Incredibil!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ari spune:

Va salut fetelor!

Nici vorba de asa ceva pentru Quebec, Canada. Mi se pare dealtfel putin probabil ca un popor inteligent, oricare ar fi acela, sa admita asemenea aberatii. Cred mai degraba ca e vorba de o incercare nereusita de gluma.

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by capra cu trei iezi

dar fratele sau sora , oare cum se vor numi?sau?

Buna intrebare...

Blog muzical
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

"A-I multumi lui Dumnezeu când vântul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi însa când este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Daca cele scrise sunt adevarate ele se refera exclusiv la actele oficiale si nu la apelativele pe care copilul le da in sanul familiei parintilor.

Deocamdata – spun asa pentru ca nu am alta sursa in afara de cele scrise de corneliap33 – mi se pare logic:
1) la acest punct mi se pare logic pentru a nu fi “jignite minoritatile” aceste minoritati pot proveni deopotriva din comunitatile persoanelor de acelasi sex cat si din parinti unici.
2) Canada: “furnizor de forte genetice” pentru tata in codul civil, iarasi mi se pare logic pentru ca exista multi copiii cu tati care nu ii recunosc si deci nu ii cresc, si exista din ce in ce mai multi copii procreati in vitro sau prin inseminare artificiala cu donatori de sperma. Cum ii poti denumi pe “tatii” acestor copii altfel decat “furnizori de forte genetice?”
3) In Spania – si aici se potrivesc cele scrise mai sus. Iar in ceea ce priveste certificatul de nastere sa nu uitam ca Parintele A sau Parintele B poate fi total diferit de tata sau mama.

Una peste alta cumva legislatia asta trebuia sa se schimbe. Marea problema a celor care apeleaza la donatorii de sperma rezida in faptul ca se poate intampla ca un copil (ce provine dintr-o familie cu un tata steril) procreat prin insemiare artificiala de la un donator anonim, la maturitate isi poate intalni perechea provenita din aceeasi sursa. Si atunci poti ajunge la acea situatie tampita in care sora este indragostita de frate. Iar progeniturile lor se vor naste clar cu diverse handicapuri.

La inceput in America, cand au avut loc primele inseminari de la donatori au fost destule cazuri ca cele descrise mai sus incat sa puna pe ganduri autoritatile. La vremea respectiva aparuse o lege prin care intr-un stat se facea inseminarea de la un donator provenit dintr-un alt stat cat mai indepartat etc.
America este o tara mare. Dar ce se poate oare intampla intr-o tara mai mica din Europa?

Si atunci cum reglementezi asta? Poate printr-un certificat de nastere in care sa apara pe langa numele parintilor si indicativul donatorului. Astfel, in cazul unei eventuale casatorii iti poti da seama daca copiii provin de la acelasi “furnizor de surse genetice”

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Vad ca e 'trendy' ca americanii sa tot gasesca hibe Europei, imaginare sau reale.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput
Mergi la inceput