Aradence minunate(75)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Salutari,

Faine pozele de la balaceala. Si eu vreauuuuuuuuuuu.

Ildi, pe ale tale le-am vazut partial ca nu pot de asta mic.

Noi suntem asa si asa. Adica ieri dupa-masa a inceput sa faca febra din nou, i-a scazut cu Nurofen, iar azi noapte la 5 iar a facut. Kk a facut ieri peste zi de 7 ori si azi noapte de 3 ori. Aseara i-am dat orez cereale ca altceva nu mananca si a mancat binisor. Parca a inceput kk sa nu mai fie asa apa, dar acum il ustura fundicul de cate ori il spal si-i schimb scutecul. Plange ceva vreme dupa ce il schimb.

Iesim cam in 45 de minute la plimbare, se mai anunta cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Gabi, n-am taiat poza chiar de loc, asa m-a incadrat Carmen!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ceau fetele!
Gabitzica, eu am vazut LOST. E foarte fain.
Ma duc sa mai citesc din urma ca Cipri meu toata seara-i la calculator si nu mai apuc.
Avem catei de mops!Sunt ca sobolanii ca au doar 2 zile.

Mergi la inceput

Miha, sa aduci mingea la urmatoarea intalnie sa ne jucam si noi mamicile cu ea!

Mergi la inceput

brown]Felicitari Matia pt mama[/brown]

Mergi la inceput

Alinush ma bucur ca ai net.Dupa astia de la RDS am asteptat si eu vreo sapt o data sa vina sa rezolve problema ca nu mergea netul. Si i-am sunat in fiecare zi de cel putin 2 ori. Nu sunt deloc seriosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

poze cu rochia. Nu se vede prea bine, dar alte poze mai clare nu am. Rochia are o gaura deasupra soldului stang si e pe elastic , deci incretita in jurul ei. Sper ca ati inteles ce am vrut sa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Nu merge bine pe zapp, dar in zona noastra nu exista abonament la altceva, decat dial up pe romtelecom. Am inteles ca si zapp e tot dial up. Bine ca e si asa...

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Gabi, nu se vede prea bine rochia, dar arata bine. Cred ca rochie neagra cu accesorii rosii (geanta, pantofi etc) chiar fara bijuterii, doar cu ceva cercei, arata super cool.

Carmen, si lui Teo i-am luat camasa mov deschis si cravata cu ceva roz deschis si mov inchis, lucioasa, atunci cu nunta. A aratat super ok. Desi el n-a fost incantat in prima faza...

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Gabi nu se vede bine rochia.Dar daca are elastic pe picior si e asa in colturi io zic ca poti profita de ocazie si sa-ti iei altceva .Sunt sincera nu? De asta ziceam si de rochia mea ,din ce am vazut eu pe la banchete se poarta rochiile gen Marylyn Monroe sau cele stil chimono sau usor cambrate si pana dedesubt de genunchi. Oricum spuneai ca vrei sa-ti iei alte sandale ,poate-ti gasesti si rochie.Ioi nu da cu .Parerea mea.Sigur iti gasesti in Timisoara la Mall sau la Real(pe la buticuri)la reducere.Cat despre rosu,mi-am tot luat saboti si sandale de vara si pantofi josi rosi pe vreamea cand mergeam la servici.M-am saturat de el .
Ada, Ovi are deja camasa lila de la botezul Melaniei si nu a comentat prea mult.Oricum eu am un piticel cu verde si mov in combinatie.Mel are si ea o rochita mov draguta si ar fi fain sa fim toti 3 la fel.

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput