografieze ,.....si povestea nu ar fi fost trista.
frumos dar trist,mie nu-mi plac sacrificiile extreme.nu as fi fericita ca cineva sa se scarifice intr-atit ptru mine.
sa se faca alt film ,unde ii doneaza un singur ochi ,si ei ramin impreuna pina la adinci batrineti iubindu-se si admrindu-se!!!!
.
Androix spune:
quote:
Originally posted by vandal
acuma...pe bune....cite dintre voi au vazut ca baiatul are verigheta?....
Eu am vazut inca din primele cadre, dar ma gandeam ca de-asta e asa o iubire imposibila si pana la final am si uitat ca avea verigheta.
Andreea, mama de Filip si Georgia
fecian spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
mie mi-a placut cainele...
URGENT
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Esti bestiala....
Felicia
Elise spune:
mi se pare nerealist sa ai astfel de asteptari de la un om...oricare ar fi ala.
Elise & BBLisa
Porumbita spune:
pot sa spun ca mie nu mi-a placut?
nu-mi plac martirii...
putea sa o iubeasca in continuare si daca ea isi pierdea vederea...
smaranditza spune:
Si eu am vazut verigheta inca din primele secvente. Si am mai vazut un personaj care tot "bantuia" pe acolo; nu era sotia lui oare?
In acest caz, a ramas orbit de dragoste (amanta) la propriu si la figurat.
In alta ordine de idei, mi s-a parut cam neindemanatica tipa...ba i-a bagat spuma in ochi, ba a varsat o vaza, ca apoi sa culmineze cu kestia aia...sau tocmai asta era scopul, sa arate ca e neindemanatica?
Si eu subscriu la ideea cu fifty-fifty: un oki pentru ea si unul pentru el; nu stiu cum mi-as putea cladi fericirea pe nefericirea si martirajul altuia...n-as mai fi om nici eu...
Picasso spune:
Televiziunile japoneze distribuie anual un mare numar de drame,telenovele coreene.Sint foarte lacrimogene,foarte sentimentale si au mare succes aici,tinind cont ca japonezii spun despre ei ca sint pudici,nearatind intr-o drama un sarut mai profund sau tandrete maxima.In schimb coreenii exceleaza la acest capitol.
Videoclipul este bun,fara al diseca in profunzime...si miscator!
Asta este parerea mea.L-am vazut acum un an si mi-a placut...
picasso ,mamica de pui zapacit