voi fi o soacra oribila !!!!
De ce spun asta? Fiindca am fost zilele trecute in vizita la socrul meu care este vaduv . Distanta intre noi este destul de mare: ~ 500 km deci nu ne vedem prea des. La vreun an de la moartea soacrei mele (pe care am iubit-o ca pe mama) socrul meu a adus in casa o alta femeie.
Pe de o parte il inteleg: e greu de unul singur mai ales ca nu are alte rude decat pe sotul meu, dar pe de alta parte n-o pot suporta pe femeia aceea.
Toata perioada cat am stat la ei (vreo saptamana) mi-a tunat si mi-a fulgerat. Desi constientizam ca trebuie sa ma port omeneste cu ea ca nu are nici o vina, inconstient ii cautam nod in papura si nimic din ce facea nu-mi convenea. Evident ca nu am avut discutii cu ea, mama s-a chinuit prea mult sa ma educe ca sa dea gres, dar simteam atmosfera tensionata si nu eram in stare sa fac nimic ca sa o detensionez.
Repet, am plecat de la premisa ca macar daca nu o plac, trebuie sa o tolerez, fiindca si asa nu o vad prea des. Mi-e greu sa o vad, mi-e greu sa o aud, nu suport sa o stiu in casa!!!!
Ce ma fac daca ma voi purta asa cu nor-mea??
Voi ati trecut prin situatii de gen? Cum ati scos-o la capat?
Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."
Raspunsuri
moniboni spune:
quote:
Initial creeata de andrath
Ce ma fac daca ma voi purta asa cu nor-mea??
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."
Prin situatii de genul asta n-am trecut (thank God) dar chestia cu "voi fi o soacra oribila" ma urmareste si pe mine. Sunt mama de baiat (cel mai frumos si mai destept)si, desi n-are decat 2 ani, am deja boala pe ea...adica pe aia pe are o sa-l ia de langa mine.
Vad ca tu tot baietel ai. Eu zic sa invatam din greseli si sa nu uitam cum e sa fii nora...ne-o trebui la ceva mai tarziu...
Cat despre problema ta...s-o luam asa: zi merci ca stati asa departe ! Nu va trebui sa va vedeti asa de des! Daca ei 2 se inteleg..e bine. Important e ca socrul tau nu mai e singur in casa. Oricum cel "lovit" ar trebui sa fie sotul tau; e vorba despre tatal lui pana la urma.
Intre noi fie vorba: e chiar asa groaznica??
mamica de rockerash
andrath spune:
Nu e ca soacra-mea din nici un punct de vedere....
In fine, naiba stie,ca nu sunt in stare sa fiu obiectiva, dar tare mi-as dori sa trec peste asta fiindca imi dau seama ca lui barbati-miu ii e greu si nu vreau sa-l inveninez si mai tare. In plus mi-as face si mie viata mai usoara daca as avea o relatie normala cu femeia aceea.
Stefan
moniboni spune:
Pai tocmai, gandeste-te ca cel mai greu ii e sotului tau. El si-a pierdut mama si acum o vede "inlocuita".
mamica de rockerash
cosmi1975 spune:
CAND AM CITIT POSTAREA TA AM CREZUT CA AM SCRIS EU
deocamdata socrul meu nu a adus pe nimeni dar presimt ac va aduce ptr ca e normal , siguartatea te omoara iar distanta intre noi e foarte mare...si eu imi pun in cap sa pot s a accept cat mai usor dar om vedea la momentul potrivit
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
szivarvany spune:
Eu am trecut printr-o situatie si mai mijto ... Am aflat despre tatal meu ca are o iubita (Mama a murit). In prima faza m-am enervat, imi venea sa-l strang de gat. Dupa cateva momente de disperare, nervi, ura si cam tot ce poti simti in asemenea momente, mi-am dat seama ca si el e om, si el are drepturi egale cu restul, si el isi poate cauta fericirea. Povestea s-a terminat mai repede decat credeam, taica`moi a refuzat maritisul .
In ceea ce priveste ce soacre vom fi ... eu voi fi una groaznica, doar fi`mea este cea mai isteata si cea mai frumoasa, am toate drepturile sa fiu asa. Macar intr-o prima faza
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
ileanna spune:
Sotul tau ce zice despre ea?
Eu nu inteleg de ce ar trebui sa o tolerezi tu ... Doar daca sunt alte aspecte pe care nu ni le-ai spus. Pana la urma ce ai cu fericirea omului si de ce trebuie sa iti placa tie sau nu?
Cu atat mai mult cu cat iti este doar socru si tu spui ca il vezi rar.
Mai e ceva ce nu ne-ai spus? Tineai foarte foarte mult la soacra? Esti implicata, sentimental vorbind???
Asa cum suna pana acum mie mi se pare pur egoism. Imi cer scuze daca m-am hazardat cu afirmatii aiurea ....
Never say NEVER.
andrath spune:
Mi-e greu pe de o parte fiindca, efectiv nu pot sa o suport si pe de alta parte, imi dau seama ca nu are nici o vina si ca ma port copilareste.
Ce naiba fac?
Stefan
andrath spune:
quote:
Originally posted by ileanna
Mai e ceva ce nu ne-ai spus? Tineai foarte foarte mult la soacra? Esti implicata, sentimental vorbind???
Never say NEVER.
Ce naiba inseamna " implicata sentimental"? Sunt indragostita de socru-meu?
Am explicat doar, in prima postare ca mi-am iubit foarte mult soacra.
Si e la mintea cocosului de ce trebuie sa o tolerez: fiindca sta in casa socrului meu si e normal sa avem o relatie civilizata.
Stefan
cristiama spune:
De ce crezi ca tb sa ne placa toti oamenii?
Mie nu-mi place tanti care-i vine sotului la masaj, ca sa nu mai vorbim de cele 2 soacre ale mele care-mi plac f putin!
Si ce fac?
Pai o raresc cu ele. Cu mama sotului nu pot sa o raresc asa cum as vrea, dar cu celalta soacra o data pe an!
Si ma vad cu persoane care imi plac!!!!
Nu vad de ce ar trebui sa faci un efort, mai ales ca sta departe, va vedeti rar, poti face sa fie si mai rar!!!
ileanna spune:
quote:
Originally posted by andrathquote:
Originally posted by ileanna
Never say NEVER.
Ce naiba inseamna " implicata sentimental"? Sunt indragostita de socru-meu?
Am explicat doar, in prima postare ca mi-am iubit foarte mult soacra.
Si e la mintea cocosului de ce trebuie sa o tolerez: fiindca sta in casa socrului meu si e normal sa avem o relatie civilizata.
Hua dar ce sari in sus, fraaateeee.
Mea culpa, nu vazusem ca ai precizat cat de mult o iubeai pe soacra ta. La asta ma refeream de fapt, o sa incerc sa am grija ce vorbesc.
Faptul ca tu, sotul tau si socrul tau o iubeati pe femeia care a murit este una la mana.
Faptul ca socrul tau sta cu alta femeie acum este a doua la mana.
Nu trebuie sa aiba legatura intre ele si resentimentele de aici apar, pentru ca tu faci non stop conexiune. Daca femeia aia sta acum cu socrul tau, nu sta in locul soacrei tale ci sta pur si simplu. Si asta nu inseamna ca soacra ta nu a fost pretuita la adevarat valoare. Gandeste-te ca este si ea un om, ca si pe ea o iubeste cineva ca pe o mama. Un om singur care a incercat si ea sa traiasca mai departe. Nu are pretentia sa fie soacra ta.
De ce nu te gandesti la bietul socru si sa te bucuri pentru el? Faptul ca nu o suporti fara ca ea sa-ti dea motive denota faptul ca te gandesti doar la ce iti convine tie. LUI trebuie sa ii fie bine. Pentru ca este in viata.
Sa-ti moara partenerul de viata dupa zeci de ani de convietuire este ceva ingrozitor. Zeci de ani in care ajungi pur si simplu la un eu comun si te trezesti dintr-o data o jumatate de om asteptand doar sa mori si atat.
Eu am un unchi de 75 de ani caruia i-a murit sotia si am fost cutremurata de situatia lui. Nu mai vrea sa traiasca, asteapta sa moara si nu vrea sa stea singur in casa. As fi fericita sa gaseasca pe cineva. Daca ar gasi ... probabil ca primul sentiment ar fi asemanator cu ce simti tu. Cred ca ne sperie ideea ca intr-o zi ne ducem dincolo si lumea isi continua bine merci cursul. Poate ca asa trebuie sa fie si este sanatos. Nu cred ca dragostea si pretuirea se masoara in timpul in care jelim si ne dam cu capul de pereti.
Never say NEVER.