Aradence minunate(75)
Raspunsuri - Pagina 14

Melania 14 spune:
Flavia probabil ca si Bogdi a luat ceva viroza intestinala.Eu as mai aduga si Biotics la ce ti-a spus Ioana.Mai vezi tu ce zice si Drutau maine.
lui Bogdi si macar febra sa nu mai faca . Va doresc sa aveti o noapte linistita amandoi.
Mersi pt comentariu
Gabi ne-am dus de manacre .Pantofii sunt de acum 5 ani si sunt din aceia cu botul foarte ascutit.Ma gandeam la ceva cu botul rotunjit sau paote ceva mai clasic?Deci iti place rochia ?Fiti sincere cu mine .
mami Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !

flavia ramona spune:
Carmen, scuze, oboseala bat-o vina . Imi place rochia. Si cred ca merge la o nunta.
Alina si Elisa sunt acasa, sunt bine amandoua, dar Alina e foarte obosita. Va mai scriu maine ce mi-a zis ca acum plec la somn pana nu-l trezesc pe pitic cu tastele. Stiam eu ca am uitat sa va spun ceva.

alinamoro spune:
Flavia, imi pare rau de Bogdi, o fi viroza intestinala, sunt multi copilasi bolnavi. Pupici si sa-i treaca repede.
Ioana, bine ca iti merge calculatorul, rapid l-a reparat.
Am patit si noi anul trecut ca am pierdut toate datele din calculator, din pacate nu s-a mai putut face nimic...
Adelina e o pupacioasa, dar vad ca la baieti face "urat".
Carmen, mie imi place rochia si iti sta bine cu ea...pantofi din astia gasesti si acum in magazine, deci nu sunt demodati.
Eu am o nunta in 22 iulie si trebuie sa-mi cumpar o rochie ca n-am nimic bun de mine din ce am in dulap, ma apuca groaza sa merg prin oras sa caut, sa probez, sa nu gasesc....

Melania 14 spune:
No bine daca ziceti voi.La cate nunti mergem noi ....asta e cu persoane importante si vreau sa fim la inaltime.Mai tre' si lui Ovi sa-i iau costum, ca nu-l are decat pe cel cu care sa- insurat ,si un sacou de pe vreamea lui Pazvanti,asa ca avem cheltuieli destule.Mel e mireasa mica si uite asa....
Astept si eu vesti de la Alina si Elisa.
Flavia cum sunteti? mami Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !

flavia ramona spune:
Buna dimineata,
Ne-am trezit si noi de ceva vreme. A mai avut 38,2 febra la axila pe la 4 dimineata, dar acum nu mai are. In schimb a avut 4 scaune azi noapte si deja inca unul de cum s-a trezit.
Am vorbit cu pediatra si mi-a zis sa alternez Hidrasecul cu Smecta, sa-i dau si Biotics ( Carmen) si ceva fiola de Colimicina pe care sa o pun in 5 ml ser fiziologic si sa-i dau azi 2 ml si maine iar 2 ml. Mai trebuie sa o tin la curent cu nr scaunelor. De asemenea ar trebui sa-i recoltez probe pt analize, dar nu stiu cum sa fac asta pt ca face ca apa si nu vad cum sa-i iau fara sa contaminez proba. Ce ziceti?
Ioana, am vazut ca m-ai sunat, dar dormeam atunci.
Carmen, da la mela nu ii este frica sa sara in apa fara colac?

flavia ramona spune:
Iar am uitat:
Asadar, fetele sunt acasa de vineri si sunt bine amandoua. Alina zicea doar ca e foarte obosita pentru ca a fost grea nasterea, chiar daca a fost cu cezariana. Micuta Elisa e bine, i-au facut aia o suta si o mie de teste, zicea sotul Alinei in gluma ca pana si in fund au cautat-o. Ii pare bine ca a nascut acolo ca altfel ..... Ii stie si pe neonatolog, pediatru, etc. si va mai merge acolo cu Elisa la evaluari, care se fac altfel ca si la noi.
Are lapte foarte mult si trebuie sa se mulga chiar si dupa ce bebica a papat.
Mi-a spus sa va spun ca ii este dor de voi si va intra si ea, dar sa-si revina putin.
Ahhhhh si Elisa e leita TATA .
Telefonul ei e pe mut ca sa nu deranjeze cand doarme Elisa sau cand mai doarme si Alina.

alinamoro spune:
Flavia, mersi ca ne-ai scris despre Alina. Ma bucur ca sunt bine amandoua, as suna-o si eu, dar nu vreau sa o deranjez, poate intra ea zilele acestea si ne scrie. Ce fain ca are lapte! Abia astept sa vad poze cu Elisa.
A baut Bogdi Smecta? E cam inecacios, dar dizolva cate putin praf si ii dai mai des ca altfel isi poate face greata. Eu i-am dat 2 zile la Ade cand am fost la Praid ca a avut scaunul mai moale, i-a trecut repede doar cu Smecta si Furazolidon.Ii dizolvam putin si ii dadeam cu seringa ca altfel nu vroia. Si Furazolidonul e bun, e dezinfectant intestinal.

Hildegard spune:
Buna gagici,
Noi am fost plecati in week la parintii mei la Recas in Timis. Normal am sarbatorit pe Stefan care e si Petru, si tatal meu e la fel Petru...
Ne-am hotarat, vrem sa merge la mare in Croatia, 14 zile cu masina, din septembrie.
Si mie mi-a palce pentru astefan desene animate cu Locomotiva Thomas.....cine ma ajuta? La stefan ii place foarte mult!
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 7 luni)

ancapolgar spune:
Salutare! Da' ce ati mai scris, iara!
Carmen si noi am fost la nunta sambata, eu am un costumas care a mers f bine si m-am simtit ok, dar Ovi saracul si el cu pantalonii de mire, nu i-a probat acasa si cand am ajuns in Zadareni la cumnata-mea, da si el sa se imbrace si constata ca pantalonii pocnesc pe el, a fost tare chinuit la nunta, mai ales dupa ce a mai si mancat.Si eu zic ca e f ok rochia ta si pantofii la fel.
Ieri am fost si noi pe strand, unde Alex ne-a terorizat cu figurile, vroia doar sa umble si asta doar in directia aleasa de el. Nu poti sta cu el la o terasa ca face scandal de numa, e f nasol.
Flavia,la Bogdi sa se faca bine repede!
Anca , mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

pufymic spune:
Salutare!
Sunt in viteza ca si al meu bebic mic e marait si kk-cios.....azi-noapte a facut si el de 2 ori si s-a si iritat la fundulet.....acum i-am dat sa pape pilaf de orez
....sper sa fie ok...
Flavia am vrut doar sa te intreb de Bogdi, de aia te-am sunat.Sanatate multa si sa ii treaca repede!
Ma bucur ca sunt bine Alina si Elisa si abia astept sa ne scrie Alina mai detailat cum a fost si sa vedem si poze cu pitica!
Gabi din pacate nu s-a mai putut recupera nimic de pe hardulC....si frate-meu se stie....ca am mai patit o data asa si atunci a reusit sa ne recupereze o parte din chestii.....acum nu s-a mai putut.Poze am o gramada pe net dar sunt fff putine....avem cam 300 pe luna...si astea le-am pierdut
....noa asta e!
Ma duc ca urla.....
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
Chestii