Viata in germania (45)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Am vazut ca discutati despre LEGOLAND. Am fost sambata, cadou de 2 ani pt Aidan, si ne-am distrat super ne-am dat in aproape toate.....masinute, barci, trenulete, avioane....lui Aidan i-a placut la nebunie.Mancare a fost ok ca pret, am mancat la o pizzerie acolo si am comandat 2 lasagna mari si o salata greceasca si am dat 21 euro.Noi am fost multumiti.

M-ati cam speriat cu capusele, stiam de ele dar noua nu ne-a spus nimeni sa ne vaccinam.Oare sa cer vaccinul?O sa avem programare la dr pt 2 ani si atunic intreb.Oare in zona noastra, Stuttgart, sunt capuse din alea periculoase?

Pe noi ne cam omoara omizile, parul lor de fapt, se pune pe piele si cauzeaza o reactie alergica asemanatoare muscaturilor de tantari.Si ne scapinam de numa.Acum e mai bine ca a tot plouat si nu mai prea este par in aer dar cand e cald e vai de noi, trebuie sa ne dam cu o tona de crema anti mancarimi....

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Stiu ca e greu pt multe dintre voi sa intre la subiectul Dianei(stiu cel putin una;)), dar pentru ca e veste buna, chit ca mica, dar tot veste buna ramine:), am sa va spun si voua aici. Diana a miscat un deget, at cind mama a rugat-o, apoi a repetat in fata asistentei care de data asta a ramas si ea mirata. Acum ceva timp a mai miscat asa degetele, dar asistenetele i-au zis sa nu-si faca sperante, e doar un reflex nu stiu cum a corpului. Dar acum Diana chiar a miscat cind a rugat-o Laura! E un pas inainte! Cind ma gindesc ca in USA li s-a spus ca nu e aproape nici o sansa de viata si dupa accident si dupa operatie. Si ca i-ar fi mai usor sa o deconecteze de la aparate sa o lase sa moara in pace. Trebuie sa credem uneori in miracole!Andrei sotzul Laurei isi revine usor, in 1-2 sapt se va putea ridica din scaunul cu rotile.Cristina, hai mai treci si tu macar odata asa in vizita ca VIPurile pe la subiectul cu nazdravanii nostri. Amortise subiectul binisor, dar de ceva vreme si-a revenit. Asta pt ca avem gravidute noi in grup, Ven, Carmen 77, Carmena, care sta sa nasca. Stii de Ciuf, Adameasca, Sympa, Elenalove ca au nascut deja bb2. Suntem singurele din 2003 mai active. Baga un oki Am intrebat de carte, le-a dat toate, povestea cu spaniola fiind acum 10 ani de zile. Nume nu-si mai aminteste.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

vik, am citit azi cu diana, draga de ea!! nici nu stii cat ma bucur, de fapt stii, ca si la tine e la fel. Laurei i-a urat cineva de ziua ei sa "planga de fericire". Cred ca asta s-a si intamplat:)
am sa trec si pe la 2003, da' n-am vrut sa va eclipsez

panterra, uita-te aici si vezi daca stai in zona "periclitata" de capuse: www.zecken.de. Oricum nu-i face pediatrul vaccin inca, cam dupa 3 ani.

PS: din 26.06 mai avem o bebelina printre noi, dar astept sa vina sa se anunte singura! Sa-ti traiasca, mamico!

astept conceeediuuuulll.... cine-l mai asteaaaapptaaaaa....?

Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by tinatache

vik, am citit azi cu diana, draga de ea!! nici nu stii cat ma bucur, de fapt stii, ca si la tine e la fel. Laurei i-a urat cineva de ziua ei sa "planga de fericire". Cred ca asta s-a si intamplat:)

panterra, uita-te aici si vezi daca stai in zona "periclitata" de capuse: www.zecken.de. Oricum nu-i face pediatrul vaccin inca, cam dupa 3 ani.

PS: din 26.06 mai avem o bebelina printre noi, dar astept sa vina sa se anunte singura! Sa-ti traiasca, mamico!

Cristina

Felicitari ,refacere rapida ,bebe papacios si neplangacios.Sa va bucurati de ea si defratiorul mai mare.
Fetele a fost careva dintre voi la Alpamare din Bad Tölz?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by tinatache

Cristina

Si eu am citit de Diana si ma bucur foarte foarte mult pt ei,ma rog si sper ca intr-o buna zi isi va reveni!

Si eu astept concediul.Mai avem 10 zile dar pina atunci am ffff mult de munca,sper sa reusesc sa termin tooot!

Felicitari multe,draga proaspata mamica!

Cristina,
Tu parca ai intrebat de greva de la S-bahn.A fost groaznic,2 ore am facut dimineata pe drum .O ora am asteptat in statie si o ora a facut s-ul pina in MP,s-a oprit mult intre statii am crezut ca ajung la prinz...

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

alina, la noi pana la urma a mers S-ul, dar la 20 min., nu la 10. am ajuns la timp, am avut noroc. hihi, si noi tot pe 13 plecam in conced., sper sa fie cu noroc ca anu trecut am avut o vreme urata rau.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multumesc mult de informatie.Am reusit sa inteleg ceva ca am tot copiat in google translate.Se pare ca zona noastra e zona rosie, deci pericol mare.O sa intreb doctora sa vedem daca o sa ii faca vaccinul la 3 ani.Oricum mai este pana atunci....ce naiba facem daca se intampla sa fie muscat pana sa ii fac vaccinul?

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Ehehe...unii au si uitat cum a fost in concediu, noroc cu fotografiile.

Mamica dulce...nu stiu cum mai e dupa intrarea in UE, dar inainte recunoasterea casatoriei si in tara de bastina era mai mult decat obligatorie.Nu primeai buletin nou si automat nici pass.Acum e mult mai usor, stampila dreptunghiulara(potrivit Conventiei de la Haga)ti-o aplica si la primaria orasului de domiciliu.Intereseaza-te neaparat si la Consulat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gella spune:

felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gella spune:

hallo fetele!sunt noua nu stiu mare lucru cu calculatorul si nici cu forumurileeee.Sunt de 4 ani in De.si nu prea am reusit sa invat lb.bine.VINOVATA!Dar am si o mare scuza(sau nu?)am venit insarcinata in luna a 7a am nascut,am stat u copilul acasa apoi la 2 ani dif.am mai facut un copil,acum sunt marisori ambii(2 si4ani)am si eu un pic de respioo,si as vrea sa ma apuc serios de germana.Eu locuiesc in saarbrücken si as vrea sa stiu unde pot face cursuri de lb..si inca ceva.Am facut fac. de ed. fizica si sport in m.Ce sanse am aici sa lucrez in dom.(se echivaleaza diploma?)cine poate sa ma ajute cu inf.bitte,bitte

Mergi la inceput