Aradence minunate(75)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Miha cum e Alex cu barbia acum?Zici ca a lasat balta in urma lui?Nashpa....

Carmen io parca am mai felicitat-o pe Mel ca a scapat de scutec.........daca-mi aduc bine aminte....
Anyway ai deja fetita mare....numa buna de maritat.Vladut ce zice?

Am vorbit cu Alinush la telefon si a zis ca va pupa pe toate!In week-end pleaca la tara si daca nu le rezolva astia netul pana atunci, probabil va mai da semne de viata abia sapt viitoare......

Na fug sa-mi mai termin din treburi ca numai ce am venit de afara de vreo jumate de ora...

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cristina , drum bun sa aveti si sa va simtit bine!o sa ne fie dor de Mara!
Carmen si eu ti-am felicitat-o pe Mela de cateva ori.
Si eu vreau baby eistein.
Am si eu fetita mare! Azidimnieata cand -sa trezit s-a ridicat in picioruse si m-a strigat" MAMA". De ieri spune mama, in sfarsit, ca ma apuca disperarea. incerca sa imite mai mlte cuvinte, dat mama nu.... in schimb "tata" la greu. Va dati seama ca m-a trezit cu "mama". Sunt in.
Alina, nasol ca nu ai net. cred ca te mananca degetele
Flaviaaa... daca mai stai mult fara prunc ti-i ducem noi pe-ai nostri sanu te plictisesti. Cum e sa nu te m,ai trezesti noaptea? cred ca o sa aflu si eu peste an
Si Tudor e la bunici de 2 zile, s-a oferit soacra-mea la il tina, dar nu mai pot de dorul lui. Nu-mi place fara el. Imi lipsesc conversatiile noaste. Ador perioada asta. Ieri l-a pierdut pe Gufy, jucaria lui preferata, cu care umbla peste tot de un an jumate. a fost tare necajit , dar i-a mai trecut cand a vazut ce afectata a fost bunica ia zis" Gufy a fost preferatul meu, dar nu mai fi suparata" . Se suparase pe bunicul ca erau impreuna cand s-a intmplat , l-a uitat la terasa de la selgros si pana s-a intors inapoi dupa el , a disparut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Na asa da !

Miha multumim le-ai scos si pe fete.Tot cu Aloe o doftoricesc si eu pe Mel Zici ca-i bine barba lui Alex? Fa-ne o poza cu jucaria s-o vedem si noi.Astept pana diseara

roger...roger...Gabi to earth ! ma bucur pt tine si pt Ioana.Mi-aduc aminte si eu ce mare minune mi s-a parut cand a spus Mel ma-ma cu intonatia de mama(sper cea pricepi ce vrau sa spun).

No acum cand Ioana o sa ne mai povesteasca de Alesio care e baiat mare si nu mai uda patul ,o sa stau linistita.

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Gabi felicitari!Eu se pare ca mai am ceva de asteptat pana zice si Nicolas mama......pe tata-sau il striga non-stop.....pe mine pauza....

Carmen acum nu mai zic nimic de Alesio.

Fetelor am postat povestea nasterii lui Nicolas daca va intereseaza, la Nasterea unei stele(sau cum ii zice)

Eu
Chestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ioana ti-am citit povestea.Si mie-mi place mai mult Nicolas Mihai
Miha esti pe drumul catre Timisoara?

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Carmen sincera sa fiu eu preferam Marco Mihai.........da' acum e bine si-asa!

Eu
Chestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ceau!
sa sti ca trebuia sa vin cu Cristina, dar , cum ea a trebuit sa se ocupe de bagaje, m-am gandit eu sa nu mergem singure in parc (adica doar eu cu Maia) ca o sa ne plictisim, si ne-am tinut si noi dupa Cipri. Noi am iesit din casa pe la 14 si am mai ajuns seara, asa ca nu m-am gandit ca o sa vina cineva pe mal.
Data viitoare va intreb dimineatza , ca sa am timp sa citesc daca venitzi sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Flavia, pe tine propun sa te declaram "Imparateasa Aiuritzilor".Sa vedem daca reuseste cineva sa te detroneze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Felicitari Melania!
Bravo Ioana!
Felicitari Alesio!
Azi am trecut pe la Alina.a pe acasa... Se pare ca miine vin acasa fetele. Alina si Elisa sunt bine si daca nu intervine ceva, miine sunt acasa...

Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Na o am. Cu peripetii, vin mai tarziu sa va povestesc.
Aici o puteti vedea http://www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=30&state=toyTypeId=2@elementId=0@ageId=4

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput