Aradence minunate(75)
Raspunsuri - Pagina 7

adablackcat spune:
am intrat sa-mi fac un cd cu muzica, sa mai ascul si altceva in birou ca m-am saturat de ce am.
de doua ore facturez...si mai am, dar fac dimineata. Nu stiu daca sa ma bucur ca se vinde marfa...sau sa ma enervez ca am asa mult de lucru. Sunt si zile mai bune.
A fost tare fain pe mal. Carmen, nu mi-ai adus desene? Ca n-am promis sa dau nik? ioi.
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Melania 14 spune:
Ada cu draga inima daca promiti ca le copiezi repede .Mel le ia in fiecare dimineata la apel si bineinteles ca-l vrea exact pe cel care-i lipseste.Acum vad ca a inceput si cu povestile de aceea am facut apel la CD-urile date fetelor.Stiu ca ai mult de lucru dar da-mi niste ex de ce DVD-uri ai deja.
Ioi am vazut tricicleta care mi-a placut mult in parc in catalogul Quelle si nici nu era chiar asa de mult 169 RON.Fetelor cu Blasi ce fac in curand 1 an,propuneti o cheta si luati-o ca e super. mami Carmen si
[b]Melania Ioana(14.01.2005)
[b]POZE
ASA DA-
ASA NU !

cristinacsa spune:
Ceau fetelor,
carmen CD-urile sunt la mine pe birou, dar nu stiu ind ajung in zona ta. Mai trimite-mi te rog nr tale de tel.
Flavia, si ale mele tot la bunica, nu mai vin pe-acasa ecit in vizita... nasoala faza cu aragazul , dar bine ca a fost numai atit. eu am cosmaruri cu calcatorul in priza...
Fain ca v-ati intilnit pe mal, si ale mele au fost, dar cred ca in parcul copiilor...
Miha, pupici lui Alex sa-i treaca...
cristina, drum miine...
Alina, nasol fara net...
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Somleac spune:
Flavia te declar gospodina anului!!!!! Tanam-tanam festivitate de premiere. Premiul consta intr-un furtun de hidrant conectat direct la Mures.
May, maine duc copii mari la mama pentru 3 zile. Premiera mondiala. Alt tana-nam. Na pe tema asta discut cu maica-mea de luni. Acu seara m-a sunat de 5 ori, de 3 cand n-am fost acasa si de 2 dupa ce-am ajuns. Sa punem la punct detaliile, cica. Mi-a spus cu lux de amanunte ce sa le pun in bagaj, cati chiloti, cate de toate.Nu mai suport. May chiar asa handi par eu? Cum naiba m-am descurcat cu pruncii astia pana acum ca nu m-a sunat nime sa-mi spuna sa le schimb chilotii si nici sa le dau sa manance? Am draci pe tema asta. si cu pregatirile. Parca primeste delegatia de extraterestri. Si dupa aia o sa ma sune sa-mi spuna cat a costat-o vacanta pruncilor mei la ea in curte. Ca deh eu nu stiu cat de scumpe is toate si nici cat mananca pruncii mei.Nu mai zic nimic ca ma ambalez si nu-i mai las.
Gabi eu stiam de programul ala, si special mi-am luat fulgi, dar nu erau din promotia asta, asa ca n-am primit cod de acces. O sa-mi cumpar altii.
Oare ce mai face Alina A? Cum or fi fetele?
Si eu vreau CD-uri cu desene. Si muzica aia pt bebici as dori-o.
Ada spor la facturat.
Eu mi-am terminat vinetele, ma duc sa le curat si in pat. Maine dimineata va invit la cafeluta si mic dejun cu salata de vinete.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006POZE

pufymic spune:
Miha,salata de vinete zici? Prezenta-s!!
....Cafeaua poti s-o imparti la alte fete
Flavia nasoala faza cu oala.... Bogdi!Mai sa stii ca ma tampeste Alesio cat ma intreaba de Bogdi!
Ma tot chestioneaza cu ce mai face Bogdi, cand ne mai intalnim cu Bogdi.....dar mai ales imi spune toata ziua sa vorbesc cu tine sa ni-l dai noua pe Bogdi si tu sa-ti faci alt bebic ca el e fratiorul lor
!
Cristina drum bun si distractie placuta !!!!!
Si eu ma tot gandesc la Alina.a....si la Elisa....abia astept sa vina acasa sa ne povesteasca despre bebelina si sa ne arate poze!
Noi mai trecem in catastif inca o noapte fara scutec si fara incindente!!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

Melania 14 spune:
Mdaaaa,se pare ca sistematic ocoliti felicitarile pt Mela vis-a-vis de scutec .No las' ca va tin eu minte
.
Miha calmeaza-te !Probabil ca,de fapt, maica-ta vrea o confirmare de la tine la ce s-a gandit ea cale trebuie pruncilor.Tocmai pt ca e o premiera.Deci singureeeeeeei!!!!! mami Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !

maria_rubi spune:
Neata! Ioooi, atata treaba am si bagaje de facut.....asa ca mi-am luat laptopul pe ca sa va pot scrie
Multam de urari, sa stiti ca nu merg la distractie si nici nu pot sta cu fundu-n sus in pat pt ca mama ii mai are si pe copiii lui frate-miu acolo, 2 la numar, unu de 8 ani si altul de 2 aproape. Asa ca mai merg si eu cu Mara....gradinita facem acolo . Oricum la cat de "des" ii vad eu pe ai mei, maxim de 2 ori pe an, ma bucur sa merg la ei in orice conditii. Anul asta sunt privilegiata, ii vad de 3 ori
.
Va pupam si sa ne revedem cu bine!
Maria si Mara

Somleac spune:
Mela felicitari pentru scutec. Si pentru ca nu mai ai scutec. Si pentru ca esti fetita mare. Si pentru ca refuzi cu indarjire sa faci pipi cand vrea mami si faci numai cand vrei tu. Si pentru ca nu uzi salteaua si asternuturile. Si pentru ca esti frumoasa ca o margica. Si din nou felicitari pentru scutec, si pentru ca l-ai avut si pentru ca nu-l mai ai si pentru toate cele de mai sus. Nu se aude dar strig tare FELICITARI MELA!!!!!
Carmen m-au sunat de la premaman. Au mingeeeeeeeeeeeee. Daca n-apuc azi sa ma duc dupa ea, maine zbor incolo. Dar dupa cum ma cunosc eu sigur ajung azi. Imi trebe jucaria aia, sunt in sevraj.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006POZE

Somleac spune:
Dupa patania de ieri, azi mi-am intocmit trusa de prim ajutor, mica mica sa incapa in orice posetuta. Mi-am luat first de la Aloe vera, au si flacon micut cu pulverizator, plasturi, granule cu arnica ( multumesc Alina33).Mai trebuie sa-mi iau un flacon cu betadina.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006POZE

Somleac spune:
A, si ceva gel pentru plagi tot de la Aloe, au la pliculet.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006POZE