gradinita 274 (langa centrul medical Doris)

gradinita 274 (langa centrul medical Doris) | Autor: dhermina74

Link direct la acest mesaj

Buna.Spuneti-mi va rog ,daca sunt mamici care au copii la aceasta gradinita,care sunt conditiile,care este programul in cursul saptamanii si in special ziua de vineri.Astept orice detaliu legat de aceasta gradinita.Daca puteti sa-mi dati detalii si despre gradinite cu program lung (19-20) din Dr Taberei sau Militari v-s fi tare recunoscatoare.O zi buna si sanatate la copii.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silviaelena spune:

quote:
Initial creeata de dhermina74

Buna.Spuneti-mi va rog ,daca sunt mamici care au copii la aceasta gradinita,care sunt conditiile,care este programul in cursul saptamanii si in special ziua de vineri.Astept orice detaliu legat de aceasta gradinita.Daca puteti sa-mi dati detalii si despre gradinite cu program lung (19-20) din Dr Taberei sau Militari v-s fi tare recunoscatoare.O zi buna si sanatate la copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silviaelena spune:

Eu nu am copilul aici, dar am cunostinte care sunt aici si pot sa spun ca informatiile sunt contradictorii.
Unii spun ca e ff bine (vezi si pe lista de discutii,cunosc si cazuri concrete), dar altii dimpotriva (ca e rau, ca vin copiii cu capetele sparte acasa, ca nu le serveste masa igienic, etc).
Asta e gradinita cu program prelungit sau saptamanal.
Nu stiu ce sa zic, daca poti sa il iei la 19-20!!
Cred ca ori la 5, ori la sf. de saptamana!

Mergi la inceput