Romani in Tenerife?

Romani in Tenerife? | Autor: Gianni

Link direct la acest mesaj

BUna,

Ma numesc Ioana si m-am logat sub numele unei cunostiinte ,membru mai vechi pe DC...

Stau in dilema si poate ma puteti ajuta cu impresii sau idei despre un eventual viitor in Tenerife.

Ma intreb care sint posibilitatile de a gasi o munca cinstita pe aceasta insula.
Eu nu vorbesc spaniola (inca) , dar vorbesc engleza foarte bine.

Actualmente locuiesc in Belgia si am o viata bunisoara.
Ma atrage insa soarele si ma intreb daca sint romani care-mi pot da sfaturi in legatura cu o eventuala stabilire pe aceasta insula.

Orice reactie este binevenita.

Ioana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Buna Ioana,

Ai fost vreodata in Tenerife? Eu am fost in vacanta si mi-a placut foarte mult. Dar nu mi-ar place sa locuiesc acolo sau sa muncesc acolo. In primul rind insula este in plina dezvoltare, se construieste peste tot, macarale la tot pasul, praf, casele rezidentilor nu mi s-au parut fantastice. Plus ca e atmosfera aia de vacanta pe tot cuprinsul anului si tu va trebui sa muncesti in timp ce toata lumea din jurul tau se distreaza. Chiar ma gindeam cind am fost ultima data acolo ca nu mi-ar place sa locuiesc si sa muncesc acolo. Vacantele care le-am petrecut acolo au fost super!
De ce nu te duci in Spania, ca e tot cald, dar macar nu e atmosfera aia de vacanta pe tot timpul anului, plus cred ca ai cistiga mai bine.
Sa fiu ca tine eu as ramine bine merci in Belgia si mi-as face vacantele in Canare.
Mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianni spune:

In primul rind ,itimultumesc pt. raspuns...

Da, am fost acolo ( s-am vazut multe macarale) si ca sa fiu sincera pina la capat,am cunoscut un spaniol care lucreaza pe insula, (nascut si crescut in Barcelona ),in fine , relatia noastra s-a transformat si el ma roaga sa ma mut in Tenerife. Eu nefiind obisnuita sa nu muncesc ,incerc sa ma orientez daca s-ar gasi de lucru acolo...

Hm, raspunsul tau oglindeste exact ceea ce gindesc si eu...
Mare dilema.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carlin21 spune:

Parerea mea e ca ar trebui sa inveti spaniola. Engleza te ajuta , mai ales in turism, dar pe langa spaniola.

Mergi la inceput