Stelute de ianuarie-februarie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 12
delfinuta spune:
Buna seara...am intrat sa va multumim pt urari...azi am implinit 6 luni..
Cred ca deja v-au povestit fetele de la inmormantare...f trist...fara cuvinte...DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA! SI MULTA PUTERE ALINEI! 
Irina si Erik Stefan
marinar spune:
alina iti doresc multa putere!!!
fete eu maine plec la curte si o sa revin duminica seara asa ca sa nu ma dati disparuta. pupici!
Messa spune:
Da, Delfinuta, si tu erai acolo azi... nu reauseam sa-mi amintesc cine mai era... iarta-ma ca nu am avut cam niciun fel de reactie... eram... fetele care ati fost acolo, cred ca ati avut toate aceeasi stare... eu inca nu mi-am revenit, nu pot sa nu ma gandesc la Alina...
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
ylilimic spune:
Seara buna si de la mine...
Cutremuratoare povestirile voastre de la inmormantarea lui Robert...M-au lasat fara cuvinte...Nu mai conteaza cum ai murit, ci cum ai trait. Iar Robert a trait cu intensitate viata scurta ce i-a fost data. Pacat ca s-a dus asa de repede, ma bucur ca a trait fericirea de a-si tine copilul in brate. Intr-ul fel, ironic chiar, accidentul asta ma indeamna sa traiesc viata in fiecare zi ca si cum ar fi ultima...mare adevar! Viata e atat de scurta, incat nu merita sa lasi pe maine nici macar micile placeri pe care le poti avea azi! Si ce daca nu am motorul in sange? Ies maine pe strada si un copac smuls de o furtuna imi curma viata...Mai conteaza cum mori? Repet, CONTEAZA CUM TRAIESTI!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Alina iti sunt alaturi, chiar daca sute de km ne despart! O cale virtuala ne-a apropiat si distanta nu o mai simti atunci cand imparti cu cineva bucurii si tristeti. Ai grija de tine, de Roberta si sa pastrezi vie in memoria ta si a fetitei imaginea taticului ei care o iubea mult!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
ylilimic spune:
Voiam sa va spun ca vremea e de cea mai mare parsivitate vazuta de mine vreodata! Am iesit in oras si am revenit in mare viteza, pentru ca cerul a luat o culoare de negru intens, in 15 minute s-a lasat noaptea ca la eclipsa, iar oamenii fugeau ca potarnichile care-incotro. O sa va spun ceva ce va inchipuiti si singure: abia au cazut cativa stropi, nici gemurile nu le-au udat, nu mai vorbim de pamant/trotuare... Si parca vad la stiri ca au fost distrugeri in masa in localitatile din jur. Mereu patim asa, fulgere si tunete de baga spaime in copii si animalutze, ca apa -norii nu au si pentru noi. Azi noapte a fost la fel, furtuna nene, rau de tot, fulgere de vedeam copiii in intuneric, si tot cativa stropi au cazut. Iar atmosfera este de 86% umiditate!!! Adica in permanenta e cald si umed, sinti cum te lipesti, cum hainele sunt ude, mainile sunt reci...bleah!
Cam asta a fost cu info despre meteo!
aelita - anti tantari s-au inventat solutii cu care sa dai pe bb, sa nu se mai aseze bestiile care in ultima vreme cred ca au suferit mutatii, ca sunt cat mustele mari si verzi.
Incredibil cum se schimba vremea!
Luca Matei - 05.11.2004
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
laura ionescu spune:
Nu pot sa cred ce povestiti despre Alina. Plang de nu mai pot. 
Mi se umple sufletul de amaraciune cu gandul la Bita
Dumnezeu sa fie cu ele!
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva
ylilimic spune:
O luna imensa si Luceafarul ei vegheaza somul lin al bebelusilor...cel putin in Mangalia. E cinstit asa?
Luca Matei - 05.11.2004