Aradence minunate(75)
Raspunsuri - Pagina 19

pufymic spune:
Clau si de colegu' tau de delegatie nu zici nimk?
Ma bucur ca a fost in rest ok....
Lasa mey mustrarile de constiinta la altii si bucura-te de ce ti-ai luat!Sa le porti sanatoasa!
Noapte somnoroasa tuturor!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

adablackcat spune:
Oare cine a cumparat toate piscinele de la metro si selgros? Acum am ajuns acasa cu toata trupa. Am plecat foarte hotariti sa cumparam piscina, una nu prea mica, nici prea mare...Dar n-am gasit nik, decat ceva foarte mic, la metro.. Asa ca ne-am intors dezumflati rau. MA duc sa le fac dusulet si la nani cu ei. Ca de mancat au mancat!
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

gabitzica spune:
Flavia nu am mai reusit sa ies la plimbare ca abia la 7 mi-a plecat femeia de la curatenie. Am o bucatarie...numai cand a fost noua a mai sclipit asa. Am fost doar dupa Tudor la bunici.

Melania 14 spune:
quote:
Originally posted by gabitzica
Flavia nu am mai reusit sa ies la plimbare ca abia la 7 mi-a plecat femeia de la curatenie. Am o bucatarie...numai cand a fost noua a mai sclipit asa. Am fost doar dupa Tudor la bunici.
Ce-ti pasa draga !Draguta-nedraguta sper ca si voi ati fost la fel de sincere

Ada ai luat Iuliei masinuta?
Na sunt fericita ca am apucat sa vorbesc cu al meu sot azi.A venit de la Timi,noi am mers afara,intre timp a plecat la cineva la un calculator si s-a intors pe cand o culcam pe Mel.Nu stiu cat a retinut din ideile mele de renovare dar acu'doarme bustean.Oricum faptul ca maine merg la coafor la trezit nitel.

POZE

flavia ramona spune:
Gabi, nu-i nimic. Noi ne-am plimbat pana pe la 8 si ceva.
Ioana, ai demontat caruciorul . Mai stii sa-l faci inapoi sau ma chemi in ajutor
? Nu ti-am mai gasit chestie din-aia.
Ada cat de mare piscina cautati de nu gasiti?
Clau, meriti si tu tot ce ai cumparat ce mama focului ai remuscari acu'?
Bogdi e mai bine, azi a facut de 5 ori kk doar. In schimb e tare iritat la funduletz. Tot e rosu, chiar daca eu ziua l-am schimbat de cate ori a facut, dar noaptea probabil nu l-am auzit chiar cand a facut si acum mi-e mila de al, abia ma lasa sa-l spal si sa-l fac cu crema.
Miha, pai e harnic rau Matia . Te rog sa-mi spui daca au primit talpi nr 17-18 cand mergi tu.

flavia ramona spune:
Pentru ca nu i-am facut de mult poze azi am recuperat asa ca daca doriti priviti aici o gaza mica.

gabitzica spune:
Flavia, am vazut pozele , ce fain e Bogdanelu.
Clau, m-ai facut curioasa cu papucii tai. Te cred si eu ca ai avut mustrari si eu as fi avut... Clau ce a zis? las ca au mi-am cumparat 3 perechi de pantaloni odata, acum vreo 2 saptamani.

pufymic spune:
Neata!ALEX!!!!!
Anca sa-ti traiasca flacaul si sa fie sanatos!Deja ai copilas mare!
Gabi sunt fff indiscreta daca te intreb cat te-a costat prestatia femeii de la curatenie si ce-a facut mai exact?Poti sa-mi trimiti si PM daca vrei cu detalii
!
Iesiti azi la plimbare?
Flavia ce mortal e Bogdi cum se joaca cu dusul!
Da, am demontat si spalat caruciorul....si am si reusit sa-l montez la loc.....asa ca azi avem carucior nou
!
Carmen la coafor zici?Si ce-ti faci la par?
(azi tot tre' sa stiu).
Clau ziceai ca te-ai vopsit roscata....pai poze nu ne pui??????
Fetelor intrebare: cand o mai punem de-o intalnire???????????????
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

flavia ramona spune:
ALEX
Sa cresti mare si voinic. Sa le aduci parintilor tai numai bucurii.
Asa imi place si mie cum se joaca cu dusul de imi vine sa-l manc. tot vrea sa prinda apa . La inceput i-a fost frica de dus, dar l-am invatat eu sa nu-i fie.
Ioana, Gabi, iesiti la plimbare? Noi ne pregatim sa mancam si apoi iesim tot pe aici prin zona.
Clau, poze poze cu tine asa vopsita.
Carmen, schimbari majore la coafor sau doar asa de "intretinere" ?

cristinacsa spune:
Buna fetelor,
La multi ani Alex!
Anca, sa va traiasca feciorul si sa va aduca numai bucurii!
Am vazut poze cu copilasi frumosi. Ildi, cum a fost apa la mare?
Flavia, e total Bogdi. Sper sa scapati de cacaceala...
Apropo de toale, noi mergem vineri la Lugoj, are Mihai intilnirea de 20 de ani de la terminarea liceului, acu caut si eu printre toale sa vad cu ce sa ma imbrac...
Carmen, sper ca zilele astea sa ajung prin zona ta...
Clau, lasa mustrarile...
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/