Buna.Spuneti-mi va rog ,daca sunt mamici care au copii la aceasta gradinita,care sunt conditiile,care este programul in cursul saptamanii si in special ziua de vineri.Astept orice detaliu legat de aceasta gradinita.Daca puteti sa-mi dati detalii si despre gradinite cu program lung (19-20) din Dr Taberei sau Militari v-s fi tare recunoscatoare.O zi buna si sanatate la copii.
quote:
Initial creeata de dhermina74
Buna.Spuneti-mi va rog ,daca sunt mamici care au copii la aceasta gradinita,care sunt conditiile,care este programul in cursul saptamanii si in special ziua de vineri.Astept orice detaliu legat de aceasta gradinita.Daca puteti sa-mi dati detalii si despre gradinite cu program lung (19-20) din Dr Taberei sau Militari v-s fi tare recunoscatoare.O zi buna si sanatate la copii.
Eu nu am copilul aici, dar am cunostinte care sunt aici si pot sa spun ca informatiile sunt contradictorii.
Unii spun ca e ff bine (vezi si pe lista de discutii,cunosc si cazuri concrete), dar altii dimpotriva (ca e rau, ca vin copiii cu capetele sparte acasa, ca nu le serveste masa igienic, etc).
Asta e gradinita cu program prelungit sau saptamanal.
Nu stiu ce sa zic, daca poti sa il iei la 19-20!!
Cred ca ori la 5, ori la sf. de saptamana!