divort de cetatean turc..ce acte,cum,unde??

divort de cetatean turc..ce acte,cum,unde?? | Autor: sandra20

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca am postat unde trebuia (daca nu,rog un moderator sa mute subiectul)..
Am o prietena casatorita cu cetatean turc (de 3 ani)si au si un copil...locuiesc impreuna in turcia...casatoria a fost facuta acolo,copilul a fost nascut acolo...ea nu a mai venit in romania de atunci...acum vrea sa divorteze dar nu stie ce acte ii trebuiesc sau ce sa faca pentru a putea pastra copilul...din cate am inteles nu prea are cum sa ajunga la ambasada sa se intereseze...

va rog sa ma ajutati sa o ajut...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Nu stiu din pacate sa iti raspund, cred ca cel mai la indemana pentru tine ar fi sa postezi pe undeva unde sunt avocati...ei ti-ar da un raspuns profesional...dar am intrat pentru a -mi exprima ingrijorarea, au fost multe cazuri , cand s-a terminat urat....sa aiba mare mare grija prietena ta, sper din suflet sa nu fie violent sotul ei...o romanaca a fost ucisa pe motivul asta ca voia sa divorteze...Doamne fereste de asa ceva...daca e gelos tipul si violent, aveti mare grija, fiti discrete...
cu el a vorbit? banuiesc ca nu stie de intentia ei! ii doresc numai bine! sa ne tii la curent!

Pupici!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

iti multumesc ptr raspuns ...(off topic : eu am fost in renovari si nu am mai reusit sa intru pe net de atunci)

el nu este violent de fel...doar ca nu se mai intelegeau din cauza parintilor lui care locuiesc un etaj mai sus...ei isi doresc ca ea sa fie ca si ei...desi a schimbat multe la stilul ei de viata,de cand e acolo,ei tot vor mai mult..
se pare ca situatia devine mai roz...a reusit sa vina in tara acum cateva zile impreuna cu sotul si fetita ei ...atunci am reusit sa vorbesc si eu cu ea mai bine si sa o conving sa poarte o discutie cu toata familia,sa nu se gandeasca la divort din cauza parintilor...
pana la urma situatia se va rezolva,iar daca se ajunge la divort nu cred ca ii vor face rau fizic..doar psihic (sa ii ia copilul)

multumesc mult ptr raspuns ..
pupici

Mergi la inceput