* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (12) *

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

Buna fetelor,
Scuze de intrerupere. Eu, de obicei, nu postez aici, dar va citesc mesajele zilnic.
Vreau sa-mi spun parerea pt ALINUSHCA (desi m-am gandit mult daca sa intervin}. Am citit ce ti s-a intamplat si imi pot doar imagina ce simti.
Eu cred ca sotul tau are dreptate sa mai asteptati.
Pt ca nu am citit niciun mesaj ref. la endometru, iti amintesc ca endometrul tau a fost indepartat chirurgical. Este necesar sa astepti sa ti se regenereze in 1-2 cicluri macar. Uterasul tau a suferit o interventie, poti ramne insarcinata, iar endometrul tau va fi foarte subtire, in curs de regenerare si ii va greu sa "cuibareasca" pe BB. Nu contest puterea rapida de regenerare a unor persoane, iti doresc sa fii asa, fiecare reactionam diferit. Intre timp ai avea ragaz sa mai faci niste analize sa te ajute sa previi alte neplaceri. Indiferent de ce spunem noi, decizia e a voastra. Iti urez sa fii in curand!
Inca o data, imi cer scuze de interventie!

Cellu 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Pupici la toate zuzele!
Ce mult ati scris in ultima sapatamana cat am lipsit! Am avut ce citi!
Ne-am intors si noi aseara din Grecia, unde a fost f frumos, dar cald tare de tot. Eu in loc sa ma relaxez m-am obosit rau de tot, fiind f. pasionata de arheologie am vrut sa vizitez cat mai multe locuri din Grecia (parca nu vroiam sa ratez nimic ), si am strabatut Grecia in lung si in lat cu masina la temperaturi de peste 40 de grade. Vineri am fost si la Atena si am urcat pe Acropole, a fost deosebit, desi mie mi-era cam rau, aveam niste greturi...
Iar sambata ne-am intors in Romania, la Constanta (si eu sunt tot constanteanca ), deci am mers cu masina in 2 zile aproape 2000 km, am cam facut un tur de fortza. Ce racoare mi se pare ca e la Constanta in comparatie cu caldurile din Grecia!
La doctor inca n-am ajuns, vreau sa ma duc zilele urmatoare. Sper ca bb e bine, ca vad ca in afara de greturi alte simptome rele nu am.

Si inca ceva, daca tot am citit paginile din urma, am vazut ca erau fete ingrijorate ca nu au greturi deloc, si le era teama sa nu fie sarcina oprita in evolutie. Din propria mea experienta va spun ca la prima sarcina n-am avut greturi deloc nici macar o zi, nici dureri de cap nici absolut nimic, m-am simtit toata sarcina excelent. Speram ca si acum sa fie la fel, dar se pare ca fiecare sarcina e diferita, poate o fi si varsta de vina, la prima sarcina eram tinerica, am nascut la 24 de ani. Acum am implinit deja 30 (si bineinteles tot tinerica sunt ).

Va pup,

Tina 7+ si Andrei (6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

CELLU, mesri frumos!! Cu un BB "nou" eu mai astept. Nu vreau sa pun cu nimic in pericol treburile. O sa incerc sa ma consult si cu intuitia feminina ca sa decid cand a venit momentul dar si cu un doctor nou pe care inca il caut. Oricum 1-2 cicluri sigur astept. Apoi... cine stie daca am sa mai raman insarcinata asa usor?.....
Eu ma intrebam doar daca am putea reveni la protejat (condom). Ca sotul meu e si el cam tinerel (25) si mi-e mila de el . Dar de teama parca tot nu imi vine sa o fac.

de ianuarie - februarie, va pupacesc mult!!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by Anca.Diana

Fetelor, aveti idee pentru nas infundat ce picaturi pot folosi? Mi-am luat unele pe baza de apa de mare. Groaznic! ma trezesc dimineata ca nu pot sa respir. Nu sunt racita si inainte nu mi se infunda nasul. Voi aveti astfel de probleme?

mamicile

Anca Diana

9+

E ceva normal in sarcina, mi se intampla si mie. Am citit pe undeva ca toate mucoasele din organism se umfla datorita hormonilor. Sunt interzise medicamentele de desfundare a nasului din pacate.

iunie 2006
GUGU 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

ALINUSHCA, gaseste un dr. recomandat de cineva, mergi la o consultatie si intreaba de giugulu' (dar, deocamdata protejat)

Cellu 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetgys spune:

Buna burtici, am fost la un nou control, ecograf etc...De data asta sunt ffff fericita, numai vesti bune. Bebe a crescut bine de saptamana trecuta cand avea 10mm, acum are 16,7mm, inimioara bate, bate 208/min, are mugurasi de manute si picioruse, doua pete negre asa in locul unde ar trebui sa fie ochii, ce mai un adevarat omulet.Chiar doctora zicea asa glumind, IA UITE CE FRUMUSEL E SI CE JUCAUS, se tot agita acolo!! Am fost fff emotionata si acum mai sunt cand imi amintesc.Toata ziua ma uit la poze si le pup. Nu radeti, va rog!!!!!! Abia astept sa merg din nou la eco. Va pup dulce si la fel va doresc si voua celor care inca nu l-ati vazut, sa va bucurati mult de moment.Si celor care l-au vazut de multe ori sa se bucure in continuare de bebeii lor. Multa sanatate tuturor mamicilor si puisorilor lor nascuti sau in asteptare...

7+

Mergi la inceput

Scuze trebuia sa schimb si nr de saptamani de la semnatura....

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Sweetgya, ma bucur mult pt tine si bb-le tau!!! Doamne...ce minunat! Felicitari!!!Deja la 8 saptamani sevad toate astea?
Ca io am programare pe 9 cand o sa am 7+ 1 zi si de-abia astept sa vad cat a mai crescut! Ma bucur mult pt. vestile bune! Bafta multa in continuare!

simonette5+ Maine schimbam!

poze Luca

Mergi la inceput

Merci mult Simonette. Daaaaa se vad toate astea, am si avut noroc de o pozitie a BBului f buna. Poate reusec sa atasez poza de la eco.

quote:
Originally posted by simonette

Sweetgya, ma bucur mult pt tine si bb-le tau!!! Doamne...ce minunat! Felicitari!!!Deja la 8 saptamani sevad toate astea?
Ca io am programare pe 9 cand o sa am 7+ 1 zi si de-abia astept sa vad cat a mai crescut! Ma bucur mult pt. vestile bune! Bafta multa in continuare!

simonette5+ Maine schimbam!

poze Luca

8+

Mergi la inceput

Stie cineva cum atasez o poza la mesaj? Album inca nu am , trebuie sa ast pana la sf lunii.

8+

Mergi la inceput