Gravidute prin FIV (2)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Dream, suntem alaturi de tine cu sufletul, chiar daca eu una n-am trecut (si sper si sa nu trec ) prin ce treceti voi acum. Multa putere si speranta pentru viitor!!!

22s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

DREAM, vestea pe care ne-ai dat-o o simt ca pe lovitura. Am intrat aseara tarziu sa vad daca ai scris, mi-am zis ca nu ai avut timp, acum am inteles ca de fapt, plangeai. Am intrat astazi, am vazut mesajul, am impietrit si am inchis. Nu stiu ce sa scriu....imi dau lacrimile si nu stiu sa-mi scriu supararea in cuvinte... Intr-un fel, crede-ma, ma simt insingurata, sarcinile noastre sunt apropiate ca varsta simteam o bucurie stiindu-te cu putin inaintea mea. Asa m-am simtit si dupa ET, cand fetelor care au facut ET la o zi diferenta de mine, nu le-a reusit... m-am simtit singura, nepriceputa, am mai facut si hiperstimulare, eram speriata, dar norocul meu, ai intrat si postat tu mesaje despre hiperstimulare... Cred ca suna egoist ce-am scris, dar este ceea ce a creat empatia...
Sper ca suferinta sa nu te faca sa renunti, sper sa devii o luptatoare mai indarjita si, cu siguranta, vei fii una dintre mamicile cele mai curajoase. Vorba, "nu-i da omului cat poate sa duca" e tare adevarata. Dumnezeu te-a ales sa fii mama unor prunci ale caror suflete tb sa ajunga la El cat mai repede. Se mai spune ca femeile cand sunt gravide sunt foarte aproape de Dumnezeu. Cred ca ai avut o misiune, sa ajuti aceste sufletele sa plece! Si mai cred ca va veni si rasplata, de aceea sa nu renunti!!!

Cellu 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Dream, numai tu stii ce este in suletul tau acum! Ma rog sa ai puterea de a trece peste aceasta durere imensa si de a o lua de la capat pentru ca vei reusi sa iti tii copiulasul in brate, candva. O, Doamne, ce pacat...Alaturi de tine .
Carmen ce baieti mari ai! Mai rar ca gemenii sa aiba asemenea greutati la nastere. Eu ma rog ca puiutii mei sa atinga macar 2500 g la nastere, desi nu prea cred, daca la 34 sapt. aveau 1600/1700g. Dar sanatosi sa fie!
fetele

Teodora
35+ Tiberiu si Daria
Aniversare 2006

Burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Dream-nu am cuvinte care ar putea sa te mangaie sau sa-ti ususreze suferinta,iti doresc din suflet ca sa ti se implineasca dorinta cat mai repede.
Eu iar am avut o mica sangerare vineri dimineata,joi seara am iesit sa-mi iau o cartela pt. internet si desi am stat doar o juma de ora vad ca nici atat nu ma pot misca din casa.Incep sa devin paranoica mai ales ca vad fete care pierd din aceasta cauza.Acum abia astept vizita si ecografia din 30 iulie .Pussi ,ma bucur ca tu esti bine, mi-a zis Alexi22 ca v-ati intalnit la Mall.Tare as vrea sa te cunosc.Promit ca dupa ce am bebelasii merg la TM si sper sa ne intalnim toate.Sotul mi-a luat laptop vineri si de atunci ma tot chinui sa-mi instalez internetul dar acu trebuie sa-mi schimb si celularul ca nu-i compatibil cu computerul si cheia bluetooth ca e prin cartela de tel.mobila.M-am dilit de cap de vineri seara de cand incerc sa instalez programul.Sper sa reusesc saptamana care vine sa nu mai trebuiasca sa cobor .V-am pupat pe toate.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Dream nu pot sa spun nimic.........acum

un nou capitol aici : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104447

PUSSI 19+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput