Aradence minunate(75)
Raspunsuri - Pagina 30

pufymic spune:
100??Wow! Da' cand ai avut timp sa faci atatea??
Eu nu m-am suparat ca mi se vede mai mult partea dorsala.....cred ca instinctiv am intors-o ca sa nu se vada burtoiul!
Na vezi ca acum a pus Clau poze cu rochita!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

Claudelu spune:
quote:
Originally posted by adablackcat
Io m-am suparat ca nu ne arata Clau nik, nici freza, nici culoare, nici rochie.
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
ioi Ada mama, ia vezi ca am pus poze cu rochia si culoarea...rochiei

Ioana, pai poza aia e de acum o luna si ceva...burta e la locul ei, dar am avut grija sa-mi iau niste chilotei care sa o mascheze cat de cat

Nenea ala care se lipeste de mine e iubitul uneia dintre prietenele mele, cea care sta in dreapta mea sus...cea in verde e viitoare sotie a nasului nostru. Cele doua care-s in poza (mai plinute) sunt prietenele mele de suflet.

pufymic spune:
Deci nenea nu prezenta nici un pericol, noa bine!
Ve4deti ca am deschis subiect nou AICI.....cand va plictisiti de asta....
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

adablackcat spune:
Clau, e foarte faina rochia, super decolteu! Cand e facuta? Ca esti destul de slabanoaga acolo!
Ioana, io ma gandeam sa nu se supere careva ca nu i se vede dosul... hihi. Si io am burta incontrolabila, adica nu ma pot scapa de ea.
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

claudia1900 spune:
va salut fetelor!eu sunt claudia,sunt noua printre voi,insa ma bucur ca in sfarsit am reusit sa intru pe forum,cei drept dupa foarte multe incercari.sper ca ne mai auzim,pana atunci pupici la toata lumea.

alinamoro spune:
Claudia, subiectul acesta e mai vechi, la 20 de pagini se inchide subiectul de obicei.
Acum ne gasesti aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104370&whichpage=5
Primele 10 mesaje sunt moderate si apar mai tarziu, deci scrie repede sa scapi de moderare.