Mamici de martie - aprilie 2008 ( 1 )
Raspunsuri - Pagina 6
clauclau spune:
Marryan, draga mea, ma simt absolut normal, nu mi-e greata, nu am pofte, nu ma dor sanii, nu am somnolenta, cafeaua imi place in continuare, desi acum ma straduiesc sa beau doar una micuta pe zi! Noroc ca testele se pozitiveaza in continuare si ca nu a venit ciclu caci altfel n-as zice ca sunt gravi!
Tu cum te simti? Hai ca te astept aici!
CLAU 4+
vine bebe2!
clauclau spune:
Mamici dragi , eu cand sa merg la primul control ( ecografie ) , stiu ca acum e prea devreme si nu se vede nimic dar peste 3 saptamani plec in concediu la mare si e musai sa stiu ca e bine ancorat bebe in burtica. O sa am atunci aproape 7 saptamani, daca ma duc la 6 se vede ceva?
Va rog sa-mi raspundeti ca asa ati zis ca nu ma lasati singura pana imi vin colegele de odisee
CLAU 4+
vine bebe2!
irinabobe spune:
teoretic se va vedea la 6 sapt. de ex eu maine ma duc la eco si voi avea 5 sapt si 2 zile si iti voi spune ce s-a vazut.
5
marryan spune:
cum sa ma simt clau parca bine dar parca nu am o stare de inteles chair sa fie bb oare....azi ar fi trebuit sa imi vina uritii...dar asa cum nu e regulat il mai astept pina vineri si apoi o sa stric un test sa vad ce o fi o fi.....am o salivare acra si nu imi dau seama de unde ca nu am avut asa ceva niciodata sau poate eu nu am observat
sinii nu ma dor...dar sunt asas umpluti parca dar ei sunt mici la mine si eu dupa sini nu ma pot conduce
ma iau niste calduri insuportabile...si imi sta stomacul in git de vreo citeva zile sa fie oare simptome de gravideala?...nustiu mai astep nu disper ca oricum o sa fie odata si odata!
tu la prima sarcina ce simptome ai avut?
marryan
http://tt.lilypie.com/asC4p3.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marryan1982/my_photos]
clauclau spune:
Irina, multumesc tare mult, abia astept sa-mi spui maine ce s-a vazut. Eu merg la Dr. Parvu la Medical City dar nu stiu exact pentru cand sa ma programez. Dar maine o sa-mi dau seama mai bine dupa ce vii tu de la control.
Tin pumnii strans sa se vada bine bebica mic din burtica !
CLAU 4+
vine bebe2!
irinabobe spune:
clau si eu tot la pirvu merg. si stai linistita pirvu e tare bun pe eco. eu maine ma duc la eco la elias ca exact in z 31 m-a mancat in c.. sa fac o eco la altcineva si dr de acolo mi-a spus ca nu vede nimic in uter si crede ca e seu. asa ca a doua zi am fost la pirvu , el a vazut ceva (deci in z32) insa a zis ca eco de la spital e prost si sarcina e prea mica pt a fi sigur dar sa ma duc maine ca sigur se va vedea daca e sarcina normala sau seu. deci maine iti dau vesti (insa iti spun de acum din proprie experienta ce pirvu la eco e de nota 10+)
5
clauclau spune:
Marryan, eu nici la prima sarcina nu am avut simptome decat ca nu mai suportam mirosul si gustul de cafea, asa mi-am dat seama atunci de sarcina!
Eu cred ca tu ai bebe in burtica, hai ca mai stai 2 zile si iti faci testul. Eu cand l-am facut luni pe la ora 16 dupa-amiaza si s-a pozitivat asa de repede si de intens ma gandesc ca putea sa iasa chiar si cu o zi sau doua inainte dar mai pal. Insa nu ma asteptam si de-asta am stat pana luni, ciclu trebuia sa vina sambata iar duminica am avut o scurgere maronie si am zis gata au venit uratii. Dar apoi nu a mai fost nimic, luni eram uscata...si eu seara trebuia sa merg la aerobic. Mai mult de-asta am facut test sa fiu sigura ca nu este nimic sa nu fac vreo boacana! Si surpriza
CLAU 4+
vine bebe2!
clauclau spune:
Irina, stiu ca e bun Parvu, merg la el de vreo 3 ani , dar merg doar la clinica caci acolo e mai liber si aparatura foarte buna. Chiar acum 3 luni am mers la ultimul control si asa mi-a zis ca in 3 luni raman insarcinata!
CLAU 4+
vine bebe2!
irinabobe spune:
oare e atat de bun incat il vede pe bebe inca inainte de a se pinde?
si eu imi pun mari sperante in el, maine sper sa imi dea vesti bune.
te rog frumos spune-mi si mie cat e consult+eco la medical city?
5
marryan spune:
clau sa dea DD sa fie asa cum zici si sa ma bucur si eu vineri de un test cu II duble...mai astept...nustiu de ce cind se schimba timpul parca ma rod articulatiile la miine si picioare si parca si ovarele ma apasa ce o fi oare asta ca eu demult am asa ceva si niciodata nu iam zis medicului meu ca sa nu rida de mine..e ceva normal sau e rau si trebuie sa tratezi tu ce pot sa ma sfatuiesti ca la aspirante numeni nu imi raspunde
te pupik si ai mare grija de tine
marryan
http://tt.lilypie.com/asC4p3.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marryan1982/my_photos]