Aradence minunate(75)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ciau, in sfarsit apuc si eu sa scriu. Noi am fost plecati la Minis, de vineri dupa masa, luata cu heirupu de sot de pe coclauri. Am fost fara cupii mari, a fost si bine si rau. Nu-mi venea sa cred ca am de spalat numai 2 farfurii, ca am putut sa stau relaxata la cafea fara sa trebuiasca sa pun micul dejun. Dar mi-au si lipsit. Faceam ce faceam pe acolo si tot de ei aduceam vorba. Seara la foc am stat cu sotu in povesti, si culmea am mai avut ce povesti. N-am mai stat asa noi doi de foarte ,foarte multa vreme.

Nu mai pot sa scriu Matia e pericol public.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Nu stiu cum ati vazut poza Melaniei dar nu se vede....

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Wow, Carmen, super tzatze!!! Rochia imi place tare tare mult! Si sunt total de acord cu Gabi!!! Imi place si mie rosul vara asta. Eu am avut o cearta chiar urata cu Teo pentru ceva pantofi ce vroia el sa-mi cumpar, si mie imi trebuiau slapi de strada, ceva de piele, orice. El nu si nu, ca tre sa-mi iau niste pantofi frumosi! Nasol rau de tot! Nici eu nu-i cer parerea cand imi cumpar ceva. E mult mai bine pentru mine.

Am o veste tare buna: am net nelimitat. In sfarsit am scapat de dial up. M-am abonat la zapp si e super ok. 16 usd/luna. Asa ca...nu mai scapati de mine.

Flavia, sunt scurta in mesaje ca nu am TIMP! VReau macar o zi de 72 ore sa ajung la zi cu toate. Am gasit ceva facturoi , un tip de 23 ani, de la 4 case distanta. E super dragut si destept. Student la TCM la vlaicu. Sper sa invete repede si sa se descurce. M-am descurcat excelent, nu, fetele???

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Maaama, Carmen, tzatze ca tzatze dar ce slaba erai!

Ada, 23 de ani, tinerel si descurcaret... Sotul tau e de acord?

Ildi, faine pozele, din cate am vazut lui David ii era cam frica de apa... Iar tu... slaba, slaba!

Ce bine ca au venit Alina si Elisa acasa! Si ca suge micuta!

La strand ne-am intalnit cu Gabi si cu Ioana si Tudor. A fost fain si ne-am simtit bine, mai ales eu ptr ca Timi a fost cuminte. Am pus poze inclusiv de ieri http://family.webshots.com/album/559618399IgAgMP si http://family.webshots.com/album/559618578yclQPo?start=12

Ma doare capul de nu stiu pe ce lume sunt... Scuzati incoerenta...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Slaba activitate...

Ioana, uitasem, serialele le descarc de pe net, cu azureus, cam 2-3 zile o serie daca are fiecare episod 175 mega si dublu daca sunt comprimate mai putin (350 mb pe episod).

Flavia, multa sanatate lui Bogdanel!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Asa ziceam si eu ,unde-s bufnitele?
Ada te asteptam la apel mai des la apel.Referitor la pantofi Ovi ma intreaba daca i-am cumparat pe cei mai urati din magazin?El e adeptul pantofului clasic:toc inalt si cui si cu varful in limitele normalului de ascutit.

Na ma duc la culcare pt ca de maine intentionez sa-mi trezesc copila la 8 ca sa poata sa adorma la 14 si seara la maxim 22.30 sa sforaie.Asa nu se mai poate !

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ildi, sunt tare fain pozele, ce pofta de mare mi-ai facut! Cred ca David s-a simtit f bine dupa cum se vede din poze.
La ce hotel ati stat? Ati fost singuri? Pana la ce ora ati stat cu David pe plaja dimineata?

Veronica, cat faceti cu masina pana in Croatia?

Flavia, Ioana, ce fac kk-ciosii, sunt mai bine?

Carmen, pana in toamna nu mai fac comanda la hainute ca am f multe de vara, nu mai incap in dulapuri. Probabil prin septembrie voi face comanda pentru hainute de toamna.
Erai dotata bine...mai vrei sa fii asa?

Clau, ai venit din delegatie sau ai ramas acolo?

Ada, merge bine netul cu zapp? Calin s-a mai conectat cu laptop-ul si nu merge prea bine.
Bine ca ti-ai gasit "facturoi" student, destept, dragut, tanar...

Merg sa vad pozele Dianei si revin...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Vazut pozele, pe Timeea si Ioana tare dragute, Mela curajoasa, mamici slabanoage...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Alina cu atatea tzatze-n vant in jurul meu ma apuca nostalgia.Chiar si Mel le da papusilor sa suga,cand nu suge ea de la mine .Oricum am gasit pozele intamplator pe CD,sunt de la botezul nasilor Melaniei.Mi-aduc aminte ca pe vremea aia mulgeam din sanuldrept 250ml de lapte .
Oare ce mai face Flavia cu Bogdanel?
Alina si Elisa ?
Gabi cand incep reducerile la papuci?in august?

Deci v-a placut de curajoasa mea? si mie si mai ales de taica-su care s-a ocupat numai el de ea,eu am facut plaja

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Carmen, sunt si acum tot felul de promotii, dar reducerile subsantiale sunt in august. Si eu am o nunta in 4 august si nu prea stiu cum sa ma imbrac. Am o rochie de la Ellis de 2 ani si sandale tot de atunci. Nunta se tine la Coandi hotel. Stati sa caut o poza sa va dati si voi cu parerea.
Diana, de ce ai taiat poza in care esti cu Timeea in brate? te-am prins, pentru ca am vazut cand vi s-a facut poza, era sa va intru in cadru. Nu vrei sa arati nici o bucatica din tine...

Mergi la inceput