Viata in germania (45)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

oana, o fi teoretic, practic eu am gasit capusele foooarte bine infipte si pe noi si pe catel.

Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by papadie
realmente o mare placere sa spun despre parlamentul RO ca e plin de capuse. abia acum inteleg pe deplin sensul

Oh,ar fi bine daca doar in parlamentul RO s-ar localiza,eu cred ca ele e mai peste tot...din pacate,si pe-aici nu ducem lipsa de zecke

Papadie,
citeste si www.wdr.de/tv/service/gesundheit/inhalt/20050418/b_3.phtml" target="_blank">aici despre muscatura...nu toate is pericuoase si nu toti cei muscati se imblonavesc,Doamne fereste.Vaccinul apara doar impotriva meningoencefalitei data de zecke.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Da da....diferenta fiind ca impotriva meningoencefalitei exista impfung, dar gegen frustration nu .....din pacate.....

Alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by copiloi

Da da....diferenta fiind ca impotriva meningoencefalitei exista impfung, dar gegen frustration nu .....din pacate.....

Alina

Poate te vede si pe matale,macar de data asta vreun moderator.

Hai ia mult pa!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Papa, of, ca tot am vorbit noi de curand despre ticaloasele de capuse....tin pumnii sa fi fost exemplare ´gentile´.
Observ ca, de cate ori ajunge topicul asta sa fie mai calm si sa se discute mai freundlich, aceeasi persoana trebuie sa intepe (ca tot vorbim de Zecke) si sa plateasca polite... Si mai asteapta si reactii de la moderatori... Intreb si eu moderatorii, n-ar putea sa o invite sa-si rezolve pe privat problemele care nu-i (mai) dau pace????

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele,ce faceti?
Spuneti-mi va rog,care dintre voi si-a facut cetatenia germana in ultimul timp? Puteti sa-mi spuneti in mare cam ce pasi au fost necesari,cata umblatura,cat a durat,ce acte si cat a costat?

Dupa cum am tot scris pe forum,eu sunt cu pasaportul expirat din februarie si inca nu m-am miscat sa-l schimb...din comoditate ,desigur. Acum insa zic ca n-are sens sa-l schimb,chiar daca cu numele de casatorie,mai bine fac direct cererea pentru cetatenie.Sunt de 5 ani in Germania,cred ca am dreptul,eu cel putin asa stiu,dar habar n-am daca s-a schimbat legislatia de cand cu integrarea. Saptamana viitoare vreau sa ma duc oricum la Bonn sa intreb,dar as vrea sa-mi fac putin "lectiile" dinainte.
Oare mai imi trebuie apostila aia la Bezirksregierung acum ca mi-am schimbat planurile?
Alina,din cate tin minte,tu ai cetatenie germana,nu-i asa? Cand ai timp povesteste te rog cum a fost,aici sau pe privat egal,cum preferi.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Carmi

Papa, of, ca tot am vorbit noi de curand despre ticaloasele de capuse....tin pumnii sa fi fost exemplare ´gentile´.
Observ ca, de cate ori ajunge topicul asta sa fie mai calm si sa se discute mai freundlich, aceeasi persoana trebuie sa intepe (ca tot vorbim de Zecke) si sa plateasca polite... Si mai asteapta si reactii de la moderatori... Intreb si eu moderatorii, n-ar putea sa o invite sa-si rezolve pe privat problemele care nu-i (mai) dau pace????

Carmi,
Uite-te,macar aici,cine pe cine provoaca...
A,sau ca prietena a d-nei ai intrat sa o zici de bine .

Ah,si inca o mostra despre prietenia si poantele cu gust bun .
Tina .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Hai mai fetele, suntem oameni in toata firea nu copchii, nu va mai tachinati atat.
Ambele Aline, incercati sa nu va mai bagati in seama una pe alta, ce Dumnezeu,parca ati fi copii de gradinita.
Aveti de raspuns la subiect,ok, daca nu, nu va mai racaiti una pe alta.
Of, am impresia ca am revenit la gradinita.
hai cate o la toata lumea
Daca era si in De caldura de e in Ro mai ziceam ca de la caldura e atmosfera asta.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

fetele,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

quote:
Originally posted by Alina

quote:
Originally posted by Carmi

Carmi,
Uite-te,macar aici,cine pe cine provoaca...
A,sau ca prietena a d-nei ai intrat sa o zici de bine .

Ah,si inca o mostra despre prietenia si poantele cu gust bun .
Tina .

Alina

Alina, eu vorbeam despre ce se intampla aici de la un timp si, sincer, ma deranjeaza ca discutii care pentru unii sunt interesante iau brusc o alta directie, din cauza orgoliilor unora. Chiar crezi ca era necesara provocarea ta cu ´capusele de pe-aici´de mai sus? Chiar nu te asteptai la nicio reactie? Eu nu am absolut nimic cu tine, si stii asta, insa cred ca deja se exagereaza...

Mergi la inceput