Aradence minunate(75)
Raspunsuri - Pagina 6

Somleac spune:
Deci unde ne intalnim? Care-i topoganu de langa arteziana?
Ada eu nu prea am CD. La mine-s puse pe hard.
Gabi hai cu Taxi.
Sa vad daca nu vine si AlinaM. Ea nu are net.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006POZE

Melania 14 spune:
Miha parcul de la intrarea pe strand de la Micalaca. mami Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !

gabitzica spune:
Noi nu venim. Ioana inca doarme iar Tudor e la bunici.
Am facut clatite... asa ca sa va fac pofta.

flavia ramona spune:
Salut,
Nu prea am chef de scris, dar am zis sa semnez condica.
Carmen, cu bb2 mai asteptam, din diverse motive, dar de vrut il vrem.
Ma gandesc la Ildi ce fain se balaceste ea.
Eu sunt inca fara copil pt ca a inceput Lisa sa planga dupa Bogdi si nu l-am putut aduce nicicum in seara asta, dar maine il duc, i-am spus de azi ca maine nu il mai las chiar daca plange.
Pt ca am multe pe cap azi am plecat de acasa si am uitat o oala cu mancare pe foc si cand s-a dus apa va dati seama ce a fost. M-au sunat vecinii ca iese fum pe geam la bucatarie. Atunci mi-am adus aminte ......... Ca norocul ca usa mea de la bucatarie izoleaza perfect si nu se simte nimic in casa, dar in bucatarie cred ca va iesi mirosul abia in cateva zile
.

maria_rubi spune:
Flavia, bine ca nu s-a intamplat mai rau... Noi maine plecam la ai mei la Slatina si stam 3 saptamani, asa ca, in cazul in care iti trebuie servetelele, iti trimit nr. lui Adi pe PM. Nu a reusit sa mai schimbe, dar a zis ca mai incearca.
Fetelor, ne auzim si ne vedem peste 3 saptamani. de
Mara
POZE

flavia ramona spune:
Cristina, drum bun sa aveti si distractie placuta. Cu servetelele zii la Adi sa nu se mai streseze, le folosesc asa cum is. Zii sa stea linistit.

Melania 14 spune:
Noi am fost in parc si ne-am intalnit cu Alina33 si Dragos,cu Ada si copilasii si Miha cu Matia si restul trupei de biciclisti .
Flavia si eu am patit odata asa.Groaznic.Am inlemnit cand mi-am dat seama ca mirosul de ars de pe casa scari vine de la mine din apartament .Bine ca nu a fost mai grav.
Cristina drum bun ! mami Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !

Somleac spune:
Bey Nico pai asa ne-o fost vorba? Hai la noi ca nu suntem pe mal?
Deci fost pe mal, nu gasit Nico, gasit Alina33, Ada, Carmen si la urma de tot si putin de tot Diana. Alex picat rau cu bicicleta si facut o crapatura zdravana in barbie, chiar a lasat urma pe asfalt, cum coborati din colt de la Maranata catre Mures se va vedea o pata mare bordo la culoare. Na ala e bulionu lu fiimiu. In rest fetele cum le stiti simpatice, copii s-au imprietenit si ei pe cand sa plecam......Gabi sac, da nu mi-i pofta. Eu am fiert porumb , na. Si acu de-al naibii coc vinete.
Maria Rubi drum bun, distractie dar mai ales odihna. Profita cat poti lasa-i sa te cocoloseasca si mai ales nu fa nimic.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006POZE

alinamoro spune:
Eu nu am net, ma chinui sa citesc de pe telefonul lui Calin.
Am sunat la rds si vor veni sa vada care-i problema, probabil nici maine nu voi avea.
Va pupez!